Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Δεν είναι δυνατόν να συμφωνούν όλοι μαζί σας, Κριοί. Η διάσταση των απόψεων είναι όχι μόνο αναπόφευκτη, αλλά και απαραίτητη για να κρατιέται αμείωτο το ενδιαφέρον στη ζωή σας. Αποδεχτείτε το και προχωρήστε. Ένας φιλικός σας δεσμός διέρχεται μια περίοδο κρίσης. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά από την άλλη, μην αφήσετε το πράγμα στη μοίρα του.

Ταύρος Σήμερα, είναι απαραίτητο να καταστήσετε εμφανή την παρουσία σας και σαφείς τις απόψεις σας, γιατί το ορμητικό ρεύμα των σχέσεών σας απειλεί να καταργήσει την ατομικότητά σας. Μην κάνετε τη χάρη σε κανέναν να μείνετε κρυμμένοι στο παρασκήνιο.

Ο συμβιβασμός είναι η μόνη λύση και την ανόρθωση των ερωτικών σας.

Δίδυμος Μπορεί οι κινήσεις του ερωτικού σας συντρόφου να σας φαίνονται υπερβολικά γρήγορες για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά καλά θα κάνετε να προσαρμοστείτε στις ταχύτητές του. Η Αφροδίτη ενισχύει την οικειότητα μεταξύ σας, και σας προτρέπει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς. Χαλαρή η κινητικότητα στα επαγγελματικά σας- δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε.

Καρκίνος Δώστε ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο στο τι λέτε, αλλά και στο πως το λέτε, Καρκίνοι. Πολλές φορές οι προθέσεις σας είναι άριστες, αλλά τα μέσα που χρησιμοποιείτε για να εκφραστείτε, προκαλούν παρεξηγήσεις από το τίποτα. Η υπομονή ενός θαυμαστή σας εξαντλείται. Πρέπει να του δώσετε μια απάντηση άμεσα, αν θέλετε να είστε εντάξει μαζί του.

Λέων Είστε σίγουροι ότι στείλατε το σωστό μήνυμα στη σωστή κατεύθυνση; Ο Δίας σας βοηθάει να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας απέναντι σε ένα ορισμένο πρόσωπο, δείχνοντας τα χαρτιά σας όσο πρέπει, για να μην εκτεθείτε. Οι προστριβές στο οικογενειακό σας περιβάλλον είναι λίγο-πολύ αναμενόμενες, αλλά και αρκετά επικίνδυνες αυτή την εποχή.

Παρθένος Παρθένοι, πρέπει να ρίξετε το βάρος στη δουλειά, όσο επιτακτική κι αν μοιάζει η ανάγκη σας να αφοσιωθείτε στον έρωτα και τα παιχνίδια του. Όποιος σας θέλει πραγματικά, μπορεί να περιμένει λίγο, μέχρι να σταθεροποιηθούν οι βασικές παράμετροι της ζωής σας. Μην λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο, σήμερα. Σας διαφεύγει μια μικρή αλλά ιδιαίτερα σημαντική λεπτομέρεια.

Ζυγός Οι κινήσεις σας σήμερα πρέπει να είναι αργές και προσεκτικές σε όλους τους τομείς (και ειδικά στον ερωτικό). Ακόμα κι αν εσείς είστε σίγουροι για ό, τι κάνετε, πρέπει να δημιουργήσετε την ίδια πεποίθηση και στα πρόσωπα που ποντάρουν σε σας. Καλύτερα να αποφύγετε τα μέρη με πολύ κόσμο σήμερα- οι ήσυχοι χώροι είναι προτιμότεροι.

Σκορπιός Η οικειότητα που δείχνει να έχει ένα άτομο μαζί σας, αρχίζει να σας τρομάζει, και δεν σας αδικώ. Κόψτε τον αέρα απ’ όσους τον πήραν πολύ απότομα και θέστε τα δικά σας όρια με σαφήνεια (έστω και καθυστερημένα). Ευχάριστες οι εξελίξεις στη δουλειά. Ο κόπος σας φαίνεται επιτέλους να συγκινεί εκείνους που πρέπει.

Τοξότης Ο σεβασμός που θα δείξετε σήμερα απέναντι σε ένα ευαίσθητο άτομο και μια λεπτή κατάσταση, θα καθορίσει τη θέση που θα κατακτήσετε στη συνείδηση και την καρδιά του. Μη γίνετε έρμαια του αυθορμητισμού σας σήμερα, Τοξότες. Ο Κρόνος σας δίνει τον απαιτούμενο δυναμισμό για να προωθήσετε μια στάσιμη ερωτική κατάσταση.

Αιγόκερως Προσοχή Αιγόκεροι, δεν είναι ώρα για επιπόλαιες κινήσεις και ενέργειες εν θερμώ. Η πρόταση που θα σας γίνει από το/ τη σύντροφό σας είναι σοβαρότατη και θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε όσο πιο υπεύθυνα μπορείτε, γιατί δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Μην αγνοείτε τις προσπάθειες κάποιου να επικοινωνήσει μαζί σας. Σηκώνετε τηλέφωνα, απαντάτε σε μηνύματα.

Υδροχόος Και να, που παρά τις απαισιόδοξες προφητείες σας, κάτι ενδιαφέρον αχνοφαίνεται στον ερωτικό ορίζοντα. Δώστε σε ό, τι γεννιέται τώρα την ευκαιρία να καλλιεργηθεί ομαλά και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, πριν τη σωστή ώρα της κρίσης. Έχετε πολλά να κάνετε σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά πολύ λίγο χρόνο για να τα φέρετε εις πέρας. Μη χασομεράτε.

Ιχθύς Η σημερινή μέρα, Ιχθείς, ενδείκνυται για δράση, περιπέτεια και εκτός προγράμματος πρωτοβουλίες. Η ρουτίνα έχει και τα καλά της, αλλά για να την εκτιμήσετε, πρέπει να δώσετε λίγη τροφή στο κομμάτι του εαυτού σας, που διψάει για μια μικρή αλλαγή. Οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί έχουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα