Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Είναι λάθος να αφήνετε τον κόσμο να σας κατηγοριοποιεί ανάλογα με τις ανάγκες και τα πιστεύω του. Μόνο εσείς γνωρίζετε που ανήκετε, και έχει έρθει η ώρα να διεκδικήσετε το χώρο και τα δικαιώματά σας, χωρίς ανόητους φόβους. Ανατροπές στα ερωτικά σας. Ένα πρόσωπο αποδεικνύεται παντοδύναμο, χωρίς να το περιμένετε καθόλου.

Ταύρος Ένα πρόσφατο ειδύλλιο λήγει άδοξα, αλλά το καλό είναι πως σας δίδαξε πολλά, όσο κράτησε. Η πλανητική συγκυρία σας προτρέπει να πορευθείτε περισσότερο βάσει συναισθήματος στο εξής, παρά με πυξίδα την αυστηρή λογική. Επανεξετάστε μια επαγγελματική πρόταση που

απορρίψατε μετά βδελυγμίας λίγο καιρό πριν. Σας συμφέρει περισσότερο απ’ όσο νομίζετε.

Δίδυμος Ο ρομαντισμός είναι κάτι που προκύπτει αβίαστα τώρα στη ζωή σας, γι’ αυτό και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να τον απολαύσετε στο έπακρο, χωρίς να αυτοπεριοριστείτε. Η Αφροδίτη σας καλεί να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση που απέτυχε (φιλική ή επαγγελματική). Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται ώθηση για να πάρουν μπρος.

Καρκίνος Τα επικοινωνιακά προβλήματα είναι αρκετά αυτό το διήμερο, τόσο σε επίπεδο επαγγελματικών σχέσεων, όσο και στις πιο προσωπικές συναναστροφές σας. Μην έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας καταλαβαίνουν αμέσως- δώστε τους χρόνο να επεξεργαστούν αυτό που λέτε. Προσοχή στο επιθετικό φλερτ, τώρα. Δεν είναι όσο αθώο φαίνεται.

Λέων Οι εξελίξεις δεν κυλούν με τον τρόπο ακριβώς που θα θέλατε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να τους δώσετε την επιθυμητή τροπή στο άμεσο μέλλον. Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό, και μην απορρίπτετε ξένες ιδέες απλώς για να τις απορρίψετε. Ο Κρόνος σας δίνει επαγγελματικό προβάδισμα τώρα, που θα πρέπει να αξιοποιήσετε με αμείλικτο τρόπο.

Παρθένος Πολλά είναι αυτά που θα ειπωθούν σήμερα, αλλά λίγα εκείνα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Μην αφήσετε την υστερία και τον παραλογισμό μερικών να σας επηρεάσουν- εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε. Μια πληγωμένη φιλική σας σχέση αποκαθίσταται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο. Τελικά, δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάμε την πρωτοτυπία των άλλων.

Ζυγός Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σας, Ζυγοί. Το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας πει όλα όσα αδυνατείτε να αντιληφθείτε όσο παραμένετε ξύπνιοι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο αυτές τις μέρες. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και κατανόηση το ψέμα ενός εραστή. Μερικές φορές, η απόκρυψη της αλήθειας είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην χάσουμε την εκτίμηση του άλλου.

Σκορπιός Ο Άρης σας φέρνει στο επίκεντρο μιας ανεπιθύμητης διαμάχης, η οποία, ωστόσο, πρέπει να λυθεί, αν ο σκοπός σας είναι να προχωρήσετε κάποια στιγμή παρακάτω. Η ευθύτητα και η ωμότητά σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Η πρωτόγνωρη ηρεμία στο χώρο της οικογένειας σας βοηθάει να εξελίξετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Τοξότης Μην επικρίνετε ό, τι δεν κατανοείτε απόλυτα, Τοξότες. Αφήστε ένα περιθώριο αμφιβολίας σε κάθε υπόθεση για την οποία μέχρι τώρα ήσασταν εντελώς σίγουροι. Ο Δίας φέρνει αρκετές αποκαλύψεις, μερικές από τις οποίες θα αλλάξουν άρδην τη στάση σας απέναντι σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Προσοχή στον τρόπο που προσεγγίζετε μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους.

Αιγόκερως Όσο μεγάλη κι αν είναι η αλλαγή που παρατηρείτε τώρα στα συναισθήματά σας, είναι ζωτικό να τη διαχειριστείτε υπεύθυνα. Αποκαλύψτε την αλήθεια στους άμεσα ενδιαφερόμενους, αλλά κάντε το με τρόπο. Βελτίωση αναμένεται στα οικονομικά σας, η οποία θα είναι σε μεγάλο βαθμό συνδυαστικό αποτέλεσμα δικών σας προσπαθειών αλλά και άλλων προσώπων.

Υδροχόος Υδροχόοι, μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Η ανάρρωση από ένα προηγούμενο συναισθηματικό τραύμα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθείτε ολοκληρωτικά σε μια νέα ερωτική προοπτική. Καλώς ή κακώς, δεν μπορείτε να παρέμβετε σ’ αυτή τη διαδικασία. Προσοχή στα λάθη βιασύνης σήμερα. Μπορούν να σας κοστίσουν περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε.

Ιχθύς Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρετε, τώρα που τα πράγματα αρχίζουν να στρώνουν, Ιχθείς. Απολαύστε το σπάνιο αγαθό της σταθερότητας, και σκεφτείτε προσεκτικά προτού επιδοθείτε σε επίφοβες κινήσεις (κυρίως στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας). Ένα πρόσωπο από τα παλιά κάνει δειλά δειλά επανεμφάνιση στη ζωή σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να το κρατήσετε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα