Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 20 Αυγούστου:

Κριός Πείτε ναι στις προσκλήσεις μπορούν να σας βγάλουν απ’ τη ρουτίνα σας, αλλά αποφύγετε τις συναντήσεις με ανθρώπους από το μακρινό παρελθόν. Δώστε σε νέα πρόσωπα την ευκαιρία να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Στασιμότητα στα ερωτικά σας τώρα. Εκτιμήστε την κατάσταση προσεκτικά και αντικειμενικά, προτού προβείτε σε μεγαλεπήβολες κινήσεις. Διακυβεύονται πολλά.

Ταύρος

Δώστε περισσότερη σημασία σε ένα πρόσωπο που προσπαθεί μανιωδώς να σας τραβήξει την προσοχή. Για να δείχνει τόσο ζήλο, προφανώς έχει μεγάλα σχέδια για σας. Κάντε μια δοκιμή- κανείς δεν σας δεσμεύει. Αλλαγές φέρνει ο Ερμής στα επαγγελματικά σας. Εμπιστευτείτε τους Τοξότες και αποφύγετε τις συγκρούσεις με ανώτερούς σας.

Δίδυμος Τα υπονοούμενα δεν είναι καλός τρόπος ούτε για να ξεκινήσετε ούτε για να τελειώσετε μια συζήτηση. Σήμερα, Δίδυμοι, είναι επιτακτική η ανάγκη να αντιμετωπίσετε με ευθύτητα και ειλικρίνεια τα όποια διαπροσωπικά σας προβλήματα. Δώστε έμφαση στη φροντίδα του σώματος και της υγείας σας. Η εύκολη λύση δεν είναι και η σωστή. Θα χρειαστεί να κουραστείτε λιγάκι.

Καρκίνος Η ερωτική πολιορκία γίνεται έντονη σήμερα, αλλά εσείς θα πρέπει να τη διαχειριστείτε με υπευθυνότητα, είτε είστε αυτοί που την πραγματοποιούν είτε αυτοί που την δέχονται. Τα συναισθήματα των τρίτων προσώπων παίζουν τεράστιο ρόλο τώρα. Ηρεμία στα οικογενειακά και τα οικονομικά σας. Μη βιαστείτε να μπλεχτείτε σε συμφωνίες που θα σας προξενήσουν άγχος.

Λέων Η υπομονή σας τελειώνει κάπου εδώ, κι αυτό αρχίζει να καθίσταται σαφές στα μάτια ενός προσώπου που σας απασχόλησε ποικιλοτρόπως στον ερωτικό τομέα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε τους όρους και τα όριά σας. Η Σελήνη σας ρίχνει λιγάκι τη διάθεση, αλλά η μελαγχολία δεν θα κρατήσει για πολύ.

Παρθένος Μια δυνατή φιλία δοκιμάζεται όσο ποτέ πριν, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε μερικές από τις επιλογές σας. Δεν είναι αργά να πάρετε πίσω μια σκληρή κουβέντα. Άνοδος στα ερωτικά σας. Η υπομονή και η διακριτική πολιορκία επιτέλους αποδίδουν τους καρπούς που περιμένατε. Μην υπαναχωρήσετε τώρα που φτάσατε σ’ αυτό το σημείο.

Ζυγός Οι δεύτερες ευκαιρίες φοριούνται πολύ αυτό το διάστημα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οφείλετε να τις δίνετε σε όποιον τις ζητάει. Αξιολογήστε με προσοχή τον κύκλο σας και μην αφήσετε κανέναν να σας εκμεταλλευτεί με συναισθηματικούς εκβιασμούς. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας. Επενδύστε στη συνεργασία και θα βγείτε κερδισμένοι.

Σκορπιός Η ησυχία που επικρατεί τώρα στα αισθηματικά σας, σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε προσεκτικά αυτά που θέλετε, αλλά και να καταστρώσετε την κατάλληλη στρατηγική για να τα διεκδικήσετε. Προσοχή, Σκορπιοί, οι βιαστικές και μεθυσμένες κινήσεις πληρώνονται ακριβά. Εμπιστευτείτε τους Υδροχόους, όπως κι αν σας προσεγγίσουν σήμερα. Κάτι παραπάνω ξέρουν.

Τοξότης Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη σήμερα, ειδικά αν αυτή αφορά την επίτευξη ενός μακροχρόνιου ερωτικού στόχου. Και η παραμικρή κουβέντα έχει ξεχωριστή σημασία- μην την αγνοήσετε. Σε καλή φάση τα επαγγελματικά σας. Ο υπερβάλλων ζήλος, πάντως, δεν πρόκειται να σας βοηθήσει σε κανένα επίπεδο. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις ψύχραιμα.

Αιγόκερως Η ερωτική αναζήτηση σας έχει κουράσει λίγο, κι αυτή η κόπωση έχει αρχίσει να επηρεάζει τη γενικότερη στάση σας. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν τα πάντα κατευθείαν, Αιγόκεροι. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην πιέζετε καταστάσεις. Ο Άρης ευνοεί τις συγκρούσεις στο πλαίσιο των επαγγελματικών, γεγονός που ενδέχεται να εκτονώσει μια προβληματική κατάσταση.

Υδροχόος Σήμερα, Υδροχόοι, οι πλανήτες σας σας παροτρύνουν να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε νέες κατευθύνσεις, μακριά απ’ ό, τι θυμίζει, έστω αμυδρά, το παρελθόν. Ειδικά όσον αφορά τα ερωτικά σας, κρατήστε τις αποστάσεις σας από εκείνους που σας απογοήτευσαν προηγουμένως. Θετικές οι εξελίξεις των οικονομικών και των επαγγελματικών σας. Δώστε τα εύσημα εκεί που πρέπει.

Ιχθύς Μια τυπική γνωριμία εξελίσσεται σε ένα πολλά υποσχόμενο ειδύλλιο, αλλά θα πρέπει να τη διαχειριστείτε με διπλωματικότητα, αν δεν θέλετε να αποδειχθεί φιάσκο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμα. Οι συμβουλές των Κριών και των Ζυγών έχουν να σας δώσουν πολλά σήμερα. Μην αποκηρύξετε, ωστόσο, τη δύναμη του ενστίκτου σας. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα