Διαβάστε τι λένε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός:

Κριέ, η ψυχολογική ένταση/πίεση στην δουλειά σου, σε συνδυασμό με τις στρεσαρισμένες σχέσεις με τον/την προϊσταμένη σου (ή εξαιτίας ενός τσακωμού που κουβαλάς απ’ το σπίτι με κάποιο γονιό ή τον/την σύντροφο σου) είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε επικίνδυνες εκρήξεις. Προσοχή δαγκώνει!

Ταύρος: 

Ταύρε, το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει σήμερα είναι η δουλειά! Αν δεν καταφέρεις να κάνεις κοπάνα πρόσεξε! Αφορμή για καυγά θα ψάχνεις!

Δίδυμοι: 

Δίδυμε, αν μπορείς να ξεσπάσεις κάπου σωματικά (γυμναστήριο; σεξ; αθλητισμός;) την ένταση της ημέρας να το προτιμήσεις

από τον πιθανό φόνο που μπορείς να διαπράξεις σήμερα στο χώρο που εργάζεσαι… Ελπίζω να αποδειχτεί πιο πειστικό απ’ όσο διαβάζεται…

Καρκίνος:

Καρκίνε, μην αφήνεις καμιά πρόκληση για καυγά στο χώρο εργασίας αναπάντητη σήμερα! Άλλο η καλοσύνη κι άλλο η καταπίεση! Σύμφωνοι;

 Λέων:Λέοντα, φοβού τα ξεσπάσματα ζήλιας, πόνου, καταπίεσης, εμμονής που απειλούν να σε πνίξουν σήμερα! Πάντως αν τελικά ξεσπάσεις κάποιος άλλος/κάποια άλλη θα πρέπει να φοβηθεί για την ακεραιότητα του/της. Το πληγωμένο θηρίο είναι δέκα φορές πιο επικίνδυνο.Παρθένος:Παρθένε, όποιος/α δεν μπορεί σήμερα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου και τις ταχύτητες σου, καλύτερα να μείνει πίσω και να μην σε ενοχλήσει. Δεν το έχεις και σε τίποτα να εξαπολύσεις μαζική επίθεση σε όποιον/α σου λέει “Ηρέμησε.” ή “Χαλάρωσε.”… Δεν θέλω να χαλαρώσω ρε φίλε, άι παράτα με!Ζυγός:Ζυγέ, αφού προβλέπεται πως ακόμη μια μέρα θα ζεις μέσα στο κεφάλι σου σκεπτόμενος/η ξανά και ξανά τι να κάνεις με την ριμάδα την επαγγελματική σου ζωή (τι νΆ απορρίψεις και τι να κρατήσεις), τουλάχιστον κάνε τη χάρη στους γύρω σου να τους το πεις να μην παιδεύεστε ομαδικά.Σκορπιός:

Σκορπιέ, το κεντρί σου μεταφέρεται στη γλώσσα σου και ο Θεός να φυλάξει (αν μπορεί κι Αυτός) όποιον/α τολμήσει να δοκιμάσει το δηλητήριο της. Πιθανοί υποψήφιοι; Όλοι/ες όσοι/ες κυκλοφορούν με το εγωπαθές/ξερολίστικο υφάκι των χιλίων καρδιναλίων. (Πω πω υποψήφια θύματα… χε χε χε!)

Τοξότης:

Τοξότη, το ξέρεις για τι αξίζεις και πόσα μπορείς να προσφέρεις στη δουλειά σου. Το ότι όμως οι ανώτεροι σου δεν μπορούν να το διακρίνουν δε σημαίνει ότι θα τσακωθείς ανοιχτά μαζί τους. Δεν χρειάζεσαι άλλους εχθρούς στον εργασιακό σου χώρο.Αιγόκερως:

Αιγόκερε, μια είναι η κρίσιμη ερώτηση: “Μπορείς να αφιερώσεις σήμερα περισσότερες από 4 ώρες στο σεξ;”. Αν η απάντηση είναι θετική, το tip τελειώνει εδώ. Αν η απάντηση είναι αρνητική, μάλλον σε βλέπω να ξεπατώνεσαι στη δουλειά, να κάνεις τη ζωή δύσκολη στους συνεργάτες σου και να ξεσπάς σ’ όποιον/α τολμήσει να αμφισβητήσει έστω και ένα “και” από ό,τι λες.

 Υδροχόος:

Υδροχόε, επειδή σήμερα η απόσταση ανάμεσα στο που βρίσκεσαι επαγγελματικά και που θες να φτάσεις στο άμεσο μέλλον μοιάζει με αγεφύρωτο χάσμα, προσπάθησε να μην πέσεις μέσα του. Δεν έχει πάτο αυτή η κατηφόρα. Απλά δούλευε!

Ιχθείς:

Ιχθύ, οι ρυθμοί της δουλειάς δαιμονισμένοι, η ένταση χτυπά κόκκινο και επαγγελματικοί στόχοι που λες ότ

Keywords
Τυχαία Θέματα