Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Η κατάσταση των επαγγελματικών σας δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική της μορφή, γι’ αυτό μη σπεύσετε να βγάλετε συμπεράσματα, είτε θετικά είτε αρνητικά. Συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας, προς το παρόν. Προσοχή στο φλερτ, ειδικά αν αυτό γίνεται με άνισους όρους. Δεν σας συμφέρει να χάσετε τον έλεγχο και να γίνετε έρμαιο κάποιου, απλώς επειδή είναι γοητευτικός.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και ενημερωθείτε για ό,τι σας αφορά

Ταύρος Μην παραδειγματίζεστε από άτομα που έχουν αποδείξει ότι δεν αξίζουν τον

θαυμασμό σας ούτε στο ελάχιστο. Χαράξτε τη δική σας πορεία, Ταύροι, όσο δύσκολο κι αν μοιάζει κάτι τέτοιο, στην παρούσα συγκυρία. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν, και καλά θα κάνετε να ενισχύσετε αυτή την ένωση.

Δίδυμος Ο φόρτος εργασίας σας είναι υπερβολικός, αλλά όλα δείχνουν πως έχετε πολλά να κερδίσετε από την κατάσταση αυτή. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να προβάλετε την εργατικότητά σας, και να είστε βέβαιοι πως η τελευταία θα εκτιμηθεί από αυτούς που πρέπει. Ηρεμία στα οικογενειακά σας, μετά από μία μικρή περίοδο συγκρούσεων και αναταραχών.

Καρκίνος Τα φαινόμενα απατούν περισσότερο από ποτέ σήμερα, επομένως κάντε μία προσπάθεια να εστιάσετε στην ουσία και όχι στο περιτύλιγμα (είτε αυτό είναι απογοητευτικό είτε φανταχτερό). Προσοχή στα οικονομικά σας και ιδιαίτερα στις σπατάλες που γίνονται χωρίς πολλή σκέψη. Εκεί είναι που φεύγουν τα πολλά λεφτά. Ακολουθήστε τις συμβουλές των Αιγόκερων.

Λέων Η επίδραση που ασκείτε στην ψυχολογία ενός κοντινού σας προσώπου, είναι μεγάλη, γι’ αυτό μην μπείτε στον πειρασμό να παίξετε ανέντιμα. Οι επιπτώσεις θα είναι σοβαρότερες απ’ ό, τι υποψιάζεστε. Αλλαγές στο επαγγελματικό πεδίο, που έχουν κυρίως να κάνουν με τεχνικά και διαδικαστικά ζητήματα. Υποδεχτείτε τες χωρίς καχυποψία και επιφυλάξεις.

Παρθένος Δώστε περισσότερη σημασία σε θέματα υγείας και ευεξίας, ειδικά αν περάσατε πρόσφατα κάποια δυσάρεστη περιπέτεια (άσχετα αν ήσασταν πρωταγωνιστές της ή όχι). Τα πάντα είναι θέμα μέτρου. Πρόοδος σε ένα αισθηματικό ζήτημα, που το τελευταίο διάστημα είχε μείνει στον πάγο. Μη φοβάστε την έκθεση – θα κερδίσετε πολλά αν διεκδικήσετε ευθέως.

Ζυγός Μην παρασύρεστε απ’ τις πρώτες σας εντυπώσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να διαψευστούν. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να αποκτήσει πλήρη άποψη, ιδίως σε ό, τι έχει να κάνει με ένα ειδύλλιο που ξεκινάει τώρα. Η σεξουαλική έλξη που σας ασκούν οι Αιγόκεροι είναι προφανής και δεν υπάρχει λόγος να την αρνείστε. Κάντε κάτι γι΄αυτήν.

Σκορπιός Ο καθένας κοιμάται όπως στρώνει – δεν είστε εσείς αρμόδιοι για την ευημερία των πάντων, Σκορπιοί. Ο Δίας σας βοηθάει να δείτε καθαρά τις ευθύνες σας και να αποστασιοποιηθείτε από εκείνους που θέλουν να σας φορτώσουν τις δικές τους. Ηρεμία στη δουλειά – η ευθύτητα και η ειλικρίνειά σας βοήθησαν να σταθεροποιηθεί το κλίμα.

Τοξότης Πολλοί είναι αυτοί που θα σας προσεγγίσουν σήμερα, αλλά λίγοι θα το κάνουν με αγνά κίνητρα. Λίγη επιφυλακτικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, Τοξότες. Δεν σας συμφέρει, άλλωστε, να εμπιστεύεστε τους πάντες. Ο Κρόνος ευνοεί τα επαγγελματικά σας, και ιδιαίτερα τις παράτολμες επιδιώξεις σας. Βγείτε απ’ τη ζώνη ασφαλείας άφοβα.

Αιγόκερως Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Σε ό, τι αφορά την ερωτική κατάκτηση, δεν υπάρχει αλάνθαστη στρατηγική. Αποδεχτείτε τα ελαττώματά σας και μη φοβάστε να τα αποκαλύψετε και στην άλλη πλευρά. Η σωστή επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μίας παλιάς φιλίας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε κόστος.

Υδροχόος Η αλλαγή που επιδιώκετε για την ερωτική σας σχέση, δεν θα έρθει μέσα σε μία μέρα. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες και τις βιαστικές κινήσεις, και καταστρώστε επιτέλους ένα σωστό σχέδιο. Η Αφροδίτη σας ενθαρρύνει να αποδράσετε απ’ τα τετριμμένα, είτε κάνοντας ένα ταξίδι είτε ανοίγοντας μια νέα πόρτα. Το παρελθόν δεν έχει κάτι νέο να σας δώσει.

Ιχθύς Η ασυνεννοησία θα σας προκαλέσει σήμερα πολλά μικρά προβλήματα, που όμως μπορούν να διευθετηθούν με σχετική ευκολία. Βάλτε στην άκρη τον εγωισμό σας και γίνετε για λίγο ο σωτήρας που όλοι θέλουν να δουν. Τα ερωτικά σας αναπτερώνονται θεαματικά, καθώς το μήνυμα που επί μέρες προσπαθούσατε να περάσετε, επιτέλους βρίσκει παραλήπτη.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα