Διαμαντίδης: «Ανοίγουμε το δρόμο για τις άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες»

Ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις στην Κίνα από τις 11 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.

Οι πράσινοι είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή ομάδα που προχωρά σε μια τόσο τολμηρή περιοδεία και οι πρώτες αισθήσεις παικτών και διοίκησης είναι θετικές.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε την σπουδαιότητα αυτού του ταξιδιού καθώς «ο Παναθηναϊκός

ανοίγει το δρόμο για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες».

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα ταξιδέψουμε στην Κίνα. Εκτός του ότι εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό και το ότι εκπροσωπούμε όλο το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πρώτη φορά μια Ευρωπαϊκή ομάδα μπάσκετ θα βρεθεί στην Κίνα. Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για όλους μας».

Ο Διευθυντής Marketing της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλίας Κατσογιάννης τόνισε την εμπορική σημασία αυτής της περιοδείας και την αλλαγή πολιτικής για την συνέχεια της επιτυχημένης πορείας.

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για μια ακόμα πρόκληση. Όχι αγωνιστική αυτή τη φορά, όπως χιλιάδες έχει αντιμετωπίσει, αλλά εμπορική. Θα γίνουμε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ που διοργανώνει αντίστοιχη περιοδεία. Ο δρόμος της εξωστρέφειας και της επένδυσης είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει προοπτική συνέχισης της επιτυχούς πορείας».

Στην διάρκεια του ταξιδιού οι «πράσινοι» θα παίξουν και ένα φιλικό παιχνίδι με την Φοσάν Λάιονς.

Keywords
Τυχαία Θέματα