Δικογραφία αγνώστου περιεχομένου για το Στουρνάρα στη Βουλή – Οργή Κωνσταντοπούλου

Δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή για τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, χωρίς όμως να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της, γεγονός που προκάλεσε την… έκρηξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Απάντηση της κ. Τσαρουχά στη διαμαρτυρία της κ. Κωνσταντοπούλου

Η αντιπρόεδρος της Βουλής, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ανακοίνωσε την διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή, σύμφωνα με το νόμο περί ποινικής ευθύνης υπουργών.

«Ο κανονισμός και το Σύνταγμα προβλέπουν ότι πρέπει να ενημερώνεται η Βουλή για τις δικογραφίες που διαβιβάζονται. Πέραν της ανακοινώσεως αυτής, το Σώμα δεν ενημερώνεται για αυτές. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα και το έχω θέσει στον πρόεδρο της Βουλής», σχολίασε η κ. Τσαρουχά.

«Προσωπικά έχω ζητήσει αντίγραφα δικογραφιών, μεταξύ των οποίων και της δικογραφίας για το μνημόνιο εδώ και ένα χρόνο και ένα μήνα. Η Βουλή δεν ενημερώνεται και παίρνουν την άγουσα για την παραγραφή. Είναι τεράστια η ευθύνη του προέδρου της Βουλής» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής απάντησε ότι η ίδια έχει την αρμοδιότητα μόνο να κάνει ανακοινώσεις. «Να πάτε στον πρόεδρο της Βουλής να το εισηγηθείτε», είπε συγκεκριμένα.

The post Δικογραφία αγνώστου περιεχομένου για το Στουρνάρα στη Βουλή – Οργή Κωνσταντοπούλου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα