Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

Κριός
Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Θα πρέπει πρώτα να προστατεύσετε την θέση σας και μετά να οργανώσετε τις κινήσεις σας. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο μέσα από ευχάριστες εξελίξεις και ευνοϊκές συνθήκες για τους περισσότερους από εσάς αρκεί να το επιδιώξετε. Παράλληλα, θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εικόνας σας και την επανεξέταση των σχεδίων σας. Στα συναισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώθετε ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις

σας και θα βγάλετε γκρίνιες στο ταίρι σας.
Ταύρος
Έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα και τώρα θα αρχίσετε να παίρνετε μια ανάσα, αφού θα καταφέρετε να βάλτε σε μια τάξη τις υποθέσεις σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Θα χρειαστεί να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους και να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Μιλήστε για τους προβληματισμούς σας. Στα οικονομικά σας αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και μείνετε σε αυτά που έχετε πετύχει μέχρι στιγμής. Στον ερωτικό σας τομέα θα αποφασίσετε να βάλετε καινούργιες βάσεις στις σχέσεις σας.
Δίδυμος
Αιφνιδιασμοί και ανατροπές είναι πολύ πιθανόν να σας αποπροσανατολίσουν. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας, αλλά αφήστε τα όποια επαγγελματικά σχέδια, για το φθινόπωρο. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις καθώς και σχέδια ή επαφές που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Ορισμένοι από εσάς θα αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης με το σύντροφο σας και θα το συζητήσετε μαζί του. Σταματήστε να είστε απόμακροι και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο.
Καρκίνος
Αν η σχέση σας δοκιμάζεται απ’ την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται να είναι η αρχή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Η καθημερινότητά σας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον με επαφές συναντήσεις και νέες γνωριμίες που ενισχύουν τις δημόσιες σχέσεις σας. Θα νιώσετε ανασφαλείς, αλλά δεν πρέπει να το δείξετε αυτό προς τα έξω, αντιθέτως πιέσετε τον εαυτό σας να κινηθεί με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα. Οι παράνομες σχέσεις μπορεί να είναι γοητευτικές αλλά υπάρχει ο κίνδυνος το επόμενο διάστημα να το πληρώσετε ακριβά. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα καταβάλλετε κοινές προσπάθειες με τον σύντροφο σας, για να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας λύνοντας παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που υπήρχαν.
Λέων
Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και θα δείτε ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκτιμηθείτε όπως ακριβώς σας αξίζει. Κάντε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Ο επαγγελματικός τομέας καθώς και οι κοινωνικές επαφές δέχονται ευνοϊκές επιρροές αυτήν την περίοδο. Προχωρήστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Στην προσωπική σας ζωή, όσοι έχετε μια σταθερή σχέση θα πρέπει να σταματήσετε να ασκείτε έντονη κριτική στο ταίρι σας.
Παρθένος
Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Μπερδέματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αναβολές και καθυστερήσεις, θα σας αγχώσουν και θα σας εκνευρίσουν. Στα οικονομικά σας, έχετε ήδη προγραμματίσει τις επόμενες σας κινήσεις, που αφορούν την βελτίωση του εισοδήματος σας. Στον οικονομικό σας τομέα αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.
Ζυγός
Κάντε υπομονή και σύντομα οι όποιες αντιξοότητες μπορεί να βιώνετε, θα πάρουν τέλος. Εξακολουθεί να υπάρχει ένας οργασμός σκέψεων και συζητήσεων που γίνονται στο παρασκήνιο γύρω από τα επαγγελματικά σας θέματα. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς γίνονται από δικά σου άτομα. Οι προκλήσεις που θα δεχθείτε θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα για εσάς, αλλά και ένας έλεγχος στη σταθερότητα των αποφάσεων σας. Στα οικονομικά σας να είσαστε συγκρατημένοι και να μην κάνετε ανοίγματα, γιατί δεν ευνοούνται τέτοιου είδους κινήσεις αυτό το διάστημα.
Σκορπιός
Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για όσους λατρεύουν τα έντονα πάθη αλλά και τις δυνατές εντάσεις. Κάντε ένα ήρεμο διάλογο με τους δικούς σας ανθρώπους, για να μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Στα οικονομικά μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε απώλειες και θα πιεστείτε πολύ για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
Τοξότης
Βγείτε από το καβούκι σας και διασκεδάστε με τους φίλους σας, για να ανανεωθείτε. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα που θέλετε να κάνετε και θα πάρετε τα πάνω σας. Να ξέρετε όμως ότι θα πρέπει να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ανατροπές ή και καθυστερήσεις σε συμφωνίες, συναντήσεις, ταξίδια. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση θα απολαύσετε στιγμές μοναδικές με τον σύντροφο σας και θα αναζωογονηθείτε.
Αιγόκερως
Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα έχουν σχέση με οικογενειακό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχετε όμως την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Ξεκαθαρίσματα, παραπλανήσεις αλλά και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανόν να συμβούν. Παράλληλα θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις από τους ανταγωνιστές σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις σταματήστε να ζηλεύετε παράφορα το ταίρι σας και να πλάθετε διάφορα σενάρια με τη φαντασία σας.
Υδροχόος
Εκμεταλλευτείτε αυτή την χρονική στιγμή για να συζητήσετε καινούργιες συνεργασίες ή για να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες. Θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα αυξηθούν τα έσοδα σας αργότερα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν ότι η έντονη ανασφάλεια σας, δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε όπως θέλατε. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην πρόοδο μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Στον οικονομικό σας τομέα, θα εισπράξετε κάποια έξτρα χρήματα που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο άνετα και να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.
Ιχθείς
Είναι μια καλή περίοδος για να κυνηγήσετε αλλά και να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να είστε όμως αρκετά επιφυλακτικοί για το κατά πόσο αξιόλογες μπορεί να είναι. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα είστε γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό για τη ζωή και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα για να μην πληγωθείτε ξανά. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η αποκάλυψη μυστικών θα σας οδηγήσει σε συγκρούσεις με το σύντροφο σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα