Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Σήμερα, Κριοί, καταφέρνετε να κατασταλάξετε σε ένα επαγγελματικό θέμα, που το τελευταίο διάστημα σας είχε ταλαιπωρήσει τρομερά. Μην περιμένετε θεαματικά αποτελέσματα κατευθείαν. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Ένα πρόσωπο που σημαίνει πολλά για σας, έρχεται αργά αλλά σταθερά στα νερά σας. Μην το πιέσετε παραπάνω.

Ταύρος Η σχέση σας με τους συναδέλφους δοκιμάζεται με περίεργο τρόπο τώρα, αλλά οι αντοχές και οι ικανότητές σας είναι μεγαλύτερες απ’ ό, τι νομίζετε. Εστιάστε σ’ αυτό που πρέπει

να γίνει και όχι σ’ αυτό που ιδανικά θα θέλατε. Άνοδος στα οικονομικά. Μια μακροχρόνια προσπάθεια αρχίζει επιτέλους να αποδίδει καρπούς.

Δίδυμος Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος, Δίδυμοι, γι’ αυτό και δεν πρέπει να τον σπαταλάτε κοντά σε άτομα που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σας δώσουν. Η σημερινή μέρα είναι μέρα μεγάλων αποφάσεων σχετικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη σας δίνει χρήσιμα σημάδια για το πώς πρέπει να κινηθείτε στα αισθηματικά σας.

Καρκίνος Ένα κοντινό σας πρόσωπο προσπαθεί να σας πει κάτι σημαντικό, αλλά δε βρίσκει το κουράγιο. Βοηθήστε το να σας ανοιχτεί και θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στα επαγγελματικά σας, αλλά χάρη σ’ αυτές η μέρα σας μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα εποικοδομητική. Αξιοποιήστε σωστά τις δυναμικές που παρουσιάζονται στις συναδελφικές σας σχέσεις.

Λέων Δεν είστε υποχρεωμένοι να λογοδοτήσετε σε κανέναν για τις πράξεις σας, Λέοντες. Το κόστος τους το πληρώνετε εσείς και την ευθύνη την αναλαμβάνετε μόνοι σας. Καιρός να θέσετε τα όριά σας απέναντι σε όσους πήραν αέρα. Πρόοδος σε ένα ερωτικό θέμα που είχε μείνει στάσιμο, το τελευταίο διάστημα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Παρθένος Η ειλικρίνεια είναι ο μόνος τρόπος να βγείτε από το συναισθηματικό και επικοινωνιακό τέλμα των τελευταίων ημερών. Αντιμετωπίστε τους αντιπάλους σας ευθέως, χωρίς να κρύψετε κανένα από τα αδύναμα σημεία σας. Προσοχή στις επαγγελματικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα δίχως τη συμμετοχή σας. Προωθήστε το συμφέρον σας μόνοι σας, γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει για σας.

Ζυγός Βαδίζετε σε έναν ερωτικό δρόμο, όπου τα συμφέροντα και τα συναισθήματα δεν είναι όσο ευδιάκριτα είναι συνήθως. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, για να καταλάβει πού βρίσκεται και τι ακριβώς θέλει. Εμπιστευτείτε τους Αιγόκερους σήμερα, κυρίως σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Είναι οι μόνοι που μπορούν να σας καθοδηγήσουν.

Σκορπιός Η μέρα ξεκινάει με έναν γρίφο, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται, θα τον αποκρυπτογραφήσετε με σχετική ευκολία. Το θέμα είναι, όμως, κατά πόσο σας συμφέρει να πείτε ναι σε μια σχέση που σας δίνει περισσότερους λόγους να ανησυχείτε παρά να ηρεμείτε. Ο Δίας φέρνει συγκρούσεις στο πλαίσιο των οικογενειακών επαφών. Διευθετήστε τώρα τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Τοξότης Μη βάζετε στόχους που δεν είστε σίγουροι κατά πόσο θέλετε να πετύχετε, Τοξότες. Έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε αν οι επιλογές σας πηγάζουν από σας ή από τη βούληση εκείνων που σας ασκούν επιρροή. Θετικές οι εξελίξεις μιας φιλικής σχέσης που πέρασε πρόσφατα από σαράντα κύματα. Φαίνεται ότι ο καθένας βρίσκει τη θέση που του αρμόζει.

Αιγόκερως Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καυγάδες σήμερα, ακόμη κι αν ο ελιγμός που πρέπει να κάνετε, μοιάζει ασυνήθιστος για τα δεδομένα σας. Η ηρεμία σας (σε ψυχολογικό και πρακτικό επίπεδο) είναι το σημαντικότερο αγαθό, στην παρούσα φάση. Μη σνομπάρετε ένα άτομο που σας πολιορκεί, απλώς επειδή δεν ανταποκρίνεται στα κλασικά σας πρότυπα.

Υδροχόος Επιτέλους είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας οριστικά πίσω σας εκείνους που επέλεξαν να ζήσουν στη σκιά σας. Η αρχή θα είναι δύσκολη, αλλά στην πορεία, το σθένος σας θα δικαιωθεί. Η Αφροδίτη ευνοεί τις παράτολμες ερωτικές κινήσεις σήμερα. Κάντε μια προσπάθεια να ξεφύγετε από την πεπατημένη, εξερευνώντας νέες διαδρομές.

Ιχθύς Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, Ιχθείς, γι’ αυτό αποφύγετε τις βιαστικές εκτιμήσεις, αν δεν έχετε όλα τα δεδομένα μπροστά σας. Ένα πρόσωπο που δεν σας γεμίζει το μάτι, θα εξελιχθεί τώρα σε ισχυρό σας σύμμαχο. Στασιμότητα στον ερωτικό τομέα. Ο άερας ανανέωσης που περιμένετε, δεν πρόκειται να έρθει, αν δεν βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα