Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Σήμερα δεν θα σας είναι πολύ εύκολο να ξεχωρίσετε τους φίλους από τους εχθρούς, Κριοί. Καλύτερα να κρατήσετε ουδέτερη στάση σε θέματα που δεν γνωρίζετε σε βάθος. Δοκιμάστε να προσεγγίσετε εκ νέου έναν φίλο που απομακρύνατε άθελά σας. Η μεταστροφή και η ειλικρίνειά σας θα εκτιμηθούν περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε.

Ταύρος Η παρορμητικότητά σας δεν θα σας βγει σε καλό σήμερα, γι’ αυτό προσπαθήστε να την περιορίσετε (όσο περνάει απ’ το χέρι σας). Ο Δίας σας βοηθάει να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά η διαχείριση των συναισθημάτων σας είναι δικό σας θέμα. Αλλαγές στο εργασιακό τοπίο.

Ο τρόπος που σας αντιμετωπίζει ένας σημαντικός συνάδελφος, αλλάζει.

Δίδυμος Η αμυντική στάση του προσώπου που σας ενδιαφέρει, ίσως και να οφείλεται σε δικά σας λάθη. Σήμερα επιβάλλεται να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας και να κάνετε το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση μιας σημαντικής σχέσης. Μην υποτιμάτε τη δύναμή σας στον επαγγελματικό τομέα. Είστε σε θέση να ασκήσετε ουσιαστική πίεση προκειμένου να πετύχετε το σκοπό σας.

Καρκίνος Ο Ερμής φέρνει σύγχυση στη ζωή σας, η οποία εντοπίζεται κατά κύριο λόγο στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Οι προθέσεις και οι πράξεις μπερδεύονται με ασυνήθιστο τρόπο τώρα, πράγμα που ίσως σας αναγκάσει να βγάλετε το φίδι από αρκετές τρύπες. Ευχάριστες οι εξελίξεις των οικογενειακών σας. Κάποιες αξίες παραμένουν αναλλοίωτες, απ’ ό, τι φαίνεται.

Λέων Μην δοθείτε κατευθείαν σ’ αυτόν που σας πολιορκεί, ακόμα κι αν τον θέλετε όσο κανέναν άλλο. Πουλήστε τον εαυτό σας έξυπνα, Λέοντες, για να κατοχυρώσετε και το μέλλον σας, πέρα από το παρόν σας. Οι εντάσεις στη δουλειά θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση που έμεινε σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό.

Παρθένος Μην αφήσετε τη φιλοδοξία σας να σταθεί εμπόδιο στην καλλιέργεια μιας σημαντικής διαπροσωπικής σχέσης. Οι προτεραιότητές σας βρίσκονται σε κατάσταση σύγχυσης και μόνο το ένστικτό σας μπορεί να σας οδηγήσει στη σωστή επιλογή. Μια μέρα μακριά από τη ρουτίνα θα σας φανεί χρήσιμη. Δεν είναι ανάγκη να ταξιδέψετε για να απομακρυνθείτε.

Ζυγός Ο Άρης φέρνει στην επιφάνεια αρκετά καταπιεσμένα συναισθήματα, τα οποία ενδέχεται να εκδηλωθούν με κάπως απότομο τρόπο. Εξετάστε περισσότερο τις προθέσεις των ανθρώπων που συναναστρέφεστε, παρά τα εκφραστικά τους μέσα. Θα γλιτώσετε αρκετές παρεξηγήσεις. Προσοχή στον τρόπο που οργανώνετε τον χρόνο σας, σήμερα. Δώστε προτεραιότητα σε εκείνους που σας έχουν στερηθεί.

Σκορπιός Μην αναβάλετε άλλο μια δουλειά που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Όσο πειστικές κι αν είναι οι δικαιολογίες σας, στο τέλος της ημέρας δεν μπορείτε να ξεγελάσετε τον εαυτό σας, Σκορπιοί. Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν στον τομέα των ερωτικών, αλλά κανείς δε λέει να δείξει τα χαρτιά του. Μήπως να κάνατε την αρχή ;

Τοξότης Το παιχνίδι σήμερα δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να επιστρατεύσετε τα μεγάλα όπλα (που ενδέχεται να μην είναι απολύτως έντιμα). Υπερασπιστείτε όσα χτίσατε με κόπο, Τοξότες. Σταθερά τα ερωτικά σας, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες, αν ο στόχος σας είναι η πραγματική εξέλιξη.

Αιγόκερως Η εμπιστοσύνη είναι κρίσιμο θέμα σήμερα, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Μην τη χαρίζετε από δω κι από κει, όσο μεγάλη κι αν είναι η ανάγκη σας να στηριχτείτε σε κάποιον δυνατό. Το κλίμα των επαγγελματικών αλλάζει προς το συμφέρον σας. Έχει έρθει η ώρα να αξιοποιήσετε την επιρροή που ασκείτε σε ένα πρόσωπο με εξουσία.

Υδροχόος Το κλίμα στα ερωτικά σας μοιάζει αρκετά δυσοίωνο, αλλά τα πράγματα θα φτιάξουν πιο γρήγορα απ’ ό, τι έχετε προβλέψει. Η στάση σας απέναντι σ’ εκείνον που σας πλήγωσε ήταν η απολύτως ενδεδειγμένη, κι αυτό θα το διαπιστώσετε άμεσα. Μην κολλάτε σε τύπους, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με φιλικές σχέσεις. Ασχοληθείτε με την ουσία των πραγμάτων.

Ιχθύς Μην αφήνετε την τύχη σας στα χέρια άλλων, Ιχθείς. Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο έως και ακατόρθωτο να οργανώσετε τη ζωή σας με τον τρόπο που θέλετε, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Κρόνος σήμερα σας δίνει περισσότερα όπλα απ’ ό, τι συνήθως. Εμπιστευτείτε τους Καρκίνους και τους Υδροχόους, ειδικά σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά.

Πηγή: Lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα