Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να παραμείνετε σε μια σχέση που σας καταπιέζει περισσότερο απ’ ό, τι σας ευχαριστεί. Σήμερα, Κριοί, είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε μια άβολη συζήτηση, που ενδέχεται να φέρει την αρχή του τέλους. Ηρεμία τώρα στα επαγγελματικά σας. Καλύτερα να αναμείνετε μια συγκεκριμένη εξέλιξη, πριν προβείτε σε αποφασιστικές κινήσεις.

Ταύρος Μη βιαστείτε να κριτικάρετε ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο που μπαίνει τώρα στη ζωή σας, γιατί οι εξελίξεις θα αλλάξουν την τωρινή σας άποψη πλήρως. Κάντε λίγη υπομονή και μερικά νέα

στοιχεία θα σας εντυπωσιάσουν. Η Αφροδίτη εντείνει το κλίμα ρομαντισμού στη ζωή σας. Μην αντισταθείτε- τώρα είναι η ευκαιρία να απολαύσετε αυτό που για καιρό στερηθήκατε.

Δίδυμος Μη διστάσετε να προσεγγίσετε εκ νέου έναν παλιό φίλο, αν όντως βλέπετε ότι πλέον σας συνδέουν περισσότερα πράγματα απ’ ό, τι σας χωρίζουν. Το πρώτο βήμα που θα κάνετε, θα εκτιμηθεί απ’ όλες τις πλευρές. Εκνευρισμός σας περιμένει τώρα στη δουλειά. Προσπαθήστε να αγνοήσετε όσους προκαλούν απλώς για να προκαλέσουν.

Καρκίνος Αφήστε και κάτι στην τύχη σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Το ειδύλλιο που ξεκινάει τώρα, χρειάζεται χώρο και χρόνο για να αναπνεύσει, και καλά θα κάνετε να αποφύγετε την άσκηση πιέσεων, όπως κι αν τις ερμηνεύετε εσείς στο μυαλό σας. Ήρεμα τα πράγματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Η υποχωρητικότητα και η ευγένεια έχουν πάντα αποτέλεσμα.

Λέων Ένα πρόσωπο που θαυμάζετε, θα παίξει τώρα καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη ενός ερωτικού σας ζητήματος. Ξεκολλήστε από τις εμμονές σας, Λέοντες, και δείτε την πραγματικότητα γυμνή. Μια δεύτερη ματιά σε ένα θέμα για το οποίο δεν είστε και πολύ σίγουροι, είναι η καλύτερη επιλογή σ’ αυτή τη φάση. Μην καθυστερείτε περαιτέρω.

Παρθένος Ο Δίας σας χαρίζει πρωτόγνωρη αποφασιστικότητα σήμερα, η οποία θα αποτελέσει τον καταλύτη για να φέρετε εις πέρας μερικές δύσκολες επαγγελματικές υποθέσεις. Μόνο εσείς ξέρετε μέχρι πού θέλετε να φτάσετε, Παρθένοι. Μη δίνετε πολλή σημασία στα λόγια που λέγονται πάνω στην πλάκα. Εκείνοι που τα λένε, είναι οι πρώτοι που τα ξεχνάνε.

Ζυγός Αφιερώστε την ημέρα στον εαυτό σας, Ζυγοί, χωρίς τύψεις και δεύτερες σκέψεις. Έχετε πολλά να συλλογιστείτε και να αναλύσετε μόνοι σας- η παρουσία άλλων απλώς θα σας αποσπάσει την προσοχή. Δώστε σε έναν στενό φίλο την ευκαιρία να απολογηθεί για μια παράλογη πράξη. Μπορεί να ‘χει κάτι σημαντικό να σας πει.

Σκορπιός Μείνετε κοντά στους φωτεινούς καθοδηγητές σας- τους χρειάζεστε τώρα περισσότερο από ποτέ. Μην αφήσετε το θυμό και τις παρορμήσεις σας να σας εξωθήσουν σε επιπόλαιες κινήσεις. Ο Κρόνος φέρνει βελτιώσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Μην επαναπαυθείτε όμως με το πρώτο θετικό σημάδι που θα δείτε στον ορίζοντα.

Τοξότης Μην κυνηγάτε τις αποκαλύψεις με τόσο πάθος, Τοξότες, γιατί όταν έρθουν, μπορεί να μη σας αρέσουν τόσο. Αρκεστείτε στα δεδομένα σας, και ό, τι νέο είναι να έρθει, θα έρθει με τους δικούς του ρυθμούς. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ολοκληρώσετε ένα πρότζεκτ (επαγγελματικού ή άλλου τύπου), που είχατε αφήσει στη μέση.

Αιγόκερως Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να κερδίσετε το έδαφος που έχετε χάσει, στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Δώστε προτεραιότητα στους φίλους που παραμελήσατε το τελευταίο διάστημα. Η σχέση σας με έναν Υδροχόο θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά τελικά θα βρει το δρόμο της. Καιρός να παραδεχτείτε κάποια δικά σας σφάλματα.

Υδροχόος Το επικοινωνιακό σας πλεονέκτημα θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση σήμερα, σε ένα φλέγον ζήτημα του επαγγελματικού τομέα. Έχετε κατά νου όμως, Υδροχόοι, ότι δεν θα είστε πάντα τόσο τυχεροί. Ανοδική η πορεία των ερωτικών σας. Ένα τρίτο πρόσωπο παρεμβαίνει κατευναστικά σε μια έντονη διαμάχη με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ιχθύς Ο Δίας σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα από απόσταση και να αναλάβετε τις ευθύνες σας σε μια σχέση που δεν πάει όπως είχατε υπολογίσει. Ίσως, τελικά, να ‘χει έρθει η ώρα να ζητήσετε συγγνώμη από ένα ορισμένο πρόσωπο. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται θεαματικά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σας συμφέρει να ξοδευτείτε από δω κι από κει.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα