Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Δεν είναι ανάγκη να μιλάτε διαρκώς και να συζητάτε τα πάντα. Μερικές φορές, Κριοί, η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε είδους απορία και ερώτημα. Προσέξτε την υπερβολή στα ερωτικά σας. Τα επαγγελματικά σας περιπλέκονται, αλλά αυτό είναι που τα κάνει και πιο ενδιαφέροντα. Κρατήστε το ενδιαφέρον σας αμείωτο.

Ταύρος Η σύγκρουση είναι μες στο πρόγραμμα σήμερα, ειδικά σε ό, τι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά- μέσα από τις

διαφορές και τις εντάσεις βγαίνουν τα πιο γόνιμα συμπεράσματα. Σκεφτείτε σοβαρά μια τολμηρή πρόταση που σας γίνεται σήμερα. Αυτή τη φορά, αξίζει να ρισκάρετε για κάτι που αγαπάτε.

Δίδυμος Οι ερωτικές σας σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο σήμερα, γεγονός που θα σας εξωθήσει σε αρκετές ακρότητες. Προσπαθήστε να προφυλάξετε την εικόνα και την αξιοπρέπειά σας, όσο εξωφρενικά κι αν είναι αυτά που σας συμβαίνουν. Ηρεμία στο επαγγελματικό τοπίο. Μην πυροδοτήσετε το κλίμα άνευ λόγου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να πάτε με τα νερά των άλλων.

Καρκίνος Τα κοντινά σας πρόσωπα σας κρύβουν μια πολύ σημαντική πληροφορία. Ευτυχώς, ο Δίας οξύνει το ένστικτό σας και σας βοηθάει να αναγνωρίσετε το ψέμα από χιλιόμετρα και να απαιτήσετε την αλήθεια με όποιο κόστος. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Μην αφήσετε, όμως, τα μυαλά σας να πάρουν υπερβολικό αέρα.

Λέων Μην ποντάρετε σε ένα ειδύλλιο που δεν έχει αποδείξει ακόμα την αξία του και την αντοχή του στις κακουχίες. Μόνο εσείς θα βγείτε ζημιωμένοι. Κάντε υπομονή και συμπεριφερθείτε ψύχραιμα, όσο παθιασμένοι κι αν είστε. Μια ταραγμένη φιλική σας σχέση αποκαθίσταται, ανεβάζοντας έτσι τη διάθεσή σας κατακόρυφα. Μάθετε από τα παθήματά σας.

Παρθένος Οι συμβουλές των Υδροχόων είναι σήμερα ό, τι πιο χρήσιμο θα ακούσετε. Μη βιαστείτε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας σε ένα ερωτικό ζήτημα, γιατί θα σας οδηγήσει σίγουρα σε επιπολαιότητες που θα μετανιώσετε. Ο Κρόνος σας δίνει ακόμα μια ευκαιρία να βελτιώσετε τη θέση σας στη δουλειά. Εκμεταλλευτείτε την άμεσα.

Ζυγός Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα σας δείχνουν τη μοναδική διαδρομή που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία. Μην υποκύψετε σε πειρασμούς και μη διανοηθείτε να βαδίσετε τον εύκολο δρόμο, ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Ο ρομαντισμός είναι τώρα υπερβολικά έντονος στη ζωή σας, γεγονός που μπορεί και να σας στρέψει σε λάθος επιλογές.

Σκορπιός Θα σας πάρει χρόνο να συνηθίσετε το νέο σας περιβάλλον (είτε αυτό είναι εργασιακό είτε ερωτικό), αλλά να είστε σίγουροι πως θα εγκλιματιστείτε με τον καλύτερο τρόπο, όταν έρθει η ώρα. Μην αγχώνεστε χωρίς λόγο. Καλύτερα να αποφύγετε τους Αιγόκερους απόψε, ειδικά αν αυτοί τρέφουν για σας συναισθήματα πάθους.

Τοξότης Ήρθε η ώρα να βάλετε νέους στόχους, με βάση τις προσωπικές σας πεποιθήσεις, και όχι σύμφωνα με όσα σας λένε οι άλλοι πως πρέπει να κάνετε. Αν δεν κοιτάξετε εσείς τις ανάγκες σας, κανείς άλλος δεν θα ενδιαφερθεί γι’ αυτές. Άνοδος στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ.

Αιγόκερως Επικοινωνήστε με έναν φίλο που παραμελήσατε πολύ, τελευταία, γιατί δεν είναι διατεθειμένος να συγχωρεί τα σφάλματά σας για πολύ ακόμα. Δεν έχουν μόνο οι δικές σας αντοχές συγκεκριμένα όρια, Αιγόκεροι. Τα ερωτικά σας εξελίσσονται όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει, αλλά θα είναι μεγάλο λάθος αν εφησυχάσετε, σ’ αυτή τη φάση.

Υδροχόος Σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας στον τομέα των ερωτικών πολύ προσεκτικά, ειδικά αν βρίσκεστε σε σχέση. Η πλανητική συγκυρία προκαλεί συχνές συναισθηματικές εναλλαγές τόσο σε σας όσο και σ’ εκείνον που σχετίζεται μαζί σας. Σταθερά τα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να κρατήσετε ξεκάθαρη στάση σε ένα θέμα που οι άλλοι αντιμετωπίζουν με υπεκφυγές.

Ιχθύς Ζυγίστε με ακρίβεια τα λόγια που λέτε στους αγαπημένους σας σήμερα, γιατί και η παραμικρή σας λέξη έχει ξεχωριστή σημασία. Η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω είναι τώρα το πιο δυνατό σας όπλο. Αλλαγές σας περιμένουν σε ένα επαγγελματικό θέμα που θεωρούσατε τετελεσμένο. Μη βιάζεστε να κλείσετε ανοιχτούς κύκλους.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα