Δεν με νοιάζει αν ο γιος μου κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου (φώτο)

Είτε πρόκειται για το γεγονός ότι η φούστα της είναι πολύ κοντή, τα τακούνια της πολύ ψηλά ή ότι φοράει μια γενναιόδωρη στρώση μέικ απ, η 16χρονη Ασλίν Παράμ φαίνεται μια τυπική έφηβη.

Αλλά, ενώ η Ασλίν φαίνεται να είναι ακριβώς όπως οι φίλες και οι συμμαθήτριές της, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσά τους…

Βλέπετε, η Ασλίν είναι γενετικά αγόρι, έζησε και μεγάλωσε ως αγόρι τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής της με το όνομα Λούις. Μόνο τον περασμένο χρόνο ο Λούις έγινε… Ασλίν!

Τώρα είναι στη λίστα αναμονής για να υποβληθεί σε θεραπεία αλλαγής φύλου, η οποία θα αρχίσει με τη λήψη ορμονών

για να καταστείλει τα ανδρικά χαρακτηριστικά, όπως τη βαθιά φωνή και την υπερβολική τριχοφυΐα στο σώμα. Όταν γίνει 18 χρόνων θα είναι σε θέση να επιλέξει αν θα υποβληθεί σε πλήρη εγχείριση αλλαγής φύλου.

Στο μεταξύ, η έφηβη Ασλίν κάνει τα πάντα για να μοιάζει με κορίτσι. Φοράει extensions και περνάει ατελείωτες ώρες στο μπάνιο κάνοντας αποτρίχωση σε όλο της το σώμα.

Τα ανδρικά καλλυντικά έχουν εξαφανιστεί από την κρεβατοκάμαρά της και τη θέση τους έχουν πάρει σειρές γυναικείων καλλυντικών, ενώ τους τοίχους του δωματίου της κοσμούν αφίσες που απεικονίζουν αστέρες του Χόλιγουντ, όπως τον Ορλάντο Μπλουμ.

Οι γονείς της Ασλίν έπρεπε να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι ο βιολογικός γιος τους ζει τώρα ως κορίτσι – μια κατάσταση που οι περισσότερες μητέρες και πατέρες, θα έβρισκαν τρομακτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα