Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Μείνετε πιστοί στις αποφάσεις και τις επιλογές σας, Κριοί, γιατί η αμφιβολία μόνο κακό μπορεί να σας κάνει, στην παρούσα φάση. Μόνο εσείς ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε, και πώς ακριβώς θα το διεκδικήσετε. Προσεκτικές κινήσεις τώρα στα ερωτικά σας. Μην τρομάξετε χωρίς λόγο ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.

Ταύρος Στρέψτε το βλέμμα σας σε κατευθύνσεις που μέχρι πρότινος σνομπάρετε, και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα, Ταύροι, τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε πρόσωπα και καταστάσεις διαφορετικά απ’ ό, τι έχετε συνηθίσει. Η Αφροδίτη ευνοεί

τα ερωτικά ειδύλλια, δίνοντάς τους προοπτική μονιμότητας και σταθερότητας. Μην κάνετε πίσω, τώρα.

Δίδυμος Μην αφήσετε στην τύχη του ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Ασχοληθείτε μέχρι τέλους μ’ αυτό που σας ενδιαφέρει και πάρτε όλη την ευθύνη στις πλάτες σας. Αξίζει τον κόπο. Ηρεμία στις ερωτικές και τις φιλικές σας σχέσεις. Δε χρειάζεται να καταφύγετε σε ακρότητες για να καταστήσετε σαφείς τις θέσεις σας.

Καρκίνος Μην αρνηθείτε τη βοήθειά σας σε ένα άτομο που τη χρειάζεται πραγματικά. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι θα μετατραπείτε σε θύματα του ενός και του άλλου, απλώς επειδή τυχαίνει να έχουν κάποιο πρόβλημα. Ο Ερμής παίζει με τις ισορροπίες της ερωτικής σας σχέσης. Κάποιες κουβέντες θα ακουστούν βαριές σήμερα, ενώ κανονικά δεν είναι.

Λέων Επιμείνετε στον τρόπο με τον οποίο επιλέξατε να αντιμετωπίσετε ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό ζήτημα, και θα δείτε ότι η συνέπειά σας θα ανταμειφθεί. Αφήστε τις συμβουλές των άλλων στην άκρη, για την ώρα. Εσείς ξέρετε καλύτερα. Θετικές οι εξελίξεις των οικογενειακών σας. Μια μακροχρόνια παρεξήγηση φτάνει επιτέλους στο τέρμα της.

Παρθένος Μια ερωτική ιστορία από τα παλιά έρχεται να σας στοιχειώσει, κι εσείς πρέπει να βεβαιωθείτε ότι της κλείσατε οριστικά την πόρτα. Οι δεύτερες ευκαιρίες είναι γι’ αυτούς που τις αξίζουν, Παρθένοι, όχι για όλους όσοι τις ζητάνε. Προσοχή στους αριθμούς σήμερα, ειδικά τους τριψήφιους. Σημαίνουν περισσότερα απ’ ό, τι νομίζετε.

Ζυγός Μην προτρέχετε, Ζυγοί! Έχετε πολλά χιλιόμετρα ακόμη να διανύσετε, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι μια καινούργια γνωριμία μπορεί να σας οδηγήσει στο ιδανικό ερωτικό σημείο. Υπομονή και ο χρόνος θα δείξει. Εκμεταλλευτείτε τη χημεία σας με τους Τοξότες για να προωθήσετε το επαγγελματικό σας συμφέρον. Η χρονική συγκυρία είναι η πλέον κατάλληλη.

Σκορπιός Πείτε όχι στις δεσμεύσεις κάθε τύπου, Σκορπιοί. Οι συνθήκες που επικρατούν τώρα στη ζωή σας είναι εντελώς ρευστές και δεν σας συμφέρει να ποντάρετε σε κάτι μόνιμο, ειδικά αν πρόκειται για τα αισθηματικά σας. Αφήστε έναν παλιό φίλο να ξαναμπεί στη ζωή σας, εφόσον το θέλει τόσο πολύ. Απ’ ό, τι φαίνεται, οι προθέσεις του είναι καλές.

Τοξότης Έντονη η κινητικότητα των επαγγελματικών σας σήμερα. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, τις συνέπειες των οποίων δεν μπορείτε να γνωρίζετε. Εμπιστευτείτε την κρίση των Αιγόκερων, χωρίς αμφιβολίες. Ομαλή η κατάσταση των ερωτικών σας, μετά από ένα μακρό διάστημα αναταραχών. Μην πιέσετε πολύ για να μην πιεστείτε ακόμη περισσότερο. Ο καθένας με τα όριά του.

Αιγόκερως Σα να μη σας τα λέει καλά ο/ η σύντροφός σας σήμερα, κι αυτό, φυσικά, είναι κάτι που δεν μπορείτε να δεχτείτε αψήφιστα. Ερευνήστε προσεκτικά όσα συμβαίνουν πίσω απ’ την πλάτη σας και μην εφησυχάσετε με την πρώτη διαβεβαίωση που θα λάβετε. Το πρόγραμμα της δουλειάς επιτέλους μπαίνει σε μια σειρά, ενώ ο χώρος και ο χρόνος που είχατε ανάγκη, σας δίνονται απλόχερα.

Υδροχόος Μια νέα γνωριμία αποκαθιστά την πίστη σας στο γνήσιο φλερτ και τον ρομαντισμό. Μην αφήνετε το παρελθόν σας να σας στοιχειώνει, Υδροχόοι. Καιρός να πειραματιστείτε σε κάτι διαφορετικό. Οι ιδιαίτερες ικανότητές σας γίνονται αντιληπτές από αυτούς που πρέπει, γεγονός που αναπτερώνει τα -μέχρι πρότινος πεσμένα- επαγγελματικά σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Ιχθύς Έκρυθμη η κατάσταση στον χώρο της δουλειάς, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αρνητική επίδραση του Άρη. Οφείλετε να διακρίνετε αυτούς που επιδεινώνουν την κατάσταση από εκείνους που προσπαθούν να τη βελτιώσουν. Πρόοδος στα ερωτικά σας. Οι συγκρούσεις των προηγούμενων ημερών δίνουν τη θέση τους σε ένα κλίμα ομαλής επικοινωνίας.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα