Δήμαρχος έβαλε αγγελία για να βρει… αντικαταστάτη

Με πολύ περίεργο τρόπο ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του ο δήμαρχος Ιθάκης, Ιωάννης Κασσιανός καθώς σε λίγες μέρες θα πρέπει να εγκαταλείψει την καρέκλα του μετά την ομόφωνη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής του άρθρου 234 του Ν 3852/2010 για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα.

Το παράδοξο είναι ότι με την αποχώρηση του ο κ. Κασσιανός ψάχνει να βρει κάποιο αυτοδιοικητικό στέλεχος που σε τίποτα δεν θα θυμίζει τον ίδιο και μάλιστα με πολύ περίεργο τρόπο… Ανήρτησε στη ιστοσελίδα του δήμου Ιθάκης αγγελία με την οποία καθορίζει τις προδιαγραφές που θα πρέπει να έχει ο νέος δήμαρχος

του νησιού. Για την ακρίβεια ζητά τρεις υποψήφιους δημάρχους, ανεξαρτήτως φύλλου, οι οποίοι θα πρέπει να είναι κάτω των 40 ετών, να είναι έντιμοι, εργατικοί, αφιλοκερδείς, να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον ανώτατης σχολής και άριστοι γνώστες της Αγγλικής γλώσσας. Στην κατάληξη της «αγγελίας» ο κ. Κασσιανός τονίζει ότι «σκοπός μας είναι να εκλέξουμε τον καλύτερο από τους καλύτερους και όχι τον λιγότερο χειρότερο από τους χειρότερους».
Δεν γνωρίζουμε αν θα βρει αυτό που ψάχνει ο απερχόμενος δήμαρχος Ιθάκης αλλά πιθανότατα έφτιαξε την συνταγή του… τέλειου υποψηφίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα