Δημιουργήστε εύκολα μια επικάλυψη γραφικών στα G-Hangouts

Η λειτουργία Hangouts, που είναι ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Google, είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να έχετε μια αξιοπρεπή κλήση τηλεδιάσκεψης.
Με την ενσωμάτωση εφαρμογών τύπου YouTube, μπορείτε πλέον να καταγράψετε και να ανεβάσετε απευθείας ένα hangout, μέσω της πιο δημοφιλούς υπηρεσίας διαμοιρασμού βίντεο στον κόσμο. (Χωρίς αυτό να σημαίνει πως παραγνωρίζουμε

και το skype)
Η λειτουργία Hangouts μπορεί να ακούγεται σαν μια συνηθισμένη υπηρεσία συνομιλίας ομάδας, αλλά με τις διαθέσιμες εφαρμογές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ περισσότερα.
Το HangoutMagix είναι μία τέτοια διαδικτυακή εφαρμογή (web app) που λειτουργεί με την εφαρμογή Hangout Toolbox για τα Hangouts του Google+.
Η εφαρμογή σας επιτρέπει να εισάγετε δύο γραμμές κειμένου και εικόνας, η οποία προσθέτει στη συνέχεια ένα διαφανές φόντο. Η διάταξη του γραφικού που παράγεται από το κείμενο και το λογότυπο είναι παρόμοιο με αυτό που βλέπετε όταν παρακολουθείτε συνεντεύξεις στην τηλεόραση, δίνοντας το όνομα του ομιλητή και εν συντομία κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες για τον ίδιον τον ομιλητή ή για το θέμα του βίντεο.
Μπορείτε να κατεβάσετε την εικόνα που δημιουργείτε με την εφαρμογή HangoutMagix και να την προσθέσετε ως επικάλυψη / με τη μορφή επιθέματος για το hangout σας, έτσι ώστε οι άνθρωποι με τους οποίους θα μιλάτε να έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν αυτές τις πληροφορίες καθ’ όλη τη διάρκεια του hangout.
Το HangoutMagix απαιτεί το Flash να είναι ενεργοποιημένο στον φυλλομετρητή σας (στον browser σας).
Η εφαρμογή είναι πραγματικά πολύ απλή στη χρήση.
Κάντε κλικ στο προεπιλεγμένο όνομα «John Doe» και αλλάξτε το με το δικό σας όνομα ή με ο,τιδήποτε άλλο θέλετε.
Επεξεργαστείτε τη γραμμή κάτω από αυτό, με τον ίδιο τρόπο, για να προσθέσετε μια περιγραφή. Κάντε κλικ στο κουμπί «Style» που βρίσκεται στο κάτω μέρος, για να αλλάξετε το θέμα του γραφικού.
Από προεπιλογή, το HangoutMagix σας παρέχει μερικά λογότυπα που μπορείτε να προσθέσετε στην κάτω δεξιά γωνία. Μπορείτε να τα αλλάξετε μέσα από τις προτάσεις ή να χρησιμοποιήστε το κουμπί «Upload» για να προσθέσετε το δικό σας. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να το καταργήσετε εντελώς, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διαφανή εικόνα, όπως ένα λογότυπο για να επιλύσετε αυτό το «θεματάκι».

Πηγή: techbytech

Keywords
Τυχαία Θέματα