Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

Κριός Δεν είναι ανάγκη να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, Κριοί, ακόμα κι αν πληρείτε όλες τις προδιαγραφές για κάτι τέτοιο. Μερικές φορές η βοήθεια των άλλων εξυπηρετεί περισσότερο ψυχολογικούς σκοπούς παρά πρακτικούς. Άνοδος στα οικονομικά σας, η οποία συνδυάζεται με μια ραγδαία αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον κόσμο που σας περιβάλλει.

Ταύρος Ένα θέμα συλλογικού ενδιαφέροντος πέφτει στις πλάτες σας και σας απορροφά όλη την ενέργεια και την προσοχή. Μπορεί να μην είναι απολύτως δίκαιο, αλλά αν το φέρετε εις πέρας μόνοι σας, θα βουλώσετε αρκετά στόματα. Η Αφροδίτη βελτιώνει τα ερωτικά

σας, αλλά η ευθύνη για τη διατήρηση μιας ελπιδοφόρας κατάστασης είναι εντελώς δική σας.

Δίδυμος Μην αφήσετε καμία σχέση και καμία κουβέντα σε εκκρεμότητα σήμερα. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας απέναντι σε όλα τα άτομα που σας απασχολούν, και απαιτήστε κι από αυτά να κάνουν το ίδιο. Εντάσεις στα επαγγελματικά σας τώρα, οι οποίες όμως θα συμβάλουν στην προώθηση ενός ζητήματος που είχε παγώσει, χωρίς λόγο.

Καρκίνος Τα ερωτικά σας περιπλέκονται όσο ποτέ πριν, κι απ’ ό, τι φαίνεται, θα χρειαστεί να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο για να ξεμπλέξετε από αυτή την κατάσταση. Μην ξεχνάτε, Καρκίνοι, ότι δεν ευθύνεστε εσείς για τα συναισθήματά σας. Αλλαγές σας περιμένουν σε ένα οικιακό θέμα. Μην τις αντιμετωπίσετε με καχυποψία- μπορεί και να σας αρέσουν στην πορεία.

Λέων Σήμερα διαδραματίζετε πολύ σημαντικότερο ρόλο απ’ ό, τι νομίζετε, στην ερωτική ζωή ενός φίλου, και τη δύναμή σας αυτή πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε με σύνεση. Μην κάνετε κάτι που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Ένα πρόσωπο από τα παλιά επανεμφανίζεται στην καθημερινότητά σας, υπό εντελώς διαφορετικούς όρους. Μην το απορρίψετε κατευθείαν.

Παρθένος Η διαμάχη σας με ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί τελικά να αποβεί δημιουργική. Δε χρειάζεται να κρύψετε όσα σκέφτεστε και αισθάνεστε για να μη δυσαρεστήσετε κάποιον ή κάποιους. Όλα στο φως, Παρθένοι, και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Εξετάστε με προσοχή μια πιθανή αλλαγή καριέρας. Οι εμμονές με το παρελθόν σπανίως οδηγούν κάπου.

Ζυγός Ο Κρόνος σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε το νεφελώδες τοπίο των επαγγελματικών σας, επαναπροσδιορίζοντας δεδομένα και στόχους, λίγο πριν μια μεγάλη αλλαγή. Μη διστάσετε να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Η μέχρι πρότινος φιλική σας σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο αλλάζει μορφή. Είναι στο χέρι σας να θέσετε τους όρους σας εγκαίρως.

Σκορπιός Έχει έρθει η στιγμή να συμφιλιωθείτε με την άχαρη πραγματικότητα, αποδεχόμενοι ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε κάθε πτυχή της. Η συμμαχία σας με Διδύμους και Αιγόκερους θα σας βοηθήσει να φτάσετε πολύ ψηλά. Προσοχή στους αριθμούς που εμφανίζονται μπροστά σας, ειδικά αν είναι διψήφιοι. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το διήμερο.

Τοξότης Σ’ αυτή τη φάση, Τοξότες, καλύτερα να εστιάσετε σ’ αυτά που μπορείτε να κάνετε και όχι σε όσα θα θέλατε να κάνετε. Ο ρεαλισμός και η ειλικρίνεια (προς τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους) θα σας σώσουν από τις κακοτοπιές. Κάντε μια προσπάθεια να επαναπροσεγγίσετε ένα πρόσωπο που απομακρύνατε κατά λάθος. Η συγκυρία σας βοηθάει.

Αιγόκερως Κάντε ό, τι μπορείτε για να σπάσετε τη ρουτίνα σας και να μυηθείτε σε νέα συναισθήματα και διαφορετικές καταστάσεις. Η επαφή σας με καινούργια πρόσωπα, ακόμα και για μικρό χρονικό διάστημα, θα σας δώσει την έμπνευση που σας λείπει. Σταθερά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε διαρκώς- είστε ασφαλείς για την ώρα.

Υδροχόος Μην κολλάτε στους ίδιους και στους ίδιους, Υδροχόοι. Η Αφροδίτη σας δίνει τώρα την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αποκλείοντας από τη ζωή σας οριστικά εκείνους που δοκιμάστηκαν επανειλημμένως και απέτυχαν. Μια περιπέτεια στον τομέα των οικονομικών θα σας κάνει επιτέλους πιο εγκρατείς και ώριμους, περιορίζοντας σημαντικά τον καταναλωτισμό σας.

Ιχθύς Αφήστε στην άκρη τις επαγγελματικές σας ανησυχίες και ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικογενειακά ζητήματα που επείγουν. Ένα πρόσωπο χρειάζεται τη βοήθειά σας και δεν μπορεί να περιμένει. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας δώσει ελπίδες για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Μην αφήσετε, ωστόσο, τα μυαλά σας να φουσκώσουν.

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα