Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

Διαβάστε τι λέει το ζώδιο σας για την Κυριακή 17 Μαρτίου:

Κριός
Συνεργασίες ή και σημαντικές επεκτατικές κινήσεις που είχατε προγραμματίσει και δεν ολοκληρώθηκαν, τώρα παρουσιάζουν δυσκολίες. Η συμπεριφορά σας θα είναι αφορμή για να δημιουργηθούν διαφωνίες και συγκρούσεις με τους γύρω σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνετε και περιορίστε σημαντικά τις ανασφάλειες σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια

μόνιμη σχέση, θα βιώσετε όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη με το σύντροφο σας.
Ταύρος
Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα, πράγμα που δεν μπορείτε να το πετύχετε από την μια μέρα στην άλλη πιέζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα αλλά αν κάνετε υπομονή, αργότερα θα ανακάμψουν και θα μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Στον αισθηματικό τομέα οι πιθανότητες για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι παρά πολλές. Στον οικονομικό σας τομέα μην κάνετε ανοίγματα, αν δεν έχετε δημιουργήσει πρώτα τις κατάλληλες βάσεις. Τα οικονομικά σας, μπαίνουν σε ένα στάδιο ανασυγκρότησης, αλλά ακόμη δεν φαίνονται να είναι εντελώς καλά.
Δίδυμοι
Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο και σας προβληματίσουν έντονα. Να ξέρετε ότι πάντα θα πρέπει να ελπίζετε γιατί στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς ακριβώς τα θέλατε. Περιορίστε κάθε ισχυρό συναίσθημα. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας εκκρεμότητες και να οργανωθείτε καλύτερα. Τα αισθηματικά στην καλύτερη περίπτωση παραμένουν σε ισορροπία με δεδομένο ότι η προσοχή σας είναι στραμένη στην δουλειά.
Καρκίνος
Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σας. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Μην πάρετε όμως οικονομικά ρίσκα αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσατε πολλά προβλήματα με το ταίρι σας.

Λέων

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Γενικότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ένα έντονο ενδιαφέρον υπάρχει γύρω από θέματα καριέρας εδώ και αρκετό καιρό.

Παρθένος
Στον ερωτικό τομέα για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι ευνοούνται τα φλερτ και οι περιπέτειες. Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα. Στον οικονομικό σας τομέα, προσοχή στις συναλλαγές σας και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε τρίτους. Τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων και κλεισίματα συμφωνιών, γιατί δύσκολα θα πετύχετε ευνοϊκούς όρους για σας. Τώρα μπορείτε τώρα να διαπραγματευτείτε τα συμφέροντα και τις απαιτήσεις σας.
Ζυγός
Αποφύγετε όμως να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση επαγγελματικού χαρακτήρα αυτήν την περίοδο. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά ζητήματα. Η τύχη θα είναι με μέρος σας , καθώς θα παρουσιαστούν κάποια άτομα που θα εκτιμήσουν το έργο σας και θα σας προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους. Καλό θα είναι να ζητήσετε τη βοήθεια των συναδέλφων σας, γιατί δύσκολα θα τα βγάλετε πέρα μόνοι σας. Μπορεί κάποια πράγματα να σας φαίνονται δύσκολα να γίνουν, αλλά δεν πρέπει να είσαστε απαισιόδοξοι.
Σκορπιός
Καινούργια πρόσωπα θα έρθουν για να σας αλλάξουν τη ζωή. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο. Νέες συνεργασίες , συμφωνίες που αφορούν ζητήματα καριέρας μπορούν από εδώ και πέρα να υπογραφούν με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για να μπορέσετε να βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή και να γευτείτε την επιτυχία. Τα ωράριά σας θα είναι εξαντλητικά και το στρες μόνιμος σύντροφός σας.
Τοξότης
Εκρηκτικές συνθήκες επικράτησαν για τους περισσότερους από εσάς μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Καλό θα είναι να μην κλείσετε καμία οικονομική συμφωνία αυτή την εβδομάδα, γιατί τα άστρα δεν σας ευνοούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είστε πολύ «μαζεμένοι» και πολύ επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για σας.
Αιγόκερως
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε. Η σημερινή ημέρα σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς και σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα κύρους που θα σας ωφελήσουν στα επαγγελματικά σας. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας, θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν και θα σας συναρπάσουν. Στον οικονομικό σας τομέα καλό θα είναι ότι αγορές θέλετε να κάνετε, να τις μεταθέσετε για αργότερα γιατί τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα.
Υδροχόος
Στα προσωπικά οι δεσμευμένοι θα έχετε εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σας και αν συνεχίσετε έτσι τα πράγματα πολύ δύσκολα θα διορθωθούν στο τέλος. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας. Συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά σας θέματα φαίνεται να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας αυτήν την περίοδο. Το θέμα δεν είναι να περνάτε μόνο εσείς καλά, αλλά και οι κοντινοί σας άνθρωποι.
Ιχθείς
Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Θα συναντήσετε δυσκολίες στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε με σοφία, τα πράγματα θα είναι ελεγχόμενα. Καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευόμενοι τις καινούργιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε μια ανοδική πορεία στη καριέρα σας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σωρεία σκέψεων και προβλημάτων που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Προσέξτε λίγο της προσωπικές σας σχέσεις αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: zodia123.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα