Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

Κριός Οι συνεργασίες σας δεν αποδίδουν ιδιαίτερα σήμερα, γι’ αυτό καλύτερα να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και να προωθήσετε το συμφέρον σας μόνοι σας. Μην παρασυρθείτε από τις φανταχτερές υποσχέσεις των ανθρώπων που σας πολιορκούν. Ηρεμία στα ερωτικά σας τώρα. Ευκαιρία να σκεφτείτε με προσοχή ποια πρέπει να είναι η επόμενή σας κίνηση.

Ταύρος Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα και ενδέχεται να σας οδηγήσει σε αρκετές επιπολαιότητες. Δεν χρειάζεται όμως, να αντισταθείτε στο κλίμα που δημιουργεί η Αφροδίτη. Αφεθείτε για μια φορά, κι ας το πληρώσετε μετά. Ραγδαίες οι

εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Μην αναλάβετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

Δίδυμος Οι ισορροπίες διαταράσσονται κατά πολύ στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά μέσα από τις συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα, καταφέρνετε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Υπερασπιστείτε το συμφέρον και τις επιλογές σας με σθένος. Οι Τοξότες και οι Λέοντες δεν σας βλέπουν με καλό μάτι σήμερα, γι’ αυτό καλύτερα να περιορίσετε τις συναναστροφές σας.

Καρκίνος Μια νέα γνωριμία θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με την τροπή που έχετε δώσει στη ζωή σας, αλλά δεν πρέπει να την αφήσετε να σας οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Μόνο εσείς ξέρετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Πρόοδος στα ερωτικά σας, στην οποία συμβάλλει με το δικό του τρόπο ένας Αιγόκερως απ’ το περιβάλλον σας.

Λέων Ο Άρης καλλιεργεί εμπόλεμο κλίμα σήμερα, και οι εντάσεις που θα διαδραματιστούν στη ζωή σας δεν θα αφορούν αποκλειστικά εσάς. Σε κάθε περίπτωση, είτε ως πρωταγωνιστές είτε ως απλοί θεατές προσπαθήστε να περιορίσετε τις αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα. Ήρθε η ώρα να τηρήσετε μια υπόσχεση που δώσατε σε ένα σημαντικό πρόσωπο.

Παρθένος Φροντίστε να έχετε γνώση πριν σχηματίσετε άποψη, Παρθένοι. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε την εικόνα σας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μερικών απ’ τις πιο πολύτιμες διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε, λοιπόν. Ησυχία στα ερωτικά σας. Μη σπεύσετε να τη διαταράξετε, αν δεν υπάρχει ουσιώδης λόγος.

Ζυγός Αφήστε τα πνεύματα να καταλαγιάσουν προτού εισάγετε προς συζήτηση ένα αμφιλεγόμενο θέμα. Δεν σας συμφέρει να ξυπνήσετε τον κακό εαυτό των γύρω σας, ειδικά στον χώρο της δουλειάς. Κάντε υπομονή και η φωνή σας θα ακουστεί. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια μεγάλη αγορά που αναβάλλατε για πολύ καιρό.

Σκορπιός Η κυκλοθυμία σας σήμερα είναι εντονότερη απ’ το συνηθισμένο, και απ’ ό, τι φαίνεται, θα επηρεάσει και τις σχέσεις σας με στενούς φίλους και συγγενείς. Δώστε έμφαση στα υπονοούμενα, απ’ όποια πλευρά κι αν προέρχονται. Αλλαγές στα του σπιτιού. Είτε πρόκειται για πρακτικές είτε για συναισθηματικές αλλαγές, δώστε στον εαυτό σας και στους άλλους λίγο χρόνο.

Τοξότης Έντονη η κινητικότητα της ερωτικής σας ζωής, αλλά δεν είστε σε θέση να τη χειριστείτε με την προσοχή που θα θέλατε, αυτή τη στιγμή. Αφεθείτε στο πάθος και τα πάθη σας, αλλά κάντε ό, τι μπορείτε για να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας. Ο Κρόνος φέρνει θεαματικές βελτιώσεις στα επαγγελματικά σας δεδομένα, σε μια κατά κοινή παραδοχή δύσκολη περίοδο.

Αιγόκερως Έχετε την προσοχή σας στραμμένη στην ουσιαστική επικοινωνία και όχι σε χαζούς τύπους. Ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης χρειάζεται τη βοήθειά σας, κι εσείς έχετε χρέος να του τη δώσετε με άμεσο τρόπο. Ευχάριστη η ροή των ερωτικών σας τώρα, παρ’ όλα τα μικροπροβλήματα που προκύπτουν. Ένα πρόσφατο σφάλμα περνάει στο παρελθόν οριστικά.

Υδροχόος Δώστε περισσότερη προσοχή σε θέματα τάξης και προγραμματισμού, και θα διαπιστώσετε ότι, επιτέλους, ορισμένα τεχνικά ζητήματα (επαγγελματικής κυρίως φύσης) θα μπουν σε μια σειρά. Ο Δίας σας δίνει την αυτοπεποίθηση που σας έλειπε, μαζί με το κατάλληλο κίνητρο για να επιδιώξετε μια αλλαγή στο πλαίσιο της σχέσης σας.

Ιχθύς Αρκετά υποβόσκοντα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια σήμερα, φέρνοντας σε αμηχανία τόσο εσάς όσο και τα άτομα του στενού σας κύκλου. Κάντε μια προσπάθεια να τα διαχειριστείτε άμεσα, γιατί η αναβολή μόνο κακό μπορεί να κάνει. Ένα ερωτικό φλερτ που ξεκίνησε με υπερβολικά αργούς ρυθμούς, επιτέλους παίρνει τα πάνω του.

Πηγή:lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα