Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Ένας μακροχρόνιος ερωτικός στόχος εκπληρώνεται τη στιγμή που δεν το περιμένετε, κι αυτή η εξέλιξη φέρνει ένα κύμα αλλαγών στην ψυχολογία σας. Είστε ικανοί για περισσότερα απ’ όσα πιστεύετε, Κριοί. Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή επίδραση του Κρόνου στα επαγγελματικά σας, τολμώντας κάτι ασυνήθιστο για τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε.

Διαβάστε την πρόβλεψη για το ζώδιό σας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Ταύρος Οι χαμένες ευκαιρίες είναι το μεγάλο σας κρίμα, αλλά δεν πρέπει

να τις αφήσετε να επισκιάσουν την πορεία σας προς την επιτυχία. Μην επιτρέψετε στις εξελίξεις να σας προσπεράσουν- ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Ό, τι δεν έκατσε χθες, θα κάτσει σήμερα. Προσοχή στις απότομες μεταστροφές των Αιγόκερων.

Δίδυμος Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Μην επιχειρήσετε, αυτές τις μέρες, να γίνετε ο Μεσσίας κανενός, Δίδυμοι. Έχετε αρκετά προβλήματα από μόνοι σας- εστιάστε σε αυτά. Η Αφροδίτη φέρνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα της σχέσης σας, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να πάρετε ένα συγκεκριμένο άτομο επιτέλους στα σοβαρά.

Καρκίνος Αφήστε τα πολλά λόγια στην άκρη και εμβαθύνετε στο πρακτικό της υπόθεσης. Βρίσκεστε κοντά στην επίτευξη μιας επαγγελματικής συμφωνίας με μεγάλη σημασία- μην αναλωθείτε σε αοριστίες, που δεν βοηθούν κανέναν. Ο Δίας φέρνει εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες, όμως, θα τους δώσουν τη φλόγα που τους έλειπε.

Λέων Μην ανησυχείτε για όσα θα έρθουν, προφανώς δεν είναι τώρα η ώρα τους. Εστιάστε στο παρόν και σε όσα συμβαίνουν τώρα, κυρίως στο πεδίο των αισθηματικών σας. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν θα σας δίνει για πολύ ακόμα, ευκαιρίες. Αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που, απ’ ό, τι φαίνεται, θα ‘ναι προς το καλύτερο.

Παρθένος Αλλάξτε τακτική σε ένα αισθηματικό θέμα, εφόσον βλέπετε ότι οι μέχρι τώρα προσπάθειές σας δεν αποδίδουν όσο θα θέλατε. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, Παρθένοι, δοκιμάστε ό, τι δεν έχετε δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Άνοδος στα οικονομικά σας, που, εν μέρει, οφείλεται στη συμβολή ενός μεγαλύτερου σε ηλικία άτομου.

Ζυγός Καιρός να πιστέψετε στις καλές προθέσεις των ατόμων που έχουν αποδείξει το αγαθό του χαρακτήρα τους. Μην είστε καχύποπτοι με τους πάντες, Ζυγοί, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Η χημεία σας με τους Αιγόκερους και τους Υδροχόους είναι το δυνατό σημείο σας για σήμερα και αύριο. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή που τους ασκείτε.

Σκορπιός Επενδύστε σε μια σχέση που αμφισβητήσατε στο παρελθόν, χωρίς να ‘χετε δίκιο. Δεν είναι αργά για να πάρετε πίσω μερικές άστοχες κινήσεις σας- μπορείτε ακόμη να κάνετε τη διαφορά και να τους εκπλήξετε όλους. Προσοχή στα οικονομικά σας. Οι διάφοροι πειρασμοί ενδέχεται να σας βγάλουν εκτός προγραμματισμού. Σκεφτείτε διπλά πριν κάνετε απότομες ενέργειες.

Τοξότης Ο Δίας σας δίνει το ερέθισμα που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε μια προαγωγή ή μια αναβάθμιση που καιρό τώρα έχετε ανάγκη, στον τομέα των επαγγελματικών σας. Ο στόχος σας δεν είναι όσο μακρινός πιστεύετε. Εμπιστευτείτε τις συμβουλές των Σκορπιών, ειδικά αν συνδέεστε μαζί τους με συγγενικούς δεσμούς. Δεν θα βγείτε χαμένοι.

Αιγόκερως Παίξτε περισσότερο με τα αισθηματικά σας- δεν είναι ανάγκη να βλέπετε τα πάντα με τόση αυστηρότητα. Χαλαρώστε λιγάκι, Αιγόκεροι, γιατί τίποτα απ’ όσα ονειρεύεστε, δεν πρόκειται να συμβεί, αν συνεχίσετε να κρατάτε απόλυτη στάση. Ηρεμία στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας. Δεν είναι καλή στιγμή να αναβιώσετε μια κόντρα του παρελθόντος.

Υδροχόος Η εξέλιξη των επαγγελματικών σας είναι ραγδαία, αλλά ενδέχεται να σας φοβίσει λιγάκι. Μην αφήσετε την απαισιοδοξία ορισμένων προσώπων του κύκλου σας, να σας πλήξει. Εσείς ξέρετε καλύτερα απ’ τον καθένα για τι είστε ικανοί. Σταθερά τα ερωτικά σας, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως θα ‘ναι και ανιαρά. Απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας.

Ιχθύς Μην κρατάτε τον θυμό σας μέσα σας, γιατί στο τέλος θα εκραγείτε. Μοιραστείτε με τους άλλους αυτά που σας βαραίνουν, και θα νιώσετε καλύτερα. Οι Κριοί σας παρέχουν τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Θετικό το κλίμα για μια πολυαναμενόμενη αισθηματική αλλαγή. Κάντε την αρχή και τα υπόλοιπα θα ‘ρθουν μόνα τους.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα