Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Αποφύγετε τις διενέξεις που δεν σας αφορούν άμεσα, Καρκίνοι, ακόμα κι αν έχετε συγκεκριμένη γνώμη και θέση πάνω στο θέμα. Είναι καλύτερο να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, εφόσον δεν διακυβεύεται το συμφέρον σας. Η ηρεμία που επικρατεί στα ερωτικά σας, δεν πρέπει να σας οδηγήσει στον εφησυχασμό. Έχετε ακόμη δρόμο μπροστά σας.

Ταύρος Η μέρα ξεκινάει με αρκετό εκνευρισμό, όμως στην πορεία βρίσκετε τον τρόπο να κρατήσετε σωστές ισορροπίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να προτάξετε τη λογική απέναντι σε κάθε νεφελώδες ζήτημα. Η Αφροδίτη σας σπρώχνει σε έναν παλιό έρωτα, αλλά δεν είναι

ακόμα ξεκάθαρο κατά πόσο σας συμφέρει να ενδώσετε στις προκλήσεις του.

Δίδυμος Μην κάνετε τα στραβά μάτια στις καταστάσεις που σας προκαλούν δυσαρέσκεια. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας απέναντι σ’ αυτούς που δοκιμάζουν διαρκώς τις αντοχές σας. Διευθετήστε μια γραφειοκρατική εκκρεμότητα προτού να είναι αργά. Οι αναβολές κάθε είδους δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι, σ’ αυτή τη φάση.

Καρκίνος Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα στη ζωή σας, αλλά θα πρέπει να τον χειριστείτε με προσοχή και υπομονή. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να φανερώσετε όλα σας τα χαρτιά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Εμπιστευτείτε τους Τοξότες και τους Αιγόκερους- θέλουν μόνο το καλό σας και το ξέρετε.

Λέων Τα πράγματα δυσκολεύουν κάπως στον χώρο των επαγγελματικών, αλλά οι υστερίες (από οποιαδήποτε πλευρά) δεν θα βελτιώσουν την κατάσταση. Απευθυνθείτε στα άτομα με τα οποία μπορείτε να συνεννοηθείτε και αγνοήστε όσους προκαλούν φασαρίες, απλώς για να τις προκαλέσουν. Σε θετική τροχιά τα ερωτικά σας. Μην πιέσετε για να μην πιεστείτε. Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή.

Παρθένος Η διπλωματικότητα είναι ο μόνος τρόπος να φτάσετε στο συναισθηματικό σημείο που επιθυμείτε, χωρίς φασαρίες και παράπλευρες απώλειες. Προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ελκύει άμεσα μεν, συγκρατημένα δε. Ο Κρόνος επιταχύνει τις εξελίξεις στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων. Πείτε αυτό ακριβώς που σκέφτεστε στα άτομα που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει.

Ζυγός Μη χάνετε το χρόνο σας σε ειδύλλια και φλερτ που ξέρετε από την αρχή ότι δεν έχουν μέλλον. Η Αφροδίτη σας ανοίγει τα μάτια, βοηθώντας σας να στοχεύσετε στο σωστό σημείο, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις. Άνοδος για τα οικονομικά σας. Μη βιαστείτε να ξοδευτείτε για ανθρώπους και ιδέες που δεν σας παρέχουν εγγυήσεις για την αξία τους.

Σκορπιός Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες τώρα στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας σχέσεων, γι’ αυτό κι εσείς δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις παραπάνω απ’ όσο αντέχουν. Αν χρειαστεί, κάντε ένα βήμα πίσω. Ένας φίλος, για τον οποίο είχατε πολλές αμφιβολίες, σας βάζει τα γυαλιά σε ένα σημαντικό θέμα, και ανεβαίνει στην εκτίμησή σας.

Τοξότης Μην ενδώσετε σε περίεργες ερωτικές προκλήσεις σήμερα, γιατί το πιθανότερο είναι να πρόκειται για παγίδες. Δεν θα πάθετε κάτι αν δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας να γνωρίσει τα άτομα που τον πολιορκούν. Μια τυχαία συνάντηση θα αποβεί πιο αποκαλυπτική απ’ ό, τι φαντάζεστε. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για κάτι που θα σας ταρακουνήσει.

Αιγόκερως Η επιθετικότητα ενός συγκεκριμένου ατόμου είναι ο δικός του, ιδιαίτερος τρόπος να σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Ο καθένας λειτουργεί με τους δικούς του ρυθμούς και τα προσωπικά του ένστικτα, Αιγόκεροι. Μην απορείτε που δεν έρχονται όλα όπως τα περιμένετε. Σύγχιση σας περιμένει στα επαγγελματικά, που όμως θα διαλυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Υδροχόος Η συγκυρία σας επιφυλάσσει μια άβολη συνάντηση με ένα πρόσωπο που δεν θέλετε να δείτε τώρα, αλλά αν χρησιμοποιήσετε τα όπλα σας σωστά, θα καταφέρετε να στρέψετε την κατάσταση υπέρ σας. Έχετε κατά νου ότι δεν σας συμφέρει να δείξετε την αγωνία σας. Η Σελήνη σας προκαλεί μελαγχολική διάθεση, που, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ιχθύς Το σημάδι που περιμένατε για να κάνετε τη μεγάλη κίνηση στον αισθηματικό τομέα, μπορεί και να έχει φανεί, απλώς εσείς αρνείστε να το δείτε. Τι είναι αυτό που φοβάστε στην πραγματικότητα, Ιχθύς; Έχετε από κοντά τους Κριούς και τους Λέοντες, σήμερα. Από αυτούς θα λάβετε τις χρησιμότερες συμβουλές για κάθε θέμα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα