Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Βομβαρδισμός πληροφοριών σας περιμένει σήμερα, Κριοί, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τον αναβρασμό που θα επικρατήσει, να σας ρίξει την ψυχολογία. Αντιμετωπίστε ό, τι ανακύπτει με ψυχραιμία και σύνεση. Δώστε προτεραιότητα στους Ζυγούς του περιβάλλοντός σας, σήμερα, ακόμη κι αν έχετε σοβαρές αμφιβολίες για τις προθέσεις τους. Ξέρουν καλά πού σας οδηγούν.

Ταύρος Σήμερα δεν πρέπει να ασχοληθείτε ούτε με υπονοούμενα ούτε με εκείνους που τα εκστομίζουν. Προτιμήστε τους καθαρούς λογαριασμούς και τις άμεσες εξηγήσεις, ακόμη κι αν η υπερβολική ειλικρίνεια

αναμένεται να βλάψει τα αισθήματά σας. Ο Δίας ευνοεί την καινοτομία και τον τολμηρό τρόπο σκέψης. Ξεπεράστε τα όριά σας, χωρίς φόβο.

Δίδυμος Μια φράση που έμεινε μετέωρη, ενδέχεται να προκαλέσει παρεξηγήσεις, που δεν συμφέρουν κανέναν. Διευθετήστε όλους τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας, Δίδυμοι, και ειδικά τους επαγγελματικούς. Πρέπει να καταστήσετε σαφές αυτό που εννοείτε, με κάθε τρόπο. Πρόοδος στα ερωτικά σας. Η ήπια αντιμετώπιση μιας παλιάς ήττας, θα σας φέρει ενώπιον μιας μεγάλης νίκης.

Καρκίνος Ένα ειδύλλιο που δεν ευοδώθηκε στο παρελθόν, επανέρχεται στο προσκήνιο με διαφορετικούς όρους, αυτή τη φορά. Είστε σίγουροι όμως, πως έχετε όρεξη να μπλέξετε ξανά σε μια υπόθεση με αμφίβολο περιεχόμενο; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας. Ένα φαινομενικά μικρό πρόβλημα απειλεί να προσλάβει μεγάλες διαστάσεις.

Λέων Η μέρα ξεκινάει με αρκετή νευρικότητα, την οποία καταφέρνετε να ξεπεράσετε στην πορεία, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια ενός κοντινού προσώπου. Μη διστάσετε να αποδώσετε τα εύσημα σ’ αυτούς που τα αξίζουν. Εντάσεις στον χώρο των επαγγελματικών. Μη δίνετε δικαιώματα σε άτομα που πιάνονται από μια απλή κουβέντα, για να προκαλέσουν ολόκληρο καυγά.

Παρθένος Τα ηθικά διλήμματα στον τομέα των ερωτικών σας, είναι αρκετά, σήμερα. Μην συμπεριφερθείτε σε εκείνους που σας προσεγγίζουν ευθέως, με τρόπο που δεν θα θέλατε να σας συμπεριφερθούν. Ένα γραφειοκρατικό θέμα που σας ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό, αρχίζει σιγά σιγά να επιλύεται κατά τρόπο που σας συμφέρει. Μην το παραμελήσετε.

Ζυγός Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δείξτε αυτό που εννοείτε, με έργα όσο το δυνατόν πιο παραστατικά. Μην αναλώνεστε σε συζητήσεις επί συζητήσεων, γιατί η εμπειρία σας, σας έχει δείξει ότι δε βγάζουν πουθενά. Επενδύστε στο επικοινωνιακό σας δαιμόνιο, σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Η ορθή συνεννόηση μπορεί να κάνει θαύματα.

Σκορπιός Ο Ερμής σας βυθίζει σε μια γλυκιά μελαγχολία, μέσω της οποίας μπορείτε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα για ένα ερωτικό ζήτημα που σας απασχολεί. Σκεφτείτε τι έχετε περισσότερο ανάγκη και όχι τι σας λένε οι άλλοι πως χρειάζεστε. Δώστε σημασία στους αριθμούς που εμφανίζονται μπροστά σας, είτε αυτό γίνεται τυχαία, είτε όχι. Θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.

Τοξότης Ο Δίας τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, βοηθώντας σας έτσι να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο από αυτό που σας δίνεται, κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό. Μην περιορίσετε τον εαυτό σας για κανένα λόγο, σήμερα. Άνοδος στα οικονομικά σας. Η υπομονή και η εγκράτειά σας φαίνεται πως αποδίδουν πολύτιμους καρπούς. Μην βιαστείτε να κάνετε ανοίγματα, ωστόσο.

Αιγόκερως Μην απαιτείτε από τον ερωτικό σας σύντροφο περισσότερα πράγματα απ’ όσα μπορεί να σας δώσει. Συμφιλιωθείτε με την πραγματικότητα και κάντε ό, τι καλύτερο μπορείτε με βάση αυτά που έχετε και όχι αυτά που θα θέλατε να έχετε. Θετικές οι εξελίξεις σε ένα νέο επαγγελματικό σας πλάνο. Καλά θα κάνετε να κρατήσετε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες μόνο για τον εαυτό σας.

Υδροχόος Μια νέα ερωτική ευκαιρία ξεπροβάλλει τώρα στον δρόμο σας, και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με κάθε μέσο. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο- παίξτε με ανοιχτά χαρτιά για να επισπεύσετε την όποια έκβαση της ιστορίας. Ηρεμία στα της δουλειάς σας. Μην κυνηγήσετε κάτι- αφήστε τις εξελίξεις να σας προλάβουν με τον δικό τους ρυθμό.

Ιχθύς Τα ερωτικά σας περιπλέκονται αρκετά τώρα, αλλά η καλύτερη επιλογή θα είναι να τα λύσετε μόνοι σας, χωρίς τη συνδρομή τρίτων προσώπων. Πάρτε τον χρόνο σας, αλλά διευθετήστε τα διαπροσωπικά σας προβλήματα οριστικά. Νέες αρμοδιότητες σας περιμένουν στον επαγγελματικό τομέα. Σιγουρευτείτε πως θέλετε να τις αναλάβετε, προτού πείτε ναι. Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα