Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Η υπομονή σας έχει όρια και τώρα αρχίζετε να τα ανακαλύπτετε. Αρκετά κάνατε τους καλούς σε άτομα που δεν το άξιζαν. Καιρός να διεκδικήσετε αυτό που έχετε ανάγκη (κυρίως στον τομέα των αισθηματικών), δείχνοντας, αν χρειαστεί, το σκληρό σας πρόσωπο. Τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά στον επαγγελματικό χώρο. Αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις.

Ταύρος Η μέρα κυλάει με παράξενους ρυθμούς, καθώς οι υποχρεώσεις σας ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας και εκτελούνται σύμφωνα με τον τρόπο που καθορίζουν άλλοι για σας. Μην πανικοβάλλεστε,

οι ευθύνες σας μειώνονται σημαντικά, σ’ αυτή τη φάση. Κάντε υπομονή στα ερωτικά- δεν σας κυνηγάει κανείς. Κάτι καλό ετοιμάζεται, αλλά αργεί ακόμα.

Δίδυμος Η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, αυτές τις μέρες, επομένως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τη θεωρήσετε δεδομένη. Κρατήστε κοντά σας όσους έχουν αποδείξει την αξία τους και μη βιαστείτε να βάλετε στη ζωή σας νέα πρόσωπα. Η Αφροδίτη φέρνει αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και ειδικά στις συναδελφικές.

Καρκίνος Κρατήστε μικρό καλάθι, αυτές τις μέρες, στις ερωτικές υποσχέσεις. Ακόμα κι αν οι προθέσεις εκείνων που σας προσεγγίζουν, είναι αγνές, η συγκυρία κάνει τα πράγματα ρευστά, με αποτέλεσμα να μην είναι τίποτα σίγουρο. Κάντε λίγη υπομονή. Ο Κρόνος αναπτερώνει το ηθικό σας και πλέον ένα μακροχρόνιο επαγγελματικό πρόβλημα δε μοιάζει τόσο σοβαρό.

Λέων Μην αφήνετε σε εκκρεμότητα τις διαπροσωπικές διαμάχες που μπορείτε να λύσετε άμεσα. Ο χρόνος που περνάει άπρακτος λειτουργεί καταστροφικά για όσες από τις σχέσεις σας βρίσκονται σε κρίση. Τα ερωτικά καλέσματα των Ζυγών και των Ιχθύων είναι κάτι παραπάνω από έντονα. Διαχειριστείτε τα με προσοχή- δεν σας συμφέρει να ανοίξετε μέτωπα.

Παρθένος Πολλές οι αλλαγές που σας περιμένουν αυτό το διήμερο, κυρίως σε επίπεδο ψυχολογίας και αναγκών. Μη σαστίσετε στη θέα του νέου σας εαυτού, Παρθένοι, τα πάντα είναι θέμα συνήθειας. Η Αφροδίτη εντείνει τον ρομαντισμό στη ζωή σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σας στερεί τη διαύγεια που τόσο έχετε ανάγκη.

Ζυγός Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για σας τώρα και το τελευταίο που πρέπει να κάνετε, είναι να απομακρυνθείτε από αυτήν. Βοηθήστε αυτούς που σας χρειάζονται και αφήστε και τους άλλους να σας δώσουν τη βοήθειά τους. Προσοχή στα οικονομικά σας. Μην ενδώσετε σε καταναλωτικούς πειρασμούς, ακόμα κι αν φαινομενικά μοιάζουν άκακοι.

Σκορπιός Οι σχέσεις σας με το στενό φιλικό σας κύκλο περνούν από μια περίοδο προστριβών, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε ορισμένες αλλαγές. Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε ότι πάψατε να ταιριάζετε με ορισμένα άτομα. Ο Κρόνος σας φωτίζει το δρόμο για την επαγγελματική ανέλιξη, αλλά η διαδρομή θα είναι αρκετά κακοτράχαλη.

Τοξότης Ακούστε τις συμβουλές των μεγαλύτερων και εμπειρότερων, και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε, Τοξότες. Μη σηκώσετε μόνοι σας ολόκληρο το βάρος μιας κατάστασης που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Η Αφροδίτη δίνει ώθηση στα ερωτικά σας, παροτρύνοντάς σας να κυνηγήσετε έναν παράτολμο στόχο. Μην υποτιμάτε τις δυνάμεις σας.

Αιγόκερως Αισθάνεστε να ασφυκτιάτε με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στα αισθηματικά σας, και η αλήθεια είναι πως έχετε δίκιο. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να αποδεχτεί κάτι που στην πραγματικότητα δεν θέλει καθόλου. Υπάρχει κι άλλη λύση, Αιγόκεροι. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας, που σας δίνει το χώρο και το χρόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο.

Υδροχόος Η κατάσταση στα ερωτικά σας σοβαρεύει και οι απαιτήσεις του προσώπου που έχετε απέναντί σας, αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Έχει έρθει η στιγμή να πάρετε μια μεγάλη απόφαση που θα επηρεάσει τόσο εσάς όσο και την άλλη πλευρά. Πρόοδος στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Οι θυσίες του πρόσφατου παρελθόντος αρχίζουν σιγά σιγά να αποδίδουν καρπούς.

Ιχθύς Ο Ερμής σας φέρνει εκ νέου αντιμέτωπους με μια ιδέα από το παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά σας δίνει όλα τα εφόδια για να την πραγματοποιήσετε. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι είναι σύμμαχοί σας. Μην αρνηθείτε τη βοήθειά τους, όπως κι αν σας την προσφέρουν.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα