Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Σήμερα, Κριοί, οι προθέσεις παρεξηγούνται εύκολα και η συνεννόησή σας με τους γύρω μοιάζει με τεράστιο άθλο. Μην είστε απόλυτοι σ’ αυτά που πιστεύετε, γιατί κατά πάσα πιθανότητα έχετε καταλάβει λάθος. Κάντε υπομονή. Δοκιμάστε ξανά και ξανά να πετύχετε τον ερωτικό σας στόχο, αλλά προετοιμαστείτε να αποσύρετε μια τακτική που δεν αποδίδει.

Ταύρος Ένας καλός φίλος σας δίνει το ερέθισμα να εξετάσετε εκ νέου μια υπόθεση που είχατε καταδικάσει, και να αναθεωρήσετε, όσο ακόμη είναι νωρίς. Η αλλαγή απόψεων είναι σημάδι ωριμότητας, όταν δε γίνεται κατ’ εξακολούθηση, Ταύροι. Η Αφροδίτη δίνει

νέο αέρα στα ερωτικά σας, απαλλάσσοντάς σας από τη μιζέρια που ενδεχομένως σας είχε καταλάβει.

Δίδυμος Προτίθεστε να μοιραστείτε τα πιο απόκρυφα μυστικά σας χωρίς ενδοιασμούς, αλλά η συγκυρία δεν είναι και η καλύτερη για αποκαλύψεις, Δίδυμοι. Βεβαιωθείτε ότι περιβάλλεστε από αξιόπιστα άτομα. Προσοχή στις τεχνικές σας υποχρεώσεις σήμερα. Ένα τυπικό σφάλμα μπορεί να έχει σοβαρότερες επιπτώσεις απ’ ό, τι νομίζετε. Φερθείτε με υπευθυνότητα.

Καρκίνος Σήμερα, πολλοί θα προσπαθήσουν να σας τραβήξουν σε ένα πρόβλημα που δεν σας αφορά άμεσα, αλλά εσείς πρέπει να αντισταθείτε σθεναρά, Καρκίνοι. Δεν υπάρχει λόγος να μπλεχτείτε σε άσχετες καταστάσεις, απλώς επειδή κάποιοι δεν μπορούν να διευθετήσουν τα δικά τους ζητήματα. Άνοδος στα ερωτικά σας- καιρός να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες, όμως.

Λέων Οι πιθανότητες να οικοδομήσετε μια ερωτική σχέση σε σταθερά θεμέλια δεν είναι πολλές αυτές τις μέρες. Διασκεδάστε όσο μπορείτε, Λέοντες, αλλά αφήστε τις μεγάλες δηλώσεις και τις δεσμεύσεις για κάποια άλλη φορά. Προσοχή στις εξελίξεις των οικονομικών. Τα φαινόμενα απατούν και δε σας συμφέρει να βασιστείτε στις διαβεβαιώσεις ύποπτων προσώπων.

Παρθένος Η πρώτη εντύπωση είναι συνήθως και η πιο ακριβής. Πιστέψτε στο ένστικτό σας, Παρθένοι, γιατί είναι το μόνο που θα εξυπηρετεί το συμφέρον σας μέχρι τέλους. Καιρός να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο σε έναν πρώην εραστή. Ο Κρόνος ανορθώνει τα επαγγελματικά σας, αλλά ο προσωπικός σας κόπος θα επιδράσει καθοριστικά στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Ζυγός Η αισιοδοξία σας θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα, Ζυγοί, καθώς ένα επαγγελματικό πλάνο που θεωρούσατε βέβαιο, καταρρίπτεται μπροστά στα μάτια σας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα όμως, έχετε πολλά να δώσετε προτού παραιτηθείτε. Καταιγισμός εξελίξεων στα ερωτικά σας- μη βιαστείτε να πείτε όχι σε μια ριψοκίνδυνη αλλά ενδιαφέρουσα πρόταση.

Σκορπιός Το προαίσθημά σας σχετικά με την εξέλιξη ενός φλέγοντος οικογενειακού ζητήματος είναι σωστό, και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να περάσει στα ψιλά γράμματα. Χειριστείτε την κατάσταση όπως εσείς νομίζετε και όχι όπως επιβάλλουν οι καλοί τρόποι μερικών. Αλλαγή στο περιβάλλον εργασίας σας- κάποιος έρχεται, κάποιος άλλος φεύγει. Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια.

Τοξότης Η Αφροδίτη φέρνει σήμερα στην επιφάνεια ξεχασμένους έρωτες, πράγμα που μπορεί να αποβεί δημιουργικό από τη μία, καταστροφικό από την άλλη. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε ό, τι δεν ευδοκίμησε με την πρώτη, αλλά κρατήστε την αξιοπρέπεια (και γιατί όχι, τον εγωισμό σας) σε υψηλά επίπεδα. Οι Ζυγοί σας παρασέρνουν σε νέες πνευματικές διαδρομές. Ακολουθήστε τους.

Αιγόκερως Τα σημάδια που σας δείχνει ο Ποσειδώνας, οδηγούν χωρίς αμφιβολία σε μια εξέλιξη των ερωτικών πέρα από κάθε πρόβλεψη, θετική ή αρνητική. Εξερευνήστε την αλλαγή του κλίματος, αλλά μην εκτεθείτε πρώτοι. Ομαλότητα στα επαγγελματικά σας τώρα- απολαύστε την πριν σπεύσετε να την ανατρέψετε. Έχετε ανάγκη από ηρεμία περισσότερο απ’ ό, τι νομίζετε.

Υδροχόος Μια απρόσμενη επιτυχία σας θα σας βάλει στο στόχαστρο πολλών και θα ανοίξει μέτωπα χωρίς να ευθύνεστε, λόγω του φθόνου που εμπνέετε. Διαχειριστείτε την ένταση με ψυχραιμία, χωρίς όμως να χαριστείτε σε κανέναν. Ο Άρης περιπλέκει μια ήδη προβληματική κατάσταση στη δουλειά και σας καλεί να πάρετε κάποιες δυναμικές αποφάσεις.

Ιχθύς Επιτέλους, το τοπίο των ερωτικών σας ξεκαθαρίζει και βρίσκεστε σε θέση να εκφράσετε αυτό ακριβώς που θέλετε, χωρίς να φοβάστε την αντίδραση του άλλου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προσεγγίσετε έναν χαμένο φίλο ή να τον αφήσετε να σας προσεγγίσει αυτός, έχοντας όμως πρώτα ρίξει τα τείχη που υψώσατε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα