Διαβάστε τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Κριός

Ό, τι κι αν σας συμβεί τώρα, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, ειδικά αν αυτά αφορούν κάποιο ερωτικό ειδύλλιο που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα. Καλύτερα να περιμένετε μέχρι να αποκτήσετε πλήρη άποψη. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, μετά από ένα μεγάλο διάστημα μεταπτώσεων και ανακατατάξεων. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ταύρος

Η επαφή σας με έναν φίλο που είχατε να συναντήσετε πολύ καιρό, φέρνει αρκετές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις κοινωνικές σας σχέσεις. Αφήστε τον χωρίς ενδοιασμούς να σας εξοικειώσει με τον δικό του τρόπο σκέψης. Η Αφροδίτη

εντείνει το φλερτ, αλλά είναι στο χέρι σας να το αξιοποιήσετε με μέτρο, στον βαθμό που εξυπηρετεί τους σκοπούς σας.

Δίδυμος

Η πρόοδος των επαγγελματικών σας είναι αρκετά αργή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι αμελητέα. Εστιάστε στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και ρίξτε περισσότερο νερό στο κρασί σας. Προσοχή στα οικονομικά. Δυο- τρεις φίλοι έχουν την τάση να σας εξωθούν σε υπερβολές, οι οποίες δεν σας εξυπηρετούν σε τίποτα.

Καρκίνος

Τίποτα δεν είναι τυχαίο αυτές τις μέρες, καθώς τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους με πολύ συγκεκριμένους δεσμούς. Μην πιστεύετε σε συμπτώσεις, βασιστείτε στο ένστικτό σας και εξερευνήστε κάθε πιθανότητα. Ο Δίας σας χαρίζει την πυγμή που έχετε ανάγκη, για να επιφέρετε ορισμένες διαρθρωτικές αλλαγές, κυρίως στο πεδίο των επαγγελματικών.

Λέων

Ηρεμία στα αισθηματικά σας τώρα, που θα σας βοηθήσει να δείτε το πλέγμα των διαπροσωπικών σας σχέσεων με πρωτόγνωρη αντικειμενικότητα. Ασχοληθείτε παραπάνω με την οικογένειά σας. Σε καλή φάση τα επαγγελματικά σας, ειδικά αν έχετε αναλάβει κάτι με δική σας πρωτοβουλία, χωρίς την βοήθεια άλλων. Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας.

Παρθένος

Η κλίση σας σε έναν ιδιαίτερο τομέα και τα πιο εξειδικευμένα ταλέντα σας θα σας βγάλουν απ’ τη δύσκολη θέση και θα σας βοηθήσουν να αναδειχτείτε. Μη φοβηθείτε να προβάλετε την προσωπικότητά σας. Η αντιπαλότητες στον στενό κοινωνικό σας κύκλο είναι υπερβολικά έντονες αυτή την περίοδο. Μην μπλεχτείτε σε καυγάδες που δεν σας αφορούν άμεσα.

Ζυγός

Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω, Ζυγοί, δεν έχουν όλα την αξία που τους αποδίδετε. Αυτό το διήμερο δοκιμάστε να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη χαλαρότητα όσα εκτυλίσσονται στην προσωπική σας ζωή, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Εμπιστευτείτε τους Τοξότες, ακόμα κι αν οι συμβουλές που σας δίνουν, δεν σας βρίσκουν σύμφωνους. Ξέρουν τι σας λένε.

Σκορπιός

Ο Άρης οξύνει τα πνεύματα και σας εξωθεί σε ενέργειες που με μαθηματική ακρίβεια θα μετανιώσετε. Σ’ αυτή τη φάση, όμως, ακόμη και τα λάθη έχουν τη σημασία τους. Προσπαθήστε να μάθετε από αυτά. Άνοδος στα οικονομικά. Οι θυσίες και οι παραχωρήσεις σας ανταμείβονται πλουσιοπάροχα μετά από πολύ καιρό.

Τοξότης

Μην αφήσετε την απαισιοδοξία των γύρω σας να σας πτοήσει. Το σχέδιό σας είναι συγκεκριμένο και καλά θα κάνετε να μείνετε πιστοί σ’ αυτό μέχρι τέλους. Μη βιάζεστε, κάθε πράγμα θα ‘ρθει στον καιρό του. Ηρεμία στις φιλικές σας σχέσεις. Δώστε στον καθένα ό, τι του αναλογεί και μην ξοδευτείτε υπερβολικά.

Αιγόκερως

Η χημεία σας με τους Ταύρους και τους Παρθένους μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα από δημιουργικής άποψης. Απαλλαχθείτε από τις ντροπές και τους ενδοιασμούς σας, όσο είναι ακόμα καιρός. Προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μην πάρετε τίποτα ως δεδομένο, μέχρι να το κατοχυρώσετε επίσημα. Μέχρι τότε, κρατήστε μικρό καλάθι.

Υδροχόος

Τα ερωτικά σας κυλάνε αρμονικά, αλλά η εσωτερική σας πάλη δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε τις στιγμές που ζείτε, όπως τους πρέπει. Ηρεμήστε λιγάκι και μην βιάζεστε να επικρίνετε πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Κρόνος δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σας, αποκαλύπτοντας μία νέα προοπτική, που ούτε καν σας πέρασε απ’ το μυαλό.

Ιχθύς

Αρκετά μείνατε κλεισμένοι μέσα, κατηγορώντας τον εαυτό σας για πράγματα για τα οποία δεν φταίει. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται να βγείτε έξω και να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Τα πάντα κρίνονται στη λεπτομέρεια, σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Ξοδέψτε όσο χρόνο χρειάζεται, προκειμένου να φέρετε εις πέρας ένα δύσκολο πρότζεκτ.

Πηγή: lifo

The post Διαβάστε τα ζώδια του Σαββατοκύριακου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα