Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Μην παίζετε με τις αντοχές των άλλων, Κριοί, γιατί το πιθανότερο είναι να πληγωθείτε ανεπανόρθωτα. Διατυπώστε ευθέως αυτό που θέλετε, και αφήστε τα παιχνίδια για κάποια άλλη στιγμή. Ηρεμία τώρα στα επαγγελματικά σας, την οποία, όμως, δεν πρέπει να ερμηνεύσετε ως στασιμότητα. Καιρός να αρχίσετε να χτίζετε κάτι εντελώς καινούργιο.

Ταύρος Η αλλαγή στρατηγικής σε ένα διαπροσωπικό ζήτημα, θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο απ’ ό, τι πιστεύετε. Δεν είναι ανάγκη να αντιμετωπίζετε τα πάντα με αυστηρότητα- αξιοποιήστε για

μια φορά την πιο χαλαρή πλευρά της προσωπικότητάς σας. Η Αφροδίτη ευνοεί τα καινούργια ειδύλλια και σας δίνει όλα τα εφόδια για να τα κάνετε να πετύχουν.

Δίδυμος Όσοι σας εμπιστεύονται πραγματικά, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Εξοικονομήστε χρόνο και δώστε βάση μόνο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις που σας έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι σωστές προτεραιότητες είναι το βασικό θέμα της ημέρας. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τον θυμό και γενικά τα ακραία συναισθήματα ενός Ζυγού του περιβάλλοντός σας.

Καρκίνος Δεν μπορείτε να αναλαμβάνετε την ευθύνη για κάθε σχέδιο που δεν πήγε όπως ακριβώς περιμένατε, Καρκίνοι. Χαλαρώστε λιγάκι και δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και ήρεμα. Οι δυνάμεις σας δεν είναι απεριόριστες. Ο Δίας ευνοεί την πορεία ενός νέου επαγγελματικού σας σχεδίου. Βάλτε τα δυνατά σας- όλα θα κριθούν από την εργατικότητά σας.

Λέων Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μεταξύ των πολύ έμπιστων προσώπων του κύκλου σας. Προσέξτε τις πληροφορίες που μοιράζεστε- δεν χρειάζεται να δίνετε σε όλους πρόσβαση στη ζωή σας, όσο ευγενικά κι αν σας προσεγγίζουν. Η ζήλια χτυπάει αλύπητα την ερωτική σας σχέση. Μην αφήσετε την κατάσταση να εκτραχυνθεί- βρείτε λύση άμεσα.

Παρθένος Μην πείτε όχι σε μια επαγγελματική πρόταση που σας γίνεται τώρα, ακόμα κι αν έχετε πολλές αμφιβολίες για την ποιότητά της. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε και να δοκιμαστείτε σε κάτι αντισυμβατικό. Χωρίς εκπλήξεις κυλάει η μέρα για τα ερωτικά σας. Μην ψάχνετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Ζυγός Ο Άρης σας σπρώχνει σε επικίνδυνες συναισθηματικές κατευθύνσεις, προκαλώντας σας να πείτε και να κάνετε πράγματα που δεν εννοείτε στην πραγματικότητα. Αντισταθείτε στον αυθορμητισμό σας, τουλάχιστον για σήμερα. Ένα κοντινό σας πρόσωπο προσπαθεί να σας εξομολογηθεί κάτι, αλλά δεν βρίσκει το κουράγιο. Βοηθήστε το, αποβάλλοντας την απόμακρη στάση που κρατήσατε τις τελευταίες μέρες.

Σκορπιός Η επικοινωνία σας με τον περίγυρο και ειδικά με τους νεαρότερους ανθρώπους βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα αποτελεσματικότητας. Εκμεταλλευτείτε το πλεονέκτημά σας, για να επιλύσετε μια μακροχρόνια διαφωνία. Μη γυρνάτε την πλάτη στον έρωτα, όσο κι αν σας έχει απογοητεύσει αυτός, τελευταία. Δώστε ακόμα μια ευκαιρία σε ένα άτομο που σας πολιορκεί σθεναρά.

Τοξότης Δεν έχετε άλλα περιθώρια αναβολής, Τοξότες, γι’ αυτό και πρέπει να δράσετε άμεσα. Μην αφήνετε σε εκκρεμότητα μια ερωτική ιστορία που μπορεί να σας αποφέρει συναισθηματικά κέρδη. Ξεκαθαρίστε τη στάση σας. Ο Κρόνος δίνει στα επαγγελματικά σας την ώθηση που τους έλειπε, γεγονός που σας αναπτερώνει θεαματικά το ηθικό.

Αιγόκερως Πολλοί θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στον επαγγελματικό σας δρόμο σήμερα, αλλά εσείς δεν πρέπει να αφήσετε τον ανταγωνισμό να σας καταρρακώσει. Βασιστείτε στο ένστικτό σας περισσότερο απ’ οπουδήποτε αλλού. Θετικές οι αλλαγές στον αισθηματικό σας τομέα. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία, ξεκινώντας μια συζήτηση που αναβάλατε πολλές φορές στο παρελθόν.

Υδροχόος Οι συνθήκες δεν θα είναι ποτέ ιδανικές για να κάνετε την κίνηση που θέλετε, στον ερωτικό τομέα. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν θα ‘ναι για πολύ ακόμα με το μέρος σας. Καιρός να φανερώσετε τα χαρτιά σας, Υδροχόοι, και να αναλάβετε το σχετικό ρίσκο. Δώστε περισσότερη έμφαση στις οικογενειακές σας σχέσεις. Τώρα είναι που θα χρειαστείτε το καταφύγιο που προσφέρουν.

Ιχθύς Δεν είναι όλα τα σχέδια προορισμένα για επιτυχία. Αναγνωρίστε ένα πρόσφατο σφάλμα σας και προχωρήστε παρακάτω, επενδύοντας σε νέους ανθρώπους και νέες σχέσεις (φιλικές ή επαγγελματικές). Η υπομονή σας θα σας δικαιώσει απόλυτα. Ιδιαίτερη προσοχή στους αριθμούς που θα εμφανιστούν μπροστά σας, επίτηδες ή κατά τύχη. Σημαίνουν περισσότερα απ’ όσα νομίζετε.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα