Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Μην κάνετε τα στραβά μάτια μπροστά σε ένα αδιαμφισβήτητο πρόβλημα, που όλοι πια έχουν προσέξει. Όσο πιο γρήγορα το αντιμετωπίσετε, τόσο πιθανότερο είναι να απαλλαχτείτε από αυτό. Κινητοποιηθείτε άμεσα. Οι αντοχές αυτού που σας παρακαλάει δεν είναι απεριόριστες, Κριοί. Πάρτε γρήγορα μια απόφαση και μην τον κρατάτε σε αναμονή χωρίς λόγο.

Ταύρος Σήμερα, φτάνουν στα αυτιά σας κάποιες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε το προβάδισμα στο ερωτικό παιχνίδι και να κερδίσετε το χαμένο σας έδαφος. Προσοχή, άλλο η διεκδίκηση και άλλο η σφοδρή επίθεση. Οι ταραγμένες σχέσεις σας με ένα

μέλος της οικογένειας αποκαθίστανται χωρίς πολλά δράματα. Κάντε ό, τι μπορείτε για να τις διατηρήσετε ως έχουν.

Δίδυμος Οι μεγάλες αποφάσεις εμπεριέχουν συνήθως και μεγάλα ρίσκα, Δίδυμοι. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε αυτό, και σίγουρα η λύση δεν είναι να σταματήσετε να λαμβάνετε αποφάσεις. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας και σας δίνει το απαραίτητο κίνητρο να ταρακουνήσετε τα στάσιμα νερά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Καρκίνος Δώστε έμφαση στα λόγια που λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου, σήμερα. Είναι πολλοί εκείνοι που προσπαθούν να σας πουν κάτι εμμέσως, γιατί δεν αντέχουν να εκτεθούν πλήρως απέναντί σας. Μια αλλαγή στον επαγγελματικό χώρο θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη γνώμη για μερικά άτομα του κύκλου σας.

Λέων Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο σήμερα, καθώς θα κληθείτε να διατηρήσετε τις εύθραυστες ισορροπίες σε μια σχέση που, τελευταία, γνωρίζει πολλά σκαμπανεβάσματα. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Αξιοποιήστε τον χρόνο που σας δίνεται, εξερευνώντας τις πτυχές του εαυτού σας, με τις οποίες, μέχρι πριν λίγο, αποφεύγατε να ασχοληθείτε.

Παρθένος Τα μάτια σας δεκατέσσερα σήμερα, Παρθένοι, γιατί περιβάλλεστε από ικανότατους ψεύτες, που πέραν όλων των άλλων, μπορούν να κρύψουν άνετα την ταυτότητά τους. Ο Δίας σας χαρίζει την αποφασιστικότητα που έχετε ανάγκη, για να διακρίνετε το έντιμο απ’ το παραπλανητικό. Μια αποκάλυψη σχετική με τα ερωτικά σας, σας ταρακουνάει όσο χρειάζεται, για να σταματήσετε να φαντασιώνεστε ανύπαρκτες καταστάσεις.

Ζυγός Η απαισιοδοξία σας δεν κρύβεται σήμερα, και δυστυχώς είναι λίγα αυτά που μπορούν να σας φτιάξουν τη διάθεση. Είναι, ωστόσο, σημαντικό να μην παραιτηθείτε από μια μεγάλη υποχρέωση (κυρίως επαγγελματικής φύσης), που αναλάβατε πρόσφατα. Η συζήτηση με ένα αγαπημένο πρόσωπο μπορεί να κάνει θαύματα. Μην υποτιμάτε την αντίληψή του.

Σκορπιός Η πλανητική συγκυρία σας αποπροσανατολίζει από τον βασικό ερωτικό σας στόχο, αλλά αυτή η εξέλιξη δεν είναι τόσο αρνητική, όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα από το συνεχές και κουραστικό κυνήγι. Επικοινωνήστε άμεσα με ένα πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό. Σας διαφεύγουν σημαντικά γεγονότα που το αφορούν.

Τοξότης Οι προτεραιότητές σας αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς σήμερα, γεγονός που σας επιτρέπει να εκτιμήσετε τη συμβολή στην επαγγελματική σας επιτυχία, ορισμένων προσώπων που, μέχρι πρότινος, είχατε την τάση να υποτιμάτε. Ένα κοντινό σας άτομο προσπαθεί να σας μυήσει σε μια φαινομενικά άκακη συνήθεια, αλλά καλά θα κάνετε να την αντιμετωπίσετε με ιδιαίτερη προσοχή.

Αιγόκερως Οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σας αυτή τη στιγμή (κυρίως σε αισθηματικό επίπεδο) σας αφήνουν ένα αίσθημα απορίας, πράγμα εύλογο, δεδομένου ότι κάθε τι από μόνο του χρειάζεται χρόνο για να αφομοιωθεί. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα. Σταθερότητα στα οικονομικά και επαγγελματικά δρώμενα. Σταματήστε να βλέπετε συνωμοσίες πίσω από κάθε πράξη.

Υδροχόος Η αδιαφορία είναι το ισχυρότερο όπλο απέναντι σ’ αυτούς που σας έχουν δεδομένους, Υδροχόοι. Η Αφροδίτη τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, και σας δίνει τα συναισθηματικά εφόδια που χρειάζεστε, για να παίξετε το ερωτικό παιχνίδι με νέους όρους. Προσοχή στην προσέγγιση των Λεόντων και των Ιχθύων. Γνωρίζουν πράγματα που εσείς αγνοείτε.

Ιχθύς Η σημερινή σας διαύγεια είναι το κλειδί για την επίλυση αρκετών προβλημάτων που σας ταλαιπώρησαν ποικιλοτρόπως το τελευταίο διάστημα. Μην αναβάλετε τίποτα για αύριο, ειδικά αν πρόκειται για θέματα επαγγελματικής ή και γραφειοκρατικής φύσης. Οι εντάσεις των ερωτικών καταλαγιάζουν, επιτρέποντάς σας να δείτε με ψυχραιμία μια συμπεριφορά που σας στεναχώρησε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα