Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Μια απρόσμενη συνομιλία σας βοηθάει να συνειδητοποιήσετε μερικές ξεχασμένες αλήθειες, και να έρθετε αντιμέτωποι με ισχυρά συναισθήματα, που για διάφορους λόγους είχατε αφήσει στην άκρη. Η ειλικρίνεια είναι πλέον αναπόφευκτη. Δώστε σε έναν προϊστάμενο λόγο να πιστεύει στις ικανότητές σας. Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις υποσχέσεις και τις φιγούρες.

Ταύρος Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστείτε με ένα αγαπημένο πρόσωπο το θέμα που σας προβληματίζει, χωρίς να αποκρύψετε πτυχές, που ενδεχομένως

σας κάνουν να αισθανθείτε άβολα. Η Αφροδίτη ενισχύει την αποκαλυπτική σας διάθεση και ευνοεί τις γενναίες προσπάθειες. Ηρεμία στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά- μην ανακινήσετε παλιές έχθρες χωρίς λόγο.

Δίδυμος Ίσως σας φαίνεται δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, Δίδυμοι, αλλά θα πρέπει να το κάνετε. Αυτή τη φορά, το πρόσωπο που σας απασχολεί ερωτικά, θέλει την αμέριστη προσοχή σας και δεν θα συμβιβαστεί με ημίμετρα. Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, βεβαιωθείτε ότι δεν κλείσατε οριστικά μια πόρτα που μπορεί να φανεί χρήσιμη στο μέλλον.

Καρκίνος Αρκετά νοιαστήκατε για άτομα που δεν το άξιζαν, Καρκίνοι. Ήρθε η ώρα να αποδώσετε στον καθένα αυτό που του αξίζει, όσο επώδυνη κι αν φανεί αυτή η διαδικασία στην πορεία. Ο Άρης δημιουργεί εμπόλεμο κλίμα στο χώρο της δουλειάς, αλλά ο δυναμισμός σας θα σας απαλλάξει από μια χρόνια κόντρα, που δεν έλεγε να υποχωρήσει με πολιτισμένα μέσα.

Λέων Η υπερβολική ταχύτητα του/ της συντρόφου σας, σας κάνει να δυσανασχετείτε και να αναπολείτε την περίοδο που μπορούσατε να επιλέξετε μόνοι σας τους ρυθμούς σας. Μήπως να εξηγούσατε ότι κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους ; Αλλαγή του κλίματος σε μια ταλαιπωρημένη φιλική σας σχέση. Επιτέλους ο ψυχρός πόλεμος τερματίζεται.

Παρθένος Σήμερα, Παρθένοι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να προλάβετε ένα ιδιαίτερο πρόβλημα προτού εκδηλωθεί σε όλο του το μεγαλείο και σας αφοπλίσει. Οι Σκορπιοί είναι χρήσιμοι σύμμαχοι σ’ αυτή τη μάχη. Σε τροχιά προόδου τα ερωτικά σας. Επιτέλους καταλαβαίνετε ότι η πίεση προς άτομα και καταστάσεις δεν βγάζει πουθενά.

Ζυγός Έχετε εκτεθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, Ζυγοί, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Καλύτερα να προστατεύσετε τη ζωή σας τώρα, και να τη μοιραστείτε περισσότερο με κοντινά πρόσωπα, παρά με ευκαιριακές γνωριμίες. Ο Κρόνος δίνει νέο αέρα στα επαγγελματικά σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τα μεγάλα άλματα, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση.

Σκορπιός Η συμπόνια που δείχνετε σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας, δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο, Σκορπιοί. Ήρθε η ώρα να ανταμειφθείτε για το καλό που έχετε κάνει και να λάβετε την απαραίτητη έμπνευση για να συνεχίσετε. Τα πράγματα στα ερωτικά περιπλέκονται εξαιτίας της εμφάνισης ενός τρίτου προσώπου. Προστατεύστε την περιοχή σας.

Τοξότης Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις άσχετων ανθρώπων, απλώς επειδή τυχαίνει να είναι όμορφοι. Η ομορφιά είναι κινητήριος δύναμη αλλά και ισχυρό όπλο παραπλάνησης, Τοξότες. Η σκληρή δουλειά είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε. Ο Δίας σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ στον επαγγελματικό σας στόχο. Μην κάνετε πίσω.

Αιγόκερως Η μέρα ενδείκνυται για έντονη κοινωνική ζωή, Αιγόκεροι. Εκμεταλλευτείτε τον ανανεωτικό αέρα των πλανητών σας και κυνηγήστε χρήσιμες επαφές, χωρίς όμως να δείξετε ότι τις έχετε ανάγκη. Τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο προσέγγισης. Η ομαλότητα των επαγγελματικών σας συμβάλλει στη διατήρηση της ψυχικής σας ηρεμίας. Μην υποτιμάτε την επιρροή των συναδέλφων σας πάνω σας.

Υδροχόος Ίσως μια ματιά στα περασμένα να είναι αυτό που χρειάζεστε για να προχωρήσετε παρακάτω, Υδροχόοι. Βεβαιωθείτε ότι κλείσατε επιτυχώς κάθε ανοιχτό λογαριασμό πριν αρχίσετε να σχεδιάζετε το μέλλον. Άνοδος στα ερωτικά σας, παρ’ όλες τις αναστολές που έχετε το τελευταίο διάστημα. Αφήστε εκείνον που σας προσεγγίζει να εκφραστεί ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς.

Ιχθύς Ο δεσμός σας με ένα πρόσωπο του κύκλου σας γίνεται πιο δυνατός από ποτέ, γεγονός που σημαίνει ότι τα συναισθήματα κάθε πλευράς έχουν εξελιχθεί, και από φιλικά γίνονται σταδιακά ερωτικά. Μην κάνετε σα να μη βλέπετε το προφανές, Ιχθείς. Αντιμετωπίστε με ήπιο τρόπο τα οικογενειακά τεκταινόμενα. Δεν γίνονται όλα για να πλήξουν εσάς προσωπικά. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα