Διαψεύδει το… άρωμα σκανδάλου ο Φωκιανός

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης, Δημήτρης Φωκιανός ανταποκρίθηκε άμεσα στο πρόσφατο δημοσίευμα της στήλης με τίτλο: «Άρωμα σκανδάλου στη Λυκόβρυση» όπου αναφέραμε τις καταγγελίες από την παράταξη της Μείζονος Μειοψηφίας για την αγορά και την ανάπλαση του «οικοδομικού τετραγώνου 9», διαψεύδοντας την υπόσταση τους.

Καταγράφοντας τις καταγγελίες αναφέραμε ότι το κόστος του έργου έχει σχεδόν διπλασιαστεί με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται επιπλέον οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης που καταβάλλουν επιπρόσθετα ανταποδοτικά τέλη αλλά και σε προσφυγές που έχουν γίνει από εργολάβους που έχουν

χάσει την κατασκευή του έργου. Ο κ. Φωκιανός διαψεύδει την εγκυρότητα των συγκεκριμένων πληροφοριών υποστηρίζοντας ότι θίγουν την τιμή και υπόληψη του ως Δημάρχου, Ιατρού και ανθρώπου οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να το αποδεχθούμε.

Φυσικά για την ενημέρωση των κατοίκων της Λυκόβρυσης –Πεύκης, πρώτα απ’ όλα, αλλά και όλων όσων ενδιαφέρονται για τα κοινά θα περιμένουμε με χαρά να δημοσιεύσουμε την απάντηση του σε όλα όσα ισχυρίζεται η αντιπολίτευση , γιατί για μας πάνω απ’ όλα είναι η αλήθεια και η ενημέρωση του πολίτη. Άλλωστε και στο αρχικό δημοσίευμα μας τελειώναμε με την φράση… «Ας περιμένουμε τις απαντήσεις…».

Περιμένουμε λοιπόν…

Keywords
Τυχαία Θέματα