Διαβάστε τα ζώδια της Μεγάλης Τρίτης

Κριός Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε μπρος μια μεγάλη αλλαγή, κυρίως στον τομέα της εμφάνισής σας. Μια μικρή κίνηση μπορεί να αποφέρει θεαματικά αποτελέσματα σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο. Τα βρίσκετε δύσκολα σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ, αλλά αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση μόλις απέκτησε ενδιαφέρον. Μην τα παρατήσετε προτού βάλετε τα δυνατά σας.

Ταύρος Η συνεννόηση με τους αγαπημένους σας δεν είναι το ευκολότερο πράγμα σήμερα, αλλά η υπομονή και η κατανόηση θα σας βοηθήσουν να τη φέρετε εις πέρας.

Δώστε προτεραιότητα σε εκείνους που σας χρειάζονται πραγματικά. Άνοδος στα οικονομικά σας, που ενδέχεται να σας τρομάξει λίγο στην αρχή. Αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις.

Δίδυμος Δεν ενοχλείτε κανέναν ζώντας τη ζωή σας στα άκρα, Δίδυμοι. Ήρθε ο καιρός να αποβάλετε τις όποιες τύψεις για τον τρόπο ζωής σας και να σταματήσετε να αισθάνεστε άσχημα για όσους δεν τον αποδέχονται ως έχει. Η Αφροδίτη αυξάνει τις πιθανότητες για επιτυχημένα φλερτ, αλλά σας κρατάει ακόμη σε απόσταση από το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

Καρκίνος Η μέρα ξεκινάει με ορισμένες δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες οφείλονται κυρίως στην ιδιοτροπία ενός συγκεκριμένου ατόμου. Μην έρθετε σε ρήξη μαζί του όσο υπάρχει περιθώριο συνεννόησης. Η οικογένεια σας καλεί, και θα είναι κουτό να μην ανταποκριθείτε. Μια ευχάριστη είδηση σας περιμένει, που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σας.

Λέων Η όρεξη και η θέλησή σας να κατακτήσετε νέους κόσμους είναι παραπάνω από εμφανείς, αλλά όλα δείχνουν, σήμερα, ότι είναι καλύτερα να κρατήσετε μετριοπαθή στάση. Σιγουρέψτε τα κεκτημένα σας και βεβαιωθείτε ότι ξέρετε που πατάτε. Οι κούφιες απειλές (κυρίως στον ερωτικό τομέα) δεν σας αγγίζουν πια. Φρόντισε ο Δίας γι’ αυτό.

Παρθένος Όταν ο έρωτας φεύγει, κανείς δεν σας υπαγορεύει να ερωτευτείτε ξανά κατευθείαν. Εκμεταλλευτείτε το μεσοδιάστημα δημιουργικά, επενδύοντας σε σχέσεις άλλου είδους, μετά από πολύ καιρό. Προσοχή στα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ειδικά στο χώρο της δουλειάς, είναι πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες, και οι εχθροί σας δεν δείχνουν πρόθυμοι να σας χαριστούν.

Ζυγός Αν η αλλαγή καριέρας ή χώρου εργασίας βρίσκονται στα σχέδιά σας, προτιμήστε να μείνετε λίγο ακόμη στην τωρινή σας φάση, πριν πραγματοποιήσετε το μεγάλο άλμα. Υπάρχουν θέματα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα με τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη εξελίσσει μια σχέση σας κάπως απότομα, φέρνοντάς σας στα πρόθυρα του κορεσμού.

Σκορπιός Έχετε πολλά να αποκομίσετε σήμερα από μισόλογα και υπονοούμενα. Η Σελήνη ενισχύει τη διαίσθησή σας, δίνοντάς σας ένα αναμφισβήτητο προβάδισμα σε θέματα κατανόησης και επικοινωνίας. Και η παραμικρή κουβέντα έχει τη χρησιμότητά της. Προσοχή στα οικονομικά σας τώρα. Οι απότομες κινήσεις ενδέχεται να έχουν κόστος μεγαλύτερο από το αναμενόμενο.

Τοξότης Τοξότες, είναι πολλά αυτά που έχετε στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή, αλλά καλό θα ήταν να δώσετε περισσότερο βάρος στα αισθηματικά σας, που τόσο έχετε παραμελήσει. Αναβάλετε ό, τι δεν επείγει. Η σχέση σας με έναν παλιό φίλο αποκαθίσταται και σας δίνει ελπίδες για περαιτέρω εξέλιξη. Επενδύστε άφοβα σ΄αυτή.

Αιγόκερως Η εξουσία που περνάει στα χέρια σας τώρα είναι ασυνήθιστα μεγάλη και σας δημιουργεί σκεπτικισμό ως προς το αν είστε σε θέση να τη διαχειριστείτε σωστά. Ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας, όμως, έχει έρθει η ώρα να ρισκάρετε και να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Ο Ερμής παίζει παιχνίδια με τη διάθεσή σας, αλλά όχι για πολύ.

Υδροχόος Βρίσκεστε σε σύγχυση όσον αφορά την πορεία των ερωτικών σας, πράγμα φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς τα αντιφατικά περιστατικά που ζήσατε τελευταία. Αποφύγετε τη λήψη μεγάλων αποφάσεων, μέχρι να κατασταλάξετε στο τι ακριβώς επιθυμείτε. Ένα πρόσωπο που είχατε σχεδόν ξεγραμμένο, θα σας εκπλήξει θετικά με τη συμπεριφορά του απέναντί σας.

Ιχθύς Η υπομονή και η στωικότητα φτάνουν στο τέλος τους. Η ώρα να αναλάβετε δράση έχει έρθει, και καμία καθυστέρηση δεν θα σας συγχωρεθεί. Η επιτυχία των ερωτικών σας είναι πλέον θέμα δικής σας πρωτοβουλίας. Αλλαγές σας περιμένουν στο σπίτι, τις οποίες δεν μπορείτε να ελέγξετε πλήρως. Δείτε τες, πάντως, με ανοιχτό μυαλό.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα