Διαβάστε τι έλεγε ο Σίμος Κεδίκογλου για την ΕΡΤ στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»

Διαβάστε τι έλεγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την ΕΡΤ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Σπύρο Παπαδάκη και το «Παρασκήνιο» στις 19 Μαΐου:

Σ.Παπαδάκης: Θα ήθελα να κλείσω με το θέμα της ΕΡΤ. Εσείς ως πολιτικός προϊστάμενος της δημόσιας τηλεόρασης είσαστε ικανοποιημένος από την εικόνα που βγάζει προς τα έξω; Απεργίες

κάθε Σαββατοκύριακο εδώ και τρεις μήνες, απλήρωτες οι υπερωρίες, χωρίς λύση το πρόβλημα των συμβασιούχων, και μάλιστα η κόντρα αυτή την εβδομάδα έχει φτάσει στα άκρα, με τους δημοσιογράφους να προκηρύσσουν απεργία «πάνω» στο ταξίδι του πρωθυπουργού στη Κίνα. Δίνεται η εντύπωση ότι θέλετε να απαξιωθεί η δημόσια τηλεόραση….

Σ.Κεδίκογλου: Μακριά από εμένα τέτοιου είδους προθέσεις και σκέψεις για απαξίωση της δημόσιας τηλεόρασης. Το αντίθετο. Και ο νέος διευθύνων σύμβουλος έχει δείξει σαφή δείγματα γραφής και εγώ προσωπικά έχω διαψεύσει επανειλημμένα κάθε σχετική φήμη και δημοσίευμα που έχει κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα. Από εκεί και πέρα, πρέπει ορισμένοι να σκεφθούν κατά πόσο απαξιώνουν τη δημόσια τηλεόραση, κατά πόσο συνηθίζουν οι Έλληνες να ζουν χωρίς την ΕΡΤ και να αναλογισθούν τις ευθύνες τους. Από τα αξιοπερίεργα των απεργιακών κινητοποιήσεων στην ΕΡΤ είναι ότι απεργούν εκείνοι που έχουν ειδικό μισθολόγιο. Παλεύουμε να βρεθεί λύση και είμαστε κοντά σε αυτήν. Από εκεί και πέρα, το να προσπαθείς να επιβάλεις μπλακ-άουτ στην ενημέρωση, και ειδικότερα στις διεθνείς κινήσεις του πρωθυπουργού, είναι ο ορισμός του σκοταδισμού. Τη μια ήταν η περίπτωση με την επίσκεψη της κας Μέρκελ, την άλλη, η επίσκεψη του κ. Ολάντ και τώρα με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κίνα. Πάντα, η ΕΣΗΕΑ βρίσκει τρόπο, έχοντας ως μέσο τα δημόσια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για να επιβάλει ένα μπλακ-άουτ στις διεθνείς πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού. Άλλωστε και η Δικαιοσύνη έκρινε άμεσα την απεργιακή κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ στην ΕΡΤ ως παράνομη και καταχρηστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα