Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Τα πάντα σας εκνευρίζουν σήμερα, Κριοί, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Τα συναισθήματά σας είναι δύσκολο να αλλάξουν, αλλά οι αντιδράσεις σας μπορούν να περιοριστούν. Μην κάνετε τώρα κάτι που θα μετανιώσετε αύριο. Σε καλή πορεία τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σας πλάνα. Μερικές φορές, το υπερβολικό θάρρος συγκινεί ακόμα και τους πιο διστακτικούς.

Ταύρος Φροντίστε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση, όσο συμφιλιωμένοι κι αν νιώθετε με τα πράγματα ως έχουν. Ο Δίας σας δίνει τη δυνατότητα να επιφέρετε τεράστιες βελτιώσεις στον εαυτό σας, κι αυτή την ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

Ηρεμία στα ερωτικά σας. Οι δραματικές αλλαγές δεν θα ευνοούσαν κανέναν στην παρούσα φάση.

Δίδυμος Τα γεγονότα τρέχουν με ασυνήθιστα υψηλές ταχύτητες, και δεν είστε σίγουροι αν και με ποιόν τρόπο μπορείτε να τα προλάβετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μείνετε πιστοί στα δεδομένα σας. Δοκιμάστε να πιάσετε από την αρχή ένα ειδύλλιο που τελείωσε άδοξα και απότομα.

Καρκίνος Η υπερβολική αγάπη και κτητικότητα που επιδεικνύει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο απέναντί σας, αρχίζει να σας πνίγει, κι αυτό σίγουρα δεν είναι καλό για την πορεία της σχέσης σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε με αυστηρότητα τους όρους και τα όριά σας. Αλλαγές σας περιμένουν στα επαγγελματικά, λόγω του ερχομού ενός νέου ατόμου.

Λέων Πήρατε ό, τι ήταν να πάρετε από έναν αβέβαιο και μυστηριώδη εραστή. Η κατάσταση έφτασε στο όριό της και οι αντοχές σας δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση. Κινηθείτε επιτέλους σε μια πιο ασφαλή οδό (ξέρετε καλά ποιά είναι αυτή). Η ηρεμία που επικρατεί τώρα στα επαγγελματικά σας θα αποτελέσει την αφορμή για μια καινούργια ανακάλυψη.

Παρθένος Ένας αδελφικός φίλος σας βοηθάει να βγείτε από το ψυχολογικό τέλμα των τελευταίων ημερών. Μην προδικάζετε την κατάληξη των σχέσεών σας- έχετε πολλές εκπλήξεις ακόμη μπροστά σας (σε όλα τα μέτωπα). Η Αφροδίτη σας σπρώχνει κοντά σε έναν εραστή από το παρελθόν και καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε το δρόμο που σας δείχνει.

Ζυγός Τα μηνύματα που σας στέλνει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, είναι αντιφατικά και σας φέρνουν σε αδιέξοδο. Μήπως όμως και η δική σας στάση δεν είναι απολύτως ξεκάθαρη; Τα νέα επαγγελματικά σας δεδομένα είναι σαφώς προτιμότερα από τα παλαιότερα. Μην εφησυχάσετε όμως, ούτε λεπτό. Έχετε πολλούς να εντυπωσιάσετε ακόμα.

Σκορπιός Αποφύγετε, όσο περνάει από το χέρι σας, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Η σταθερότητα είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα, ενώ οι άνθρωποι που συμπεριφέρονται σαν περαστικοί, καλύτερα να περάσουν στον επόμενο. Ο Κρόνος βελτιώνει αισθητά τις σχέσεις σας με έναν σημαντικό φίλο. Τελικά το πρόβλημα ήταν επικοινωνιακό και όχι συναισθηματικό.

Τοξότης Η αποφασιστικότητά σας θα διαδραματίσει τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων, σήμερα. Τοξότες, δεν έχει σημασία αν είστε σίγουροι γι’ αυτό που πάτε να κάνετε. Το σημαντικό είναι να πείσετε τους άλλους ότι είστε. Σταθερά τα ερωτικά σας. Μετά την αναμπουμπούλα των τελευταίων ημερών δεν είναι ανάγκη να κυνηγήσετε κάτι καινούργιο.

Αιγόκερως Τα σημάδια που σας δείχνει η Αφροδίτη αναφορικά με τα ερωτικά σας είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Αυτή τη φορά όμως, θα πρέπει να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το σχετικό κόστος. Κανείς άλλος δεν μπορεί να βοηθήσει. Αποφύγετε τους Ζυγούς και τους Ταύρους σήμερα. Μόνο συμφορές και σύγχιση μπορούν να σας προκαλέσουν.

Υδροχόος Η επιθυμία σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε σας εξωθεί σε υπερβολές που μόνο καλό δεν θα σας κάνουν μακροπρόθεσμα. Ηρεμήστε λίγο, Υδροχόοι, και δείτε τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό και λιγότερη συναισθηματική φόρτιση. Μη συγχέετε τον θαυμασμό με τον έρωτα. Είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα, που μπορείτε να απολαύσετε μεμονωμένα.

Ιχθύς Τα αποτελέσματα που περιμένατε από μια επαγγελματική υπόθεση, επιτέλους έρχονται. Μην επαναπαυθείτε στις δάφνες σας όμως, Ιχθείς. Το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο, και οι ικανότητές σας δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολίες. Δώστε στον σύντροφό σας αυτό που σας ζητάει, ακόμα κι αν δεν πολυθέλετε. Στο τέλος, εσείς είστε θα βγείτε κερδισμένοι.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα