Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Αποφύγετε τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, Κριοί. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να διασπαστεί η προσοχή σας και να αναλωθείτε σε ανούσιες ιστορίες. Εστιάστε στα επαγγελματικά σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Άνοδος των οικονομικών σας, που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην πειθαρχία σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και όχι τις συμβουλές του ενός και του άλλου.

Ταύρος Η Αφροδίτη σας βοηθάει να κατασταλάξετε επιτέλους στον ερωτικό σας στόχο, με σκοπό να τον κυνηγήσετε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι. Δε γίνεται να

τα έχετε όλα, Ταύροι, και τώρα αρχίζετε να το συνειδητοποιείτε. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας σε μια διαμάχη που ξεσπάει σε φιλικό επίπεδο. Αν είστε ειλικρινείς, ελάχιστα είναι εκείνα που θα μπορέσουν να σας προσάψουν.

Δίδυμος Δίδυμοι, έχει έρθει η ώρα να βελτιώσετε τον προγραμματισμό σας και να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Δεν μπορείτε μονίμως να πορεύεστε ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Η χαλαρότητα αυτή θα σας κοστίσει πολύ σε ερωτικό επίπεδο, αν δεν διορθωθεί. Αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που αφορούν κυρίως τεχνικά ζητήματα.

Καρκίνος Ο Άρης προκαλεί εντάσεις στο πεδίο των ερωτικών σας σχέσεων, οι οποίες όμως αποτελούν ιδανική αφορμή για να λύσετε κάποια προβληματικά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό. Μη βιαστείτε να κριτικάρετε μια περίεργη συμπεριφορά ενός κοντινού σας προσώπου. Δε γνωρίζετε όλη την αλήθεια, και στο τέλος μπορεί να εκπλαγείτε.

Λέων Αποφύγετε τις αλλαγές στο σπίτι, Λέοντες, είτε αυτές έχουν να κάνουν με τη διάταξη των πραγμάτων, είτε με την κατάσταση των διαπροσωπικών σχέσεων που έχετε διαμορφώσει. Κάντε υπομονή, και θα το καταλάβετε, όταν θα ‘χει έρθει η ώρα να δράσετε. Μια λέξη ή φράση μπορεί να σας δυσαρεστήσει σήμερα, αλλά μην τη λάβετε υπόψη αν ειπώθηκε εν τη ρύμη του λόγου.

Παρθένος Η υπερβολική εργασία έχει αρχίσει να σας κουράζει, κι αυτό γίνεται εμφανές ακόμα και σ’ εκείνους που δεν θέλετε να σας θεωρούν ευάλωτους. Κάντε ένα διάλειμμα, Παρθένοι, φυλάξτε τις δυνάμεις σας, και προστατεύστε τον εαυτό σας. Ο Κρόνος σας φέρνει ενώπιον μιας διλημματικής κατάστασης σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Σκεφτείτε προσεκτικά σε ποιόν δίνετε προβάδισμα.

Ζυγός Οι μεγάλες αποφάσεις δεν είναι για σας, σήμερα, Ζυγοί. Ούτε την απαραίτητη ψυχραιμία έχετε για να τις λάβετε, ούτε και πλήρη γνώση των καταστάσεων που σας αφορούν. Καθίστε στ’ αυγά σας μέχρι το κλίμα στασιμότητας να ανατραπεί. Μην αφήσετε τα έντονα ερωτικά σας συναισθήματα να σας παρασύρουν σε επιπόλαιες κινήσεις.

Σκορπιός Προσοχή σε θέματα διατροφής και υγείας, Σκορπιοί. Όσο δυνατοί κι αν αισθάνεστε, η αλήθεια είναι ότι δεν είστε άτρωτοι, άρα δεν πρέπει να συμπεριφέρεστε ως τέτοιοι. Κακομάθετε τον εαυτό σας σήμερα. Διευθετήστε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που ανέκυψε από το πουθενά. Δεν υπάρχει λόγος να παρατείνετε μια άβολη κατάσταση που δεν σας συμφέρει.

Τοξότης Τα ερωτικά σας παίρνουν τα πάνω τους σήμερα, χάρη στο ρομαντισμό που διαχέει στην ατμόσφαιρα η Αφροδίτη. Όσο απολαυστικό, όμως, κι αν είναι το κλίμα των αισθηματικών σας, δεν πρέπει να υποκύψετε σε κανέναν ψυχολογικό εκβιασμό. Δώστε σε ένα πρόσωπο του κύκλου σας την ευκαιρία να σας εξηγήσει λεπτομερώς τη στάση του. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

Αιγόκερως Μια φιλική σχέση που πέρασε μεγάλα ζόρια, αρχίζει να ανακάμπτει, αλλά θα διαπιστώσετε ότι έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν. Η αλλαγή δεν είναι απαραίτητα κακή, αρκεί να συνεπάγεται μια στοιχειώδη εξέλιξη. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες κάνουν εμφάνιση στην ζωή σας, και θα είναι κουτό να τις προσπεράσετε χωρίς πρώτα να τις εξετάσετε προσεκτικά.

Υδροχόος Μερικές φορές, Υδροχόοι, ο έρωτας μας βρίσκει όταν σταματάμε να τον ψάχνουμε. Κάντε μια παύση από την ενεργό δράση και θα δείτε ότι η έμπνευσή σας θα αυξηθεί κατακόρυφα. Αρκετά με τη διαρκή αναζήτηση. Η πολιορκία των Ζυγών και των Αιγόκερων αποκτά όλο και πιο έντονο χαρακτήρα. Ίσως έχει φτάσει η στιγμή να ξεκαθαρίσετε πως αισθάνεστε.

Ιχθύς Μην επιτρέπετε σε κανέναν άλλο να σας προσδιορίσει σύμφωνα με τα δικά του μέτρα και σταθμά. Μόνο εσείς ξέρετε ποιοί είστε και τι θέλετε, και καλά θα κάνετε να ξεκινήσετε τις διεκδικήσεις σας με πυγμή, στον ερωτικό τομέα. Ο Ερμής σας αποσπά την προσοχή από τα βασικά σας προβλήματα, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι θα μπορείτε να τα αποφεύγετε για πολύ ακόμα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα