Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής 15 Ιουνίου

Κριός

Μπορεί να έχετε πολλές συμβουλές να δώσετε σε άλλους, αλλά σήμερα πρέπει να κάτσετε στα αυγά σας και να ακούσετε τι έχουν να πουν οι άλλοι για σας. Δεν θα σας κάνει κακό να επωφεληθείτε από τις γνώσεις τους, εφόσον βέβαια ό, τι λέγεται είναι καλοπροαίρετο.

Ο Ερμής σηματοδοτεί τη λήξη ενός σύντομου δράματος, που όμως σας ζόρισε αρκετά.

Ταύρος

Τα οικονομικά σας είναι κάπως ασταθή και αυτό μάλλον οφείλεται στην αγοραστική σας επιπολαιότητα. Προσπαθήστε να απομυθοποιήσετε τη μεγάλη ζωή,

εστιάζοντας στα μικρά και σημαντικά.

Μετά από μια ερωτική σύγχυση το τοπίο ξεκαθαρίζει και ως δια μαγείας ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να πράξετε, αλλά και πότε. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Δίδυμος

Ένα γεγονός-έκπληξη σας διδάσκει μια για πάντα πως δεν πρέπει να προδικάζουμε καταστάσεις και να καταδικάζουμε ανθρώπους με τόση ευκολία. Οι φίλοι σας τελικά έχουν μεγάλη υπομονή.

Η Αφροδίτη σας δείχνει τις επιλογές σας και εσείς δεν έχετε παρά να ζυγίσετε τη λογική και το συναίσθημα. Άλλο το τι θέλετε και άλλο το τι μπορείτε όμως.

Καρκίνος

Η Σελήνη σας επιφυλάσσει μια σύγκρουση σήμερα, που κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά κάποιον Παρθένο. Μην βιαστείτε να γίνετε επιθετικοί. Βεβαιωθείτε πρώτα για τις προθέσεις του αντιπάλου σας και φερθείτε ανάλογα.

Κάντε μόνοι σας αισθητή την παρουσία σας στα επαγγελματικά. Κανείς δεν πρόκειται να έρθει να σας πάρει από το χέρι.

Λέων

Η μέρα προσφέρεται για δημιουργικές ασχολίες. Βάλτε μπρος στην καλλιτεχνική ή επαγγελματική σας μηχανή και μη λυπηθείτε κανέναν. Όσο η έμπνευσή σας, σας φωτίζει οι πιθανότητες να κάνετε λάθος είναι λίγες.

Μην εκπλαγείτε αν δείτε ξαφνικά με άλλο μάτι μια κατάσταση ή έναν άνθρωπο που πάντα σας ενοχλούσε. Οι αλλαγές τέτοιου είδους είναι ευπρόσδεκτες.

Παρθένος

Ο Δίας σας φέρνει δράματα αλλά κάτι μου λέει πως ένα άτομο τα υποκινεί επίτηδες. Πριν πέσετε με τα μούτρα στη μάχη ελέγξτε ποιός σας περιστοιχίζει και αποκλείστε το ενδεχόμενο να είναι σικέ το παιχνίδι.

Ο ρόλος του τοποτηρητή είναι λίγο άχαρος όταν πρόκειται για καυγάδες μεταξύ άλλων, αλλά μερικές φορές είναι αναπόφευκτος.

Ζυγός

Ετοιμαστείτε για μια αλλαγή στη ζωή σας, που δεν είναι σαφές αν θα αφορά την πρακτική πλευρά της ή τη συναισθηματική. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορείτε να πάρετε πίσω τις δεσμεύσεις σας και πάνω σ’ αυτές θα στηριχτεί το άμεσο μέλλον.

Βάλτε τέλος σε ερωτικές διχόνοιες πριν εξοργίσετε κάθε πλευρά που σας διεκδικεί.

Σκορπιός

Η πείρα σας θα ‘πρεπε να σας έχει δείξει ότι δεν πρέπει να παίζετε με τους ερωτευμένους. Οι αντιδράσεις τους είναι απρόβλεπτες και τα συναισθήματά τους σε υπερένταση. Το ξέρω πως κολακεύεστε από την προσοχή, αλλά πρέπει να φερθείτε ώριμα.

Η επίδραση του Ήλιου φέρνει τώρα στη ζωή σας ενδιαφέρουσες προτάσεις που δεν μπορείτε να αρνηθείτε εύκολα.

Τοξότης

Είστε πολυάσχολοι αυτές τις μέρες αλλά και ιδιαίτερα περιζήτητοι. Πάντως η πίεση που νιώθετε δεν είναι εντ

Keywords
Τυχαία Θέματα