Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Έντονος ο ρομαντισμός σήμερα στη ζωή σας, χάρη στη θέση της Αφροδίτης, αλλά θα πρέπει να ενδώσετε με μέτρο στα καλέσματά του. Εστιάστε σε ένα κυρίως πρόσωπο σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας, γιατί η διάσπαση του ενδιαφέροντος θα προκαλέσει αχρείαστες εντάσεις. Άνοδος στα οικονομικά σας (με λίγη βοήθεια από έναν μεγαλύτερο).

Ταύρος Η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται στα πάνω της τώρα, πράγμα που-πιστέψτε με- γίνεται αντιληπτό απ’ όλους. Προσέξτε όμως, Ταύροι, ποτέ κανείς δεν κέρδισε, υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις του. Ομαλές οι σχέσεις σας με την οικογένεια μετά από μια περίοδο αναταραχών.

Δεν είναι, όμως, καλή στιγμή να φανείτε διεκδικητικοί. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

Δίδυμος Η μέρα σας επιφυλάσσει πολλές ευθύνες και αρκετή κούραση, επομένως είναι φυσιολογικό να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στα ερωτικά καλέσματα ενός προσώπου, με τον τρόπο που θα ήθελε. Μην έχετε τύψεις χωρίς λόγο. Ο Δίας βάζει τις ανάγκες σας στο προσκήνιο, και αυτό αναμένεται να εκπλήξει αρκετούς. Οι συμβιβασμοί αποτελούν παρελθόν.

Καρκίνος Το πρόγραμμά σας ανατρέπεται και τα συναισθήματα που σας πλημμυρίζουν, καθιστούν αδύνατη τη συγκέντρωσή σας σε ζητήματα της δουλειάς. Ηρεμήστε, Καρκίνοι, αυτή τη φορά, προτεραιότητα έχουν τα αισθηματικά σας. Μη βιαστείτε να κρίνετε ένα κοντινό σας πρόσωπο με ασυνήθιστη συμπεριφορά, σήμερα. Συμβαίνουν πράγματα που δεν ξέρετε- κάντε λίγη ακόμα υπομονή.

Λέων Έχετε πολλά να πάρετε από μικρότερα σε ηλικία άτομα, τώρα. Η πλανητική συγκυρία σας προτρέπει να διαδραματίσετε ρόλο μαθητή, με απώτερο σκοπό να σταματήσετε να αντιμετωπίζετε συντηρητικά τα αισθηματικά σας. Ο Ερμής δημιουργεί ελαφρώς μελαγχολικό κλίμα, το οποίο όμως δεν πρόκειται να σας επηρεάσει για πολύ. Έχετε δίπλα σας τα κατάλληλα αντίδοτα.

Παρθένος Μερικές φορές, τα ψέματα είναι αναπόφευκτα, Παρθένοι. Σημασία όμως, έχει ο σκοπός για τον οποίο καταφεύγετε σ’ αυτά, επομένως δεν έχετε να φοβάστε τίποτα αν είστε καλυμμένοι από ηθικής πλευράς. Μην ενδώσετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς σήμερα. Έχετε τη δύναμη να θέσετε τους δικούς σας όρους σε κάποιον που παίζει βρώμικα.

Ζυγός Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε ένα επαγγελματικό πρόβλημα, αλλάζει, και η μεταβολή αυτή αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες επίλυσής του. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός εμπειρότερου προσώπου. Έντονο το ερωτικό φλερτ τώρα, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται, δεν πρόκειται να οδηγήσει σε κάτι σταθερό. Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε προσέγγιση.

Σκορπιός Καλύτερα να προσαρμοστείτε στα νέα επαγγελματικά δεδομένα, από το να προσπαθήσετε να τα ανατρέψετε. Αυτή δεν είναι μια μάχη που σας συμφέρει να δώσετε, Σκορπιοί. Κάντε την καρδιά σας πέτρα, και η διπλωματικότητά σας θα σας ανταμείψει. Ένα ειδύλλιο τελειώνει κάπως άδοξα, αλλά σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να πάρετε τα ερωτικά σας πιο σοβαρά.

Τοξότης Το ερωτικό παιχνίδι είναι έντονο, σήμερα, αλλά έχει αρχίσει να σας κουράζει, κι αυτό φαίνεται. Ίσως είναι καλύτερα να καταστήσετε σαφείς τις προθέσεις σας, για να γλιτώσετε μια μεγάλη συναισθηματική ταλαιπωρία, που δεν σας χρειάζεται καθόλου. Μην αγνοείτε τα πνευματικά καλέσματα που σας γίνονται, όσο παράξενα κι αν φαίνονται εκ πρώτης όψεως.

Αιγόκερως Τα ερωτικά σας μπλέκονται με τα επαγγελματικά σας με πολύ επικίνδυνο τρόπο, αλλά η Αφροδίτη σας δίνει την ψυχραιμία και την πονηριά που χρειάζεστε, για να εξισορροπήσετε τα πράγματα επιτυχώς. Μην απομακρύνεστε από τους φίλους σας, Αιγόκεροι, ακόμα κι αν μπορείτε να σκεφτείτε αρκετούς λόγους για να το κάνετε.

Υδροχόος Μάλλον έχει έρθει η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από την ενεργό ερωτική δράση, Υδροχόοι, για να κατασταλάξετε στο τι ακριβώς θέλετε από τη ζωή σας. Δεν γίνεται μια ζωή να πληρώνουν οι άλλοι την αναποφασιστικότητά σας. Δώστε στους Κριούς μια ευκαιρία να σας εκπλήξουν. Έχουν αρκετούς άσους στο μανίκι τους.

Ιχθύς Ο Ήλιος σας δίνει την έμπνευση αλλά και την εργατικότητα που είχατε ανάγκη, για να επαναπροσδιορίσετε κάποια θεμελιώδη ζητήματα της ζωής σας, όπως είναι η καριέρα. Μη φοβηθείτε να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση. Σε ομαλή φάση τα ερωτικά σας, χωρίς πολλές εκπλήξεις. Μην σαμποτάρετε την ευτυχία σας, ακόμη μια φορά.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα