Δεσμεύσεις Καμμένου για ΕΡΤ-ΛΑΡΚΟ

Τη διαβεβαίωση ότι το κόμμα του θα παλέψει για να διασφαλιστούν τόσο ο δημόσιος χαρακτήρας της ΕΡΤ όσο και τα δικαιώματα των εργαζομένων της, έδωσε στο προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ, με το οποίο είχε συνάντηση, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

 

Από

την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι οι εργαζόμενοι είναι απέναντι σε λογικές απαξίωσης της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για προσπάθεια υφαρπαγής του ανταποδοτικού τέλους της ΕΡΤ, προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων.

Νωρίτερα, τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, τους οποίους ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε ότι το κόμμα του θα παλέψει για να διασφαλιστούν τόσο η βιωσιμότητα της εταιρίας και οι θέσεις εργασίας, όσο και τα περιουσιακά της στοιχεία.

«Είναι μια εταιρεία που φέρνει ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα στην Ελλάδα είναι πρώτη σε παραγωγή μετάλλων και συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν να διαλυθεί για να παραχωρηθεί σε ημετέρους», σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα