Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός: Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σας. Διαθέτετε αρκετές επαγγελματικές ικανότητες και θα καταφέρετε να επιβιώσετε στην αγορά εργασίας. Η περίοδος που ακολουθεί είναι κατάλληλη για να οργανώσετε τις προσωπικές σας υποθέσεις Η συμπεριφορά σας σήμερα θα είναι λίγο αλαζονική, και ίσως αυτό ενοχλήσει τους συναδέλφους ή συνεργάτες σας ή θα φέρει κάποιες. αναταραχές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αν συνεχίσετε να έχετε παραβατική συμπεριφορά, θα χάσετε πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε.

Ταύρος: Η συμπεριφορά σας έχει σκλαβώσει το ταίρι σας, που

είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία. Ο γάμος έχει και πολλές υποχρεώσεις, πέρα από τις χαρές και τα πανηγύρια. Μην είστε ευκολόπιστοι και δείχνετε πιο ευάλωτοι στον κοινωνικό σας περίγυρο. Μην πανικοβληθείτε από τα αυξημένα έξοδα που υπάρχουν. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου νιώθετε ένα μεγάλο ενθουσιασμό που μπορεί να σας παρασύρει σε νέα ξεκινήματα αλλά και στην κραιπάλη.

Δίδυμοι:Αυτό το διάστημα οι καταστάσεις απαιτούν θυσίες, κόπους και υπευθυνότητα. Σκεφτείτε ορθολογικά, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Αποφύγετε τις εντάσεις και μην ξεσπάτε στους άλλους. Μην αφήσετε να σας λυγίσουν τα εμπόδια που θα συναντήσετε στη νέα σας δουλειά. Αν δεν είστε δεσμευμένοι αδράξτε την ευκαιρία για ένα νέο δεσμό αυτή την περίοδο.

Καρκίνος:Προσέξτε γιατί υπάρχουν άτομα που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τις ευαισθησίες σας. Βοηθήστε τους άλλους να εμπεδώσουν τα θέλω σας. Οι συζητήσεις με φίλους σας βοηθούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας και την αναζήτηση της ευτυχίας. Θέματα εργασίας προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο ενώ και στα οικονομικά σας προβλήματα βρίσκετε λύσεις. Δείξτε προνοητικότητα σήμερα στον οικονομικό τομέα, γιατί μπορεί να περάσετε κάποιες δύσκολες στιγμές μελλοντικά.

Λέων:Η σχέση με τον σύντροφο σας θα ανανεωθεί παρά τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τους γύρω σας, τα οποία θα ξεπεραστούν. Αν και θα δυσκολευτείτε αρκετά, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε εγκαίρως τα χρέη σας. Βαδίστε στα σίγουρα, στηριζόμενοι σε αποδείξεις και όχι σε ενδείξεις ή πιθανότητες. Θα νιώσετε στρες αλλά σύντομα θα το ξεπεράσετε και θα επανέλθετε δριμύτεροι. Υποθέσεις που αφορούν επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις έρχονται στην επιφάνεια.

Παρθένος: Διαχειριστείτε έξυπνα και διορατικά τα χρήματά σας. Το πλανητικό σύστημα σας βοηθά να καταλάβετε τους άλλους, να έρθετε στην θέση τους και να συμπεριφερθείτε ανάλογα. Μη θέτετε θέματα που μπορεί να προκαλέσουν τριβές μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσοχή στη διατροφή σας, τα περιττά κιλά εύκολα παίρνονται και δύσκολα χάνονται. Η κακή διάθεση δεν σας αφήνει να συμμετάσχετε στις χαρές των φίλων σας.

Ζυγός:Παραμείνετε ψύχραιμοι και μην αφήνετε τους άλλους να επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεσή σας. Έχετε το κακό συνήθειο να κριτικάρετε τους άλλους, ενώ δεν αποδέχεστε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Αυτή την περίοδο είστε ερωτευμένοι, αλλά θα πρέπει να παραμείνετε προσγειωμένοι. Η γενικότερη στάση σας στη ζωή και ο τρόπος που σκέφτεστε, σας κάνουν αξιαγάπητο μέσα στην παρέα σας. Έχετε αυτή την περίοδο νέες ιδέες και θα προχωρήσετε δημιουργικά.

Σκορπιός:Η κοινωνική σας ζωή θα σας απασχολήσει. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες δεν σας αφήνουν παρά ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στη δουλειά σας. Αν δεν είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, ζητήστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε. Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας και πείτε ναι σε προτάσεις για εξόδους.

Τοξότης:Η επανεξέταση κάποιου project σας προβληματίζει και προσπαθείτε με μια κάθε μέσο να το υποστηρίξετε. Ένας επισκέπτης από το παρελθόν θα σας φέρει χαρούμενα νέα. Σήμερα ενδέχεται να πάρουν το τιμόνι οι ανασφάλειες σας. Έχετε συσσωρεύσει μέσα σας πολύ θυμό και σύντομα θα ξεσπάσετε επί δικαίων και αδίκων. Εσείς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου παραμένετε σχετικά ήρεμοι.

Αιγόκερως: Το προσεχές διάστημα θα σας ανατεθούν πολλές αρμοδιότητες. Το διάστημα που ακολουθεί η ερωτική σας σχέση θα χαρακτηριστεί από αρμονία. Θα αισθανθείτε κάποια κούραση από κάποια αναπάντεχα γεγονότα. Κάποια πράγματα που θα ανακαλύψετε για τον σύντροφό σας, θα επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σας. Μην προσπαθείτε να βολευτείτε σε βάρος των άλλων, μπορεί αυτό να σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Υδροχόος: Ένα ταξίδι μακρινό ίσως και στο εξωτερικό, είναι μια πολύ καλή ιδέα για να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να ζήσετε νέες εμπειρίες και υπέροχες στιγμές. Αυτόν τον μήνα προσπαθήστε να μετριάσετε τα έξοδα σας όσο περισσότερο μπορείτε Αν έχετε καλή διάθεση θα βρείτε πιο εύκολα ανταπόκριση από άτομα του άλλου φύλου. Θα καταλάβετε σύντομα πως η αληθινή ευτυχία κρύβεται μέσα σε πολύ απλά πράγματα. Οι συναναστροφές με νέα άτομα στον κοινωνικό σας περίγυρο θα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα.

Ιχθείς: Θα μπορέσετε να βρείτε τις λύσεις για να βελτιώσετε τη σχέση με το ταίρι σας Διατηρήστε την υπομονή σας. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για την υγεία σας και κάντε πιο τακτικά ελέγχους. Θα χρειαστεί να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Οι νέοι σας συνεργάτες θα κερδίσουν σύντομα την εκτίμησή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα