Διαβάστε τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Κριός :Προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά στα ερωτικά σας, με νέα διάθεση και διαφορετική φιλοσοφία, θα πρέπει να αποκηρύξετε κάποιες συνήθειες του παρελθόντος και να αναλάβετε την ευθύνη για ορισμένες αποτυχίες. Μη στέκεστε σε λεπτομέρειες όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Η γενική εικόνα είναι αυτή που πρέπει να ‘χετε υπόψη αυτή τη στιγμή.

Ταύρος: Αν και περιβάλλεστε από πρόσωπα που έχουν αξιόλογες ιδέες και γνώμες να σας παραθέσουν, δεν πρέπει να αφήσετε τη λογική των άλλων να καθορίσει τις κινήσεις σας. Ξέρετε

τι πρέπει να κάνετε και πώς να το κυνηγήσετε από μόνοι σας. Η Αφροδίτη αναθερμαίνει τις σχέσεις σας με ένα πρόσωπο που παρεξηγήσατε εύκολα.

Δίδυμος: Ένας επαγγελματικός στόχος γίνεται τώρα πιο προσιτός από ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας να τον κατακτήσετε, προτού ο τροχός γυρίσει πάλι. Τα αισθηματικά σας μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμη. Ένας οικογενειακός καυγάς θα περάσει σχετικά ανώδυνα, αλλά θα σας βάλει σε σκέψεις για το μέλλον.

Καρκίνος: Μη βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση τώρα, Καρκίνοι. Εσείς θέτετε τα χρονικά σας όρια, και μόνο εσείς μπορείτε να κρίνετε αν οι αντοχές σας βρίσκονται σε οριακό σημείο ή όχι. Αυτή τη φορά, η ερωτική σας επιλογή απαιτεί την αμέριστη συγκέντρωσή σας. Ευχάριστες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, κυρίως σε ό, τι αφορά υλικά πράγματα.

Λέων: Η αλληλεγγύη και η αμοιβαιότητα είναι απαραίτητα στοιχεία αυτό το διάστημα, στο πλαίσιο της σχέσης σας. Επειδή η αμφισβήτηση έχει κάνει κακό και στις δυο πλευρές, λίγη καλή διάθεση (ακόμα κι αν θεωρείτε ότι ο άλλος δεν την αξίζει) μπορεί να κάνει θαύματα. Ο Κρόνος σας βοηθάει να προωθήσετε ένα τεχνικό ζήτημα με αξιοθαύμαστη ταχύτητα.

Παρθένος: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο στο τι λέτε, Παρθένοι, αλλά και στο πως το εκφράζετε, σήμερα. Ο τρόπος που θα διαλέξετε για να προσεγγίσετε τον κόσμο είναι σημαντικότερος ακόμη κι απ’ τις ίδιες τις προθέσεις σας (ειδικά στα ερωτικά σας). Μη βιαστείτε να ξεφορτωθείτε έναν Δίδυμο, όσο ενοχλητικός κι αν είναι.

Ζυγός: Δώστε σε έναν άνθρωπο του περιβάλλοντός σας το δικαίωμα να εκφραστεί με σαφήνεια, προτού τον απορρίψετε. Δεν θα σας βγάλει πουθενά να σχηματίζετε γνώμη χωρίς να έχετε συγκεντρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία, Ζυγοί. Οι υποψίες σας, σας στρέφουν εναντίον ενός Τοξότη, που δε συνηθίζει να προκαλεί. Τα σιγανά ποταμάκια όμως, είναι και τα πιο επικίνδυνα.

Σκορπιός: Ο ενθουσιασμός σας για μια νέα ιδέα ενδέχεται να έχει θολώσει την κρίση σας, εμποδίζοντάς σας να δείτε ότι μάλλον η ιδέα αυτή δεν αξίζει τον κόπο. Πάρτε το απόφαση σιγά σιγά, και ετοιμαστείτε για την επόμενη περιπέτεια. Ομαλότητα στα ερωτικά σας- καλό θα ήταν να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Τοξότης: Η ικανότητά σας να ωραιοποιείτε μερικές δυσάρεστες πτυχές των πραγμάτων θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα και αύριο, Τοξότες. Ο διπλωματικότητα είναι ο προσφορότερος τρόπος να προωθήσετε τις ιδέες σας, αυτή τη στιγμή. Έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για ένα φλερτ πέρα από τα συνηθισμένα. Δεν χρειάζεται τα πάντα να αποτελούν μέρος του κανόνα.

Αιγόκερως: Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει αυτό που προσπαθείτε να του πείτε με έμμεσο και διακριτικό τρόπο, ήρθε μάλλον η ώρα να μιλήσετε με ωμότητα και αυστηρό ύφος. Ο Δίας ευνοεί τις ξεκάθαρες εξηγήσεις και τις γρήγορες συνεννοήσεις. Δημιουργικές οι σχέσεις σας με τους Παρθένους και τους Κριούς. Με λίγη προσπάθεια θα εξυπηρετηθεί το συμφέρον όλων.

Υδροχόος: Μην πασχίζετε να συντηρήσετε μια σχέση που εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατό να επιβιώσει. Εστιάστε σε ό, τι καινούργιο ξεκινάει στη ζωή σας, Υδροχόοι, και όχι στις στάχτες παλιών γνωριμιών που έδωσαν ό, τι είχαν να δώσουν. Ένα απρόοπτο τηλεφώνημα θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα βελτιώσει τη θέση σας σε ένα άνισο παιχνίδι.

Ιχθύς: Αισθάνεστε την ανάγκη για μια αλλαγή σε κάθε τομέα της ζωής σας, και ευτυχώς η Αφροδίτη φυσάει τον ανανεωτικό αέρα που χρειάζεστε, στις σωστές δόσεις. Προσοχή όμως, Ιχθείς, μην αλλάξετε κάτι απλώς για να το αλλάξετε. Πρόοδος στα οικονομικά σας μετά από μια περίοδο στενότητας. Οι Ταύροι του περιβάλλοντός σας, σας καθοδηγούν σωστά.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα