Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Οι ρυθμοί των ερωτικών σας χαλαρώνουν, και, εδώ που τα λέμε, κάτι τέτοιο χρειαζόσασταν σ’ αυτή τη φάση για να ηρεμήσετε και να δείτε τα πράγματα ψύχραιμα. Μη βιαστείτε να δεσμευτείτε απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Αλλαγές σας περιμένουν στα εργασιακά σας, που σχετίζονται με θέματα οργάνωσης και ιεραρχίας.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Ταύρος Καλό θα ήταν σήμερα, να δώσετε σε ένα συγκεκριμένο

πρόσωπο που σας πολιορκεί, ένα σαφές σημάδι για το αν ενδιαφέρεστε ή όχι. Δεν συμφέρει κανέναν η διαιώνιση μιας αβέβαιης ερωτικής κατάστασης. Αντιδράστε σε ό, τι σας δυσαρεστεί, αλλά μη δημιουργήσετε φασαρίες και εντάσεις, αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος για να το κάνετε.

Δίδυμος Ο Δίας σας επιφυλάσσει εκπλήξεις, κυρίως σε ό, τι αφορά τα αισθηματικά σας. Ένα άτομο από το οποίο δεν περιμένατε καμία ανταπόκριση, αρχίζει να σας βλέπει με άλλα μάτια, και κάτι καινούργιο δημιουργείται μεταξύ σας. Ηρεμία στις οικογενειακές και τις φιλικές σας σχέσεις. Εκφράστε ευθέως και άφοβα ό, τι σας προβληματίζει.

Καρκίνος Δεν περιστρέφεται ολόκληρος ο κόσμος γύρω από έναν άνθρωπο, και ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσετε. Εστιάστε την προσοχή σας σε κάτι καινούργιο και κάντε ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας για να απαλλαχθείτε από εμμονές και κολλήματα. Φερθείτε με επιείκεια σε έναν φίλο που δεν βρίσκεται στα καλύτερά του από ψυχολογικής άποψης.

Λέων Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, γεγονός που οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στη βοήθεια που σας παρείχε ένας γενναιόδωρος Ζυγός. Αποδώστε τα εύσημα στα κατάλληλα πρόσωπα την κατάλληλη στιγμή. Μια παλιά σας γνωριμία έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Σκεφτείτε το διπλά, πριν της δώσετε εκ νέου πρόσβαση στη ζωή σας.

Παρθένος Η Αφροδίτη χαρίζει έντονη κινητικότητα στην ερωτική σας ζωή, αλλά οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Μπορεί να μη σας αρέσει, αλλά σήμερα θα πρέπει να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο σε κάποια άτομα. Ομαλή η πορεία των επαγγελματικών σας. Καμιά φορά είναι επιβεβλημένο να βάζετε νερό στο κρασί σας, ακόμη κι αν δεν έχετε άδικο.

Ζυγός Η μέρα ξεκινάει με αρκετό εκνευρισμό, αλλά στην πορεία τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και τα προβλήματά σας λύνονται με σχετική άνεση. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία κάθε νέα επαγγελματική σας πρόκληση. Η ερωτική σας χημεία με Παρθένους και Τοξότες βρίσκεται σε καλή φάση. Μην παρατήσετε μια ελπιδοφόρα προσπάθεια προτού καλά καλά αυτή ξεκινήσει.

Σκορπιός Οι συμβουλές των συγγενικών σας προσώπων θα πιάσουν τόπο κατευθείαν, επομένως ακούστε τες χωρίς ενδοιασμούς και αμφιβολίες. Δεν είναι τώρα η σωστή στιγμή να προτάξετε τον εγωισμό και την ξεροκεφαλιά σας. Σταθερά τα οικονομικά σας- χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχετε το ελεύθερο να προβείτε σε υπερβολικά φιλόδοξα ανοίγματα.

Τοξότης Δεν χρειάζεται να κάνετε κίνηση προς το άτομο για το οποίο κόβεστε συναισθηματικά, αν δεν αισθάνεστε ακόμη έτοιμοι. Μόνο εσείς γνωρίζετε ποιο είναι το κατάλληλο timing- γι’ αυτό πάρτε τον χρόνο σας και αφήστε τους άλλους να διαμαρτύρονται. Οι σχέσεις σας με έναν σημαντικό φίλο αποκαθίστανται από κει που δεν το περιμένατε.

Αιγόκερως Η σχέση σας με την επικοινωνία και την σωστή συνεννόηση δεν είναι ιδανική σήμερα, γι’ αυτό φροντίστε να επανορθώσετε όλα σας τα σχετικά σφάλματα, όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Ο κόσμος δεν θα σας συγχωρεί για πάντα. Προσοχή στην προσέγγιση των Ιχθύων. Οι προθέσεις τους δεν είναι καθόλου ξεκάθαρες, κι αυτό είναι δυνητικά επικίνδυνο.

Υδροχόος Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σας με δυο-τρία σημαντικά πρόσωπα. Μην φερθείτε απερίσκεπτα, όσο κι αν οι συνθήκες σας ωθούν προς ακραίες κατευθύνσεις. Αφήστε όσους ενδιαφέρονται, να σας πλησιάσουν με την ησυχία τους. Το παιχνίδι της κατάκτησης είναι πολύ πιο ενδιαφέρον απ’ ό, τι πιστεύετε.

Ιχθύς Ένα άλυτο διαπροσωπικό ζήτημα από το πρόσφατο παρελθόν, έρχεται να σας στοιχειώσει. Καλά θα κάνετε, να το αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο, για να απαλλαχθείτε οριστικά από τη δυσάρεστη παρουσία του. Η Αφροδίτη φέρνει ειρήνη και ξεγνοιασιά στα ερωτικά σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε κάποια σταθερή σχέση. Εκμεταλλευτείτε το ήρεμο κλίμα για να προωθήσετε μια αλλαγή που σχεδιάζετε καιρό.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα