Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Αφήστε τις κινήσεις εντυπωσιασμού για εκείνους που τις έχουν πραγματικά ανάγκη, είτε αυτές εκδηλώνονται στον επαγγελματικό είτε στον ερωτικό τομέα. Μείνετε πιστοί στην αλήθεια σας και μην παρεκκλίνετε από αυτήν. Άνοδος στα οικονομικά σας, η οποία, όμως, συνεπάγεται και αύξηση των ευθυνών σας. Προσέξτε πώς χειρίζεστε το πλεονέκτημά σας έναντι των υπολοίπων.

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Τα πράγματα σκουραίνουν τώρα στον επαγγελματικό

σας χώρο, σε ό, τι αφορά τη συνεργασία και τη συνεννόησή σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, όσο ενοχλητική κι αν γίνεται η επαφή σας με ορισμένα πρόσωπα. Σταθερά τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας, παρά τους τριγμούς που αντιμετωπίζουν οι φίλοι σας στους αντίστοιχους τομείς.

Δίδυμος Η Σελήνη επηρεάζει αρνητικά την διάθεσή σας, προκαλώντας σας αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Η κατάσταση δεν θα διαρκέσει πολύ, αλλά θα είναι αρκετή για να δημιουργήσει προστριβές στον τομέα της ερωτικής σας σχέσης. Ομαλότητα στα εργασιακά σας. Οι πρόσφατες υποχωρήσεις σας απέδωσαν καρπούς. Στο εξής, κρατήστε τον θυμό σας μέσα σας, μέχρι να ’ρθει η κατάλληλη στιγμή για να εκδηλωθεί.

Καρκίνος Τα πράγματα αλλάζουν με ταχύτητες και ρυθμούς που δεν ελέγχετε, στον αισθηματικό τομέα, γι’ αυτό αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για όταν θα είστε πιο κατασταλαγμένοι. Προς το παρόν, κάντε λίγη υπομονή ακόμα. Προσεγγίστε ξανά έναν καλό φίλο που απομακρύνθηκε χωρίς λόγο απ’ τη ζωή σας. Μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει.

Λέων Αντισταθείτε στις παρορμήσεις σας, ειδικά αν αυτές σχετίζονται με ένα φλέγον σεξουαλικό/ερωτικό ζήτημα. Είναι σημαντικό να δείξετε στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους ότι είστε κύριοι της ζωής σας. Η χημεία σας με Τοξότες και Αιγόκερους είναι αναμφισβήτητη, αλλά τίποτα παραγωγικό δεν πρόκειται να βγει, αν δεν περιορίσετε λιγάκι τον εγωισμό σας.

Παρθένος Μην κολλάτε σε ιδέες και πρόσωπα που απ’ ό, τι φαίνεται, δεν έχουν τίποτα καινούργιο να σας δώσουν. Δώστε στον εαυτό σας το ελεύθερο να ψαχτεί λίγο παραπάνω και να ανακαλύψει νέους συναισθηματικούς ορίζοντες. Μικροαλλαγές σας περιμένουν στα οικογενειακά και οικιακά θέματα, που σχετίζονται κυρίως με την οργάνωση.

Ζυγός Οι πειραματισμοί στους οποίους σας εξωθεί ο Άρης έχουν και καλές και κακές πλευρές. Μη βιαστείτε να τους απορρίψετε ή να τους υιοθετήσετε με οριστικό τρόπο. Τα πάντα θα φανούν στην πορεία. Προσοχή στην προσέγγιση των Υδροχόων. Έχουν πολλά πράγματα στο μυαλό τους, αλλά δεν σας αποκαλύπτουν ούτε τα μισά.

Σκορπιός Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Μην σπεύσετε να διαλέξετε στρατόπεδο, χωρίς να γνωρίζετε όλα τα γεγονότα, ειδικά αν πρόκειται για κάποια αντιπαράθεση που εκτυλίσσεται στον εργασιακό χώρο. Πρόοδος σε ένα ακαδημαϊκό ζήτημα που σας είχε αγχώσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Αν είστε φοιτητές, θα ακούσετε σύντομα καλά μαντάτα.

Τοξότης Ο χρόνος σήμερα είναι κυριολεκτικά χρήμα. Μην τον χαραμίσετε άσκοπα – προγραμματίστε τις κινήσεις σας με προσοχή, απ’ την αρχή μέχρι το τέλος. Τα οικονομικά σας αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας, που σας εξασφαλίζει την απαραίτητη ψυχραιμία για να εξομαλύνετε και τα οικογενειακά σας ζητήματα. Δώστε βάση στα πρόσωπα που σας χρειάζονται.

Αιγόκερως Ένα νέο επαγγελματικό/επιχειρηματικό εγχείρημα πηγαίνει πολύ καλύτερα απ’ ό, τι υπολογίζατε. Δώστε στον εαυτό σας τα εύσημα που έχει ανάγκη, αλλά μην επαναπαυθείτε. Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα με εξουσία, που καλά θα κάνετε να περιορίσετε όσο περνάει απ’ το χέρι σας. Δεν σας συμφέρει να γίνετε αντιπαθείς, σ’ αυτή τη φάση.

Υδροχόος Αρκετά ασχοληθήκατε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που, καλώς ή κακώς, πιστέψατε ότι μπορούσε να σας προσφέρει κάτι αξιόλογο συναισθηματικά. Αναγνωρίστε το λάθος σας και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται σήμερα, για να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Οι ισορροπίες των επαγγελματικών σας σχέσεων διαταράσσονται εξαιτίας ενός απρόσμενου γεγονότος.

Ιχθύς Τα φώτα πέφτουν πάνω σας σήμερα, και όλοι περιμένουν από σας μία μεγάλη δήλωση ή μία εντυπωσιακή πράξη. Φερθείτε διπλωματικά και κάντε ό, τι μπορείτε για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας. Η Αφροδίτη καλλιεργεί πρόσφορο έδαφος για να πραγματοποιηθεί ένα φλερτ που καιρό τώρα επιθυμείτε, αλλά ποτέ δεν τολμήσατε.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα