Διαφορετικά και κρίσιμα έγγραφα με ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου από τη Μαλλιώρη!

Του Γιάννη Ντάσκα

Προσέξτε τα δυο έγγραφα που δημοσιεύουμε. Αφορούν το κορυφαίο σκάνδαλο των ημερών, δηλαδή το μαλλιοτράβηγμα μεταξύ Υπουργείου Υγείας και ΟΚΑΝΑ .Στη μέση η καθηγήτρια δημοσίου Πανεπιστημίου, άρα δημόσια υπάλληλος παρακαλώ Μένη Μαλλιώρη.

Η κ.Μαλλιώρη προΐσταται ως πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ που είναι πολύ ευαίσθητος και σε ζωές και σε χρήμα οργανισμός. Αρα η καθηγήτρια πρέπει και οφείλει να είναι απόλυτη διαφανής

σε κάθε ενέργειά της. Και κυρίως στην αλληλογραφία που μπορεί να παρεξηγηθεί. Και αλληλογραφία που μπορεί να παρεξηγηθεί είναι αυτή που αφορά δημόσιο χρήμα, σχέσεις με την εξουσία κλπ.

Η εν λόγω καθηγήτρια δημόσια υπάλληλος έστειλε την ίδια ημέρα δυο έγραφα. Ένα στην Υπουργό ,προϊσταμένη της και ένα σε μία εταιρεία με την οποία ο δημόσιος οργανισμός έχει συναλλαγές πανάκριβες…

Προσέξτε τους αριθμούς πρωτοκόλλου των δυο εγγράφων που φεύγουν την ίδια ημέρα. Είναι ακριβώς ΙΔΙΟΣ!

Εάν σκεφτείτε ότι μπορεί να κοινοποιείται και στον έναν και στον άλλο ξαναδείτε το. Το έγγραφο έχει ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ και στη μία και στην άλλη περίπτωση διαφορετικό. Και διαλύει κάθε σκέψη κοινοποίησης με την υπογράμμιση «προς εσάς» και δεν αναφέρεται σε καμία κοινοποίηση.

Ποιος πρωτοετής της νομικής θα μας πει τι σημαίνει νομικά αυτό;

Δείτε τα έγγραφα εδώ και εδώ

The post Διαφορετικά και κρίσιμα έγγραφα με ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου από τη Μαλλιώρη! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα