Δημοψήφισμα και από δυο χωριά… χωριάτες στο ΣΥΡΙΖΑ!

Του Γιάννη Ντάσκα

«O Tατσόπουλος είναι ένας εξαιρετικός βουλευτής στα καθήκοντά του και το θέμα που δημιουργήθηκε δεν είναι σοβαρό αλλά τριτεύον.Δόθηκε μεγάλη έμφαση από τα ΜΜΕ και εγώ δε θεωρώ ότι υπάρχει θέμα. Η κοινοβουλευτική του παρουσία είναι άψογη»

Αυτά είπε ο εκ των οικονομικών εγκεφάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μηλιός. Εκλεισε το θέμα λοιπόν;
Κάθε άλλο.

Και αυτό φαίνεται από τις εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις στελεχών ,όπως ο κ. Παπαδημούλης

που άδειασε με τον χειρότερο τρόπο τον Π. Τατσόπουλο στηρίζοντας την ηγετική γραμμή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πόλεμο με συμφέροντα στα οποία έχει και …εκπομπή ο κ.Τατσόπουλος και στηρίζεται από αυτά. Δηλαδή μεταξύ των συμφερόντων και ο ΔΟΛ.

Από την πλευρά του ΔΟΛ απαντούν με ειρωνείες του στυλ «όταν ο αντίπαλος του Τατσόπουλου,ο Βασ. Μουλόπουλος εργαζόταν σε εμάς τότε δεν είμαστε σταλινικοί»;

Ο κ. Μηλιός πήρε θέση εμφανώς φιλικότερη προς τον κ. Τατσόπουλο και αυτό προφανώς καταγράφεται στην ανθρωπογεωγραφία στο ΣΥΡΙΖΑ,όπου μόνο “μια ωραία ατμόσφαιρα” δεν μοιάζουν. Αυτές οι διαφορές είναι βαθύτατες και τέτοιες ακριβώς διαφορές προκάλεσαν αθλιότητες στην κυβερνητική πολιτική των ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας με τον χωρισμό τους σε ομάδες που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους.

Τι κοινό έχει η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ.Τατσόπουλο , οποίος προσπαθεί να αποδομήσει βασικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ,τα οποία βρίσκονται στο στόχαστρο της διπλοκής ,όπως π.χ. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας ο κ. Μηλιός είπε ότι κριτήριο θα είναι να ψηφίσουν αυτοί οι βουλευτές το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήρισε το σκηνικό ρευστό και είπε χαρακτηριστικά:

«Στις αρχές του 2012 ποιός φανταζόταν το πολιτικό σκηνικό που υπάρχει σήμερα.Ποιός μπορεί να πει ποιο σκηνικό θα έχουμε μετά λίγο καιρό;Επομένως θα μπορούσε σε αυτό το ρευστό σκηνικό να υπάρχει και σύγκληση ευρύτερη και στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κ.Μηλιός πάντως προσέδωσε χαρακτά δημοψηφίσματος στις προσεχείς εκλογές. Προβληματισμός για το αν είναι φιλολαϊκότερο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται.

Ο προβληματισμός τίθεται αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναθέσει δια του κ.Τατσόπουλου και άλλων στο ΜΕΓΚΑ και στον ΔΟΛ την εκλαΐκευση αυτού του προγράμματος…

The post Δημοψήφισμα και από δυο χωριά… χωριάτες στο ΣΥΡΙΖΑ! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα