Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

Κριός Η ορμητικότητα ενός κοντινού σας προσώπου απειλεί να σας παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια, που πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε. Η περιπέτεια δεν έχει απαραίτητα σχέση με την απερισκεψία. Ζυγίστε προσεκτικά τα συμφέροντά σας, Κριοί. Αντιφατικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Μάλλον πρέπει να δώσετε σε κάποιον το χρόνο που χρειάζεται για να ανταποκριθεί σε όσα του ζητάτε.

Ταύρος Είστε σίγουροι πως κάνατε ό, τι περνούσε απ’ το χέρι σας για να αποφύγετε τον όλεθρο, σε μια στενή διαπροσωπική σας σχέση; Ο Δίας πάντως σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε άλλη μια προσπάθεια για να επαναφέρετε

στους φυσιολογικούς της ρυθμούς, μια σημαντική επαφή που εξόκειλε. Προσοχή στις αλλαγές που διαδραματίζονται στο επαγγελματικό τοπίο.

Δίδυμος Η ειλικρίνεια είναι το άλφα και το ωμέγα της επικοινωνίας σας με τους άλλους, σήμερα. Μην επιλέξετε την πλάγια οδό σε κανένα θέμα. Απ’ ό, τι φαίνεται, έχει έρθει η ώρα να θυσιάσετε το βόλεμά σας σε αρκετές σχέσεις, προκειμένου να τις αναβαθμίσετε ουσιαστικά. Οι Ζυγοί έχουν να σας δώσουν πολλά σήμερα, κυρίως στον τομέα των ερωτικών.

Καρκίνος Τα πρώτα συμπεράσματα είναι και τα πιο ακριβή. Μην απομακρύνεστε πολύ από τις αρχικές σας εκτιμήσεις, γιατί στο τέλος πάλι σ’ αυτές θα γυρίσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, Καρκίνοι, τώρα περισσότερο από ποτέ. Η Αφροδίτη δίνει σημαντική ώθηση στα ερωτικά σας, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι η μπάλα δεν βρίσκεται τώρα στη δική σας μεριά.

Λέων Αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τις συζητήσεις στις οποίες δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε πλήρως. Σ’ αυτή τη φάση, είναι καλύτερο να κρατήσετε ξεκάθαρους λογαριασμούς με τους άλλους, γιατί δεν είναι λίγοι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας τη φέρουν, βασιζόμενοι σε τυπικότητες. Ευχάριστες οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Μην πιέσετε όμως, καταστάσεις χωρίς λόγο.

Παρθένος Η προοπτική ενός ταξιδιού είναι αρκετά πιθανή τώρα, κι εσείς πρέπει να διοχετεύσετε όλη σας τη δύναμη προς την πραγμάτωσή της. Μη φοβάστε την απόδραση από τη ρουτίνα σας, είναι κάτι που χρειάζεστε καιρό τώρα, άσχετα αν δεν το ‘χετε καταλάβει. Ο Κρόνος σας σπρώχνει προς την κατεύθυνση ενός προσώπου απ’ το παρελθόν, με το οποίο οι δρόμοι σας δεν χώρισαν υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Ζυγός Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε σε κάτι ριψοκίνδυνο και αμφίβολο, είτε πρόκειται για οικονομικό είτε για συναισθηματικό πλάνο. Το παιχνίδι εκ του ασφαλούς δεν απέφερε τελικά τα κέρδη που είχατε υπολογίσει στην αρχή. Η πολλή παρέα με τους Τοξότες θα σας βάλει σίγουρα σε μπελάδες. Βρείτε τρόπο να τους αποφύγετε διακριτικά.

Σκορπιός Εντάσεις στα ερωτικά σας, που σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στον αυθορμητισμό και τα καταπιεσμένα σας νεύρα. Κανείς δεν σας ζητάει να υποχωρήσετε, αλλά τουλάχιστον έχετε υπόψη ότι η διπλωματία σας συμφέρει πολύ περισσότερο από την ωμότητα, σ’ αυτή τη φάση. Ηρεμία στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας. Μην αναμοχλεύετε κόντρες που έχουν περάσει στο παρελθόν.

Τοξότης Αφήστε τους γύρω σας να σας λένε ό, τι θέλουν σχετικά με το τι θα ‘πρεπε να κάνετε και να επιλέξετε στη ζωή σας. Μόνο εσείς ξέρετε τι πραγματικά θέλετε, και με άξονα το δικό σας ένστικτο οφείλετε να πορευτείτε. Η σύγκρουση δεν θα σας ωφελήσει σε κάτι. Μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα που έχετε ήδη φτιάξει (κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών).

Αιγόκερως Η Αφροδίτη σας φέρνει αντιμέτωπους με μια απροσδόκητη τροπή των ερωτικών, που θα σας βάλει σε σοβαρές σκέψεις σχετικά με τις επιλογές σας ως τώρα. Δεν έχει νόημα να απαρνηθείτε τα πεπραγμένα σας. Αποδεχτείτε τις πρόσφατες ήττες σας και προχωρήστε με το κεφάλι ψηλά. Ευνοϊκές οι εξελίξεις στη δουλειά. Ο έντονος ανταγωνισμός αποβαίνει υπέρ σας.

Υδροχόος Μια ανεπιθύμητη συνάντηση θα σας ρίξει αρκετά τη διάθεση, αλλά ευτυχώς, οι στενοί σας φίλοι θα σας βοηθήσουν να στρέψετε το ενδιαφέρον σας αλλού. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε το πρώτο βήμα σε ένα ειδύλλιο που πασχίζει να εδραιωθεί. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στα υπονοούμενα απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Ιχθύς Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, παίζει με τα νεύρα και τις διαθέσεις σας, και απ’ ό, τι φαίνεται, το ευχαριστιέται πολύ. Εσείς μόνο μπορείτε να κρίνετε πότε αυτή η κατάσταση θα ξεφύγει από το όριο. Μείνετε κοντά στην οικογένειά σας τώρα, όσο μεγάλες κι αν είναι οι διαφωνίες σας με τα μέλη της.

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα