Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Τα μεγάλα και οργανωμένα σχέδια δεν μπορούν να σας βοηθήσουν ιδιαίτερα, σ’ αυτή τη φάση. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, Κριοί, είναι το μόνο που μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση αποτελεσματικά. Ο Κρόνος επιδρά καταλυτικά στις τεταμένες διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ξαφνικά, μερικές έντονες διαφωνίες παύουν να έχουν τόσο μεγάλη σημασία.

Ταύρος Κάντε μια προσπάθεια να πλησιάσετε ξανά ένα πρόσωπο που φημίζεται για την ιδιοτροπία του. Σήμερα έχετε τη δύναμη να το φέρετε στα μέτρα σας και να μεταβάλετε τις μεταξύ σας ισορροπίες προς το συμφέρον σας. Αλλαγή πλεύσης σε ένα ιδεολογικό

ζήτημα. Είναι φυσιολογικό να ωριμάζετε και να αλλάζετε απόψεις, Ταύροι.

Δίδυμος Ο καθένας αντιμετωπίζει την αλήθεια με τον δικό του τρόπο και τους δικούς του ρυθμούς, Δίδυμοι. Μην πιέσετε καταστάσεις σήμερα, αφήστε το πράγμα να εξελιχθεί μόνο του και θα βγείτε κερδισμένοι. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία σας με Υδροχόους και Αιγόκερους, ειδικά αν αυτή εκτυλίσσεται σε επαγγελματικό πλαίσιο. Έχετε πολλά να μάθετε από αυτούς.

Καρκίνος Όλη η προσοχή σας πρέπει να στραφεί σε θέματα υγείας και ευεξίας τώρα. Άσχετα από το αν αυτά αφορούν εσάς ή κάποιον άλλο, ο κλήρος πέφτει σε εσάς να τα διευθετήσετε. Ο Άρης δίνει ώθηση (λίγο απότομα, είναι η αλήθεια) σε μια σχέση που είχε βαλτώσει επικίνδυνα. Καιρός να ασχοληθείτε κι εσείς ενεργά μαζί της.

Λέων Τα ακραία σενάρια είναι και τα πιο ρεαλιστικά σήμερα. Δεν έχουν σημασία οι συμβουλές και οι διαβεβαιώσεις των γύρω σας, Λέοντες. Σήμερα δικαιούσθε να είστε καχύποπτοι απέναντι σε όποιον δεν σας γεμίζει το μάτι. Ένα οικογενειακό πρόβλημα επιλύεται επιτέλους, χάρη στην παρέμβαση ενός άσχετου προσώπου. Καλύτερα να το έχετε από κοντά.

Παρθένος Μια απόδραση μακριά απ΄ό, τι σας πιέζει ψυχολογικά, είναι η καλύτερη επιλογή για σήμερα. Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι απέναντι σε άτομα που σας προκάλεσαν μόνο άγχος και ανησυχία, μέχρι σήμερα. Η Αφροδίτη αναπτερώνει τα ερωτικά σας, επισημαίνοντάς σας ακριβώς το μονοπάτι που πρέπει να βαδίσετε για να επιτύχετε τους σκοπούς σας.

Ζυγός Η διάθεσή σας σήμερα είναι εκρηκτική, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να σας ξεφύγουν λέξεις και προτάσεις που δεν εννοείτε. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε, όσο γίνεται, ειδικά κατά τις συναναστροφές σας με πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ένα γραφειοκρατικό θέμα σας που είχε κολλήσει σε πρώιμο στάδιο, επιτέλους διευθετείται και σας απαλλάσσει απ’ το βάρος του.

Σκορπιός Οι σχέσεις σας με κάποια κοντινά πρόσωπα περνούν από σκληρή δοκιμασία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι καταδικασμένες. Δώστε στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους μια ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να διαχειριστούν τη φυσική φθορά του χρόνου. Καλύτερα να μην έχετε πολλά πολλά με Ιχθείς που σας βλέπουν ερωτικά, σήμερα.

Τοξότης Μην αφήνετε τις μέρες να περνάνε και τις ερωτικές ευκαιρίες να καίγονται, χωρίς να τις αξιοποιείτε. Η ρέντα σας δεν θα κρατήσει για πολύ, Τοξότες, επομένως, καλό θα ήταν να παραμερίσετε εγωισμούς και φόβους, και να πέσετε με τα μούτρα σε οτιδήποτε ελπιδοφόρο. Ηρεμία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις- οι μικροεντάσεις μεταξύ φίλων είναι φυσιολογικές.

Αιγόκερως Ένας φίλος σας χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα ζητήσει ευθέως τη βοήθειά σας. Μην τον αντιμετωπίζετε διαστακτικά, δώστε του ό, τι χρειάζεται από σας, άμεσα. Ο Ερμής παίζει λίγο με την ψυχολογία σας, αλλά στο τέλος της ημέρας θα ανακτήσετε την ισορροπία σας με ιδανικό τρόπο.

Υδροχόος Αποφύγετε την έντονη κοινωνική ζωή και τις συχνές εξόδους, γιατί ο κίνδυνος των ατυχών συναντήσεων παραμονεύει, ακόμα και τις στιγμές που αισθάνεστε ασφαλείς. Καλύτερα να μείνετε μέσα σήμερα, δεν χάνετε και τίποτα. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας, που σχετίζεται άμεσα με την αλλαγή της συμπεριφοράς σας απέναντι σε ένα πρόσωπο με εξουσία.

Ιχθύς Τέρμα οι κενές δικαιολογίες, Ιχθείς, και ειδικά για αυτούς που ξέρουν να τις λένε καλά. Καιρός να ζητήσετε ειλικρίνεια και μόνο ειλικρίνεια από όσους σας απασχολούν, ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται εντάσεις και ρήξεις. Ακολουθήστε τις συμβουλές των Καρκίνων (ιδίως σε ό, τι αφορά τα αισθηματικά σας) και θα βγείτε κερδισμένοι.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα