Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Αφήστε τα μεγάλα σχέδια για κάποια άλλη στιγμή, Κριοί. Σ’ αυτή τη φάση, τα πράγματα είναι εντελώς ρευστά και δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τίποτα (ειδικά για τα επαγγελματικά σας). Υπομονή. Η ερωτική προσέγγιση των Υδροχόων δεν είναι όσο ύπουλη πιστεύετε. Δώστε τους μια ευκαιρία να σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ταύρος Η μέρα ξεκινάει με αρκετό άγχος και νευρικότητα, αλλά στην πορεία, τα πνεύματα ηρεμούν κι εσείς βρίσκετε τους φυσιολογικούς σας ρυθμούς. Μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Η Αφροδίτη σας φέρνει κοντά στην οικογένεια σας, δίνοντάς σας λόγους να επενδύσετε

ξανά σε μια στενή σχέση που στο παρελθόν διαψεύστηκε.

Δίδυμος Αφήστε τα υπονοούμενα και τους θεατρινισμούς και προχωρήστε κατευθείαν στο ψητό. Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος, γι’ αυτό μην τον ξοδεύετε σε επικοινωνιακά τεχνάσματα που δεν οφελούν κανέναν επί της ουσίας. Η κατάσταση των επαγγελματικών σας σταθεροποιείται, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αβεβαιότητας. Αξιοποιήστε την ευνοϊκή συγκυρία.

Καρκίνος Μην υποτιμάτε τις ικανότητες των γύρω σας, ακόμα κι αν έχετε μεγάλες διαφορές μαζί τους σε ηθικό επίπεδο. Καιρός να παραμερίσετε τα όποια διαπροσωπικά σας θέματα και να συμπεριφερθείτε πιο πονηρά. Ο Κρόνος δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας, γεγονός που θα σας προκαλέσει αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Εστιάστε στην ουσία και όχι στα γύρω γύρω.

Λέων Τα σκυλιά που γαβγίζουν, σπανίως δαγκώνουν. Μην ψαρώνετε με την επιθετική στάση που δείχνει να κρατάει απέναντί σας ένα κοντινό σας πρόσωπο. Ό, τι κάνει, το κάνει για να σας τραβήξει την προσοχή. Τα ερωτικά σας πάνε απ’ το καλό στο καλύτερο, αλλά η επιπολαιότητά σας απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Παρθένος Μια νέα ευκαιρία προκύπτει σήμερα από το πουθενά, και θα είναι μεγάλο σφάλμα να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Βολιδοσκοπήστε άφοβα, αλλά μην αποκηρύξετε την ασφάλεια των επιλογών που σας έχουν φέρει εκεί που βρίσκεστε τώρα. Εντάσεις σας περιμένουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην τους δώσετε περισσότερη αξία απ’ όση τους πρέπει.

Ζυγός Η κρίση σας είναι αρκετά θολωμένη τώρα, εξαιτίας του υπέρμετρου συναισθηματισμού σας, γι’ αυτό μη βιαστείτε να προβείτε σε μεγαλεπήβολες κινήσεις. Εμπιστευτείτε τις συμβουλές ενός έμπιστου προσώπου (ειδικά αν είναι Σκορπιός) και πορευθείτε με ψυχραιμία. Θετική η επίδραση της Αφροδίτης στα αισθηματικά σας. Αποφύγετε, πάντως, τις απότομες αλλαγές, σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Σκορπιός Όσο κι αν σιχαίνεστε τις δημόσιες σχέσεις, η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω, θα διαδραματίσει τώρα καθοριστικό ρόλο στον τομέα των επαγγελματικών σας. Συγκρατήστε τον αυθορμητισμό σας, όποιο κι αν είναι το κόστος. Μην παρερμηνεύετε τις προθέσεις εκείνων που σας προσεγγίζουν με ερωτικό κίνητρο. Δεν είναι όλοι όσο κακοί φαίνονται.

Τοξότης Τα επαγγελματικά σας ζητούν τώρα την αμέριστη προσοχή σας, γεγονός που θα κάνει αρκετά πρόσωπα του κύκλου σας να πιστέψουν ότι τα παραμελείτε. Δώστε προτεραιότητα σε εκείνους που σας έχουν περισσότερο ανάγκη. Ηρεμία στις ερωτικές και στις ευρύτερες διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην επιδιώξετε μια αλλαγή, αν δεν είναι απολύτως αναγκαία.

Αιγόκερως Οι θέσεις και τα επιχειρήματά σας μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν σήμερα, οπότε καλύτερα να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το ενδεχόμενο διαπροσωπικών προστριβών και ρήξεων. Ο Άρης σπέρνει τη διχόνοια σχεδόν παντού. Η χημεία σας με τους Διδύμους είναι η μόνη που θα σας οδηγήσει με ασφάλεια στο επιθυμητό επαγγελματικό επίπεδο.

Υδροχόος Δεν μπορείτε να επιλύσετε κάθε υπαρκτό πρόβλημα μονομιάς. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και δείξτε του και λίγη επιείκεια. Τα πάντα θα γίνουν, αρκεί να τα διαχειριστείτε με τον σωστό ρυθμό. Αλλαγές αναμένονται στα ερωτικά σας. Οι ρόλοι εναλλάσσονται και η δυνατότητα που ζητούσατε, να πάρετε το πάνω χέρι, σας προσφέρεται χωρίς κανένα εμπόδιο.

Ιχθύς Δεν είναι ανάγκη να φτάνετε την υπομονή σας στα άκρα. Σήμερα, η συγκυρία σας βοηθάει να προβάλετε με αυστηρότητα τις απαιτήσεις σας, στο άτομο που σας ενδιαφέρει, και να θέσετε τους όρους σας χωρίς υπεκφυγές και περιθώρια παρερμηνείας. Ποντάρετε περισσότερο στις φιλικές σας σχέσεις, ειδικά τις μακροχρόνιες. Δεν θα σας προδώσουν.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα