Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

Κριός Μην καταπιείτε αμάσητη οποιαδήποτε πληροφορία φτάσει στα αυτιά σας, αυτό το διήμερο. Είναι προς το συμφέρον όλων να εξετάσετε πολύ προσεκτικά ποιος λέει τι, αλλά και γιατί το λέει. Η παρουσία του έρωτα είναι έντονη στη ζωή σας τώρα, αλλά οι προτεραιότητές σας είναι συγκεκριμένες. Μην κάνετε κινήσεις που θα μετανιώσετε αμέσως μετά.

Ταύρος Δεν έχει νόημα να αντισταθείτε στις αλλαγές που έρχονται στον τομέα των ερωτικών σας. Μια σχέση που παρήκμασε, δεν μπορεί ξαφνικά να ξαναπάρει τα πάνω της. Αποδεχτείτε το τέλος της και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κάτι νέο. Η Σελήνη σας απαλλάσσει

από βάσανα επαγγελματικής φύσεως, όσο χρειάζεται για να φορτιστούν οι μπαταρίες σας.

Δίδυμος Είναι σημαντικό να εργαστείτε σκληρά τώρα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα της δουλειάς σας να δικαιώσει και τις προσδοκίες των άλλων, πέρα από τις δικές σας. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, η γνώμη του ευρύτερου κύκλου σας έχει μεγάλη βαρύτητα. Πρόοδος στα ερωτικά σας, μετά από μια περίοδο ξηρασίας. Να θυμάστε όμως, πως τα εύκολα “ναι” δεν οδηγούν πουθενά.

Καρκίνος Οι καταναλωτικοί πειρασμοί είναι έντονοι, αλλά οφείλετε να τους αντισταθείτε με κάθε μέσο. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή τώρα, και η λελογισμένη διαχείρισή τους είναι η μόνη σωστή επιλογή. Η Αφροδίτη αναθερμαίνει τις σχέσεις σας με ένα φλερτ από τα παλιά, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πετύχετε ό, τι δεν πετύχατε την πρώτη φορά.

Λέων Θα σας πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσετε μια αλλαγή που διαμορφώνεται τώρα στο πλαίσιο της σχέσης σας, αλλά στο τέλος, θα μείνετε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας. Μη βιάζεστε να αφομοιώσετε καινούργια συναισθήματα. Προσοχή στους Ζυγούς- δεν είναι και οι πιο θερμοί σας υποστηρικτές, αυτό το διάστημα. Αντιμετωπίστε τους με μετριοπάθεια. Παρθένος Είναι φυσιολογικό, όσο μεγαλώνετε, να ζητάτε περισσότερα από τις σχέσεις που αναπτύσσετε. Είναι όμως εξίσου φυσιολογικό, τα άτομα που συναναστρέφεστε, να αδυνατούν να ικανοποιήσουν όλες σας τις ανάγκες. Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα, Παρθένοι. Οι ταραγμένες σχέσεις σας με έναν συγγενή εξομαλύνονται και οι πρόσφατες εντάσεις σταματάνε να σας επηρεάζουν.

Ζυγός Ο Κρόνος φέρνει ραγδαία βελτίωση στα επαγγελματικά, η οποία μπορεί είτε να αφορά τις συνθήκες εργασίας σας, είτε τις σχέσεις σας με συναδέλφους. Μείνετε συγκεντρωμένοι στον βασικό σας στόχο. Τα ερωτικά γυμνάσια σας έχουν κουράσει και καλό θα ήταν να το καταστήσετε σαφές σε όσους αρέσκονται να τα εφαρμόζουν εις βάρος σας.

Σκορπιός Η καλοσύνη που δείξατε σε ορισμένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (στα οποία κανονικά δεν χρωστούσατε τίποτα), επιτέλους εξαργυρώνεται και πρακτικά. Απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας, Σκορπιοί. Μια νέα είσοδος γίνεται τώρα στη ζωή σας, που υπόσχεται πολλά από συναισθηματικής άποψης. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα και θα μείνετε έκπληκτοι από την έκβαση αυτής της γνωριμίας.

Τοξότης Μην περιμένετε να συμφωνήσουν όλοι κατευθείαν με μια νέα σας ιδέα. Κάποιοι μπορεί και να μη συμφωνήσουν ποτέ. Αυτό που έχει σημασία είναι να μη χάσετε το θάρρος της γνώμης σας, όποια κι αν είναι αυτή. Σε καλή φάση τα αισθηματικά σας. Επιτέλους, καταφέρνετε να εκπέμψετε στο ίδιο μήκος κύματος με τον άνθρωπο που σας απασχολεί.

Αιγόκερως Προσέξτε τι εύχεστε, Αιγόκεροι, γιατί είναι πολύ πιθανό η ευχή σας να πραγματοποιηθεί, και το αποτέλεσμα να μη σας αρέσει καθόλου. Η διαίσθησή σας είναι οξυμένη, αυτές τις μέρες, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε κάθε λογής κακοτοπιές. Η συγχώρεση είναι ο μόνος τρόπος να επανεκκινήσετε μια πληγωμένη σχέση.

Υδροχόος Κάντε εσείς το πρώτο βήμα, Υδροχόοι. Δεν θα συμβεί και τίποτα, αν ρίξετε λιγάκι τον εγωισμό σας. Ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας, η ανάληψη πρωτοβουλίας μπορεί να σας πάει πολύ μακριά. Περίεργη η κατάσταση των οικονομικών σας, αυτές τις μέρες. Οι δυνατότητές σας, πάντως, εξακολουθούν να είναι υψηλές.

Ιχθύς Τα έντονα συναισθήματά σας, σας εξωθούν στην υπερβολή. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το πάθος σας, αποβάλλοντας όμως παράλληλα το στοιχείο της ακρότητας (τόσο στην έκφραση, όσο και στη σκέψη). Η Αφροδίτη ευνοεί τις επανασυνδέσεις, επομένως, αν έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας, καλό θα ήταν να το βάλετε μπρος τώρα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα