Δείτε τους τρεις αντιπεριφερειάρχες στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Στέφανος Χρήστου κι ο συνάδελφός του, του Δυτικού Τομέα Αθηνών Κώστας Παπαντωνίου δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές του προσεχούς Μαίου!

Σήμερα ο Γιάννης Σγουρός έδωσε τα ονόματα των τριών νέων υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών με το συνδυασμό του, «Αττική – Γιάννης Σγουρός – Μόνο με έργο».

Οι τρεις υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες είναι oι: Νίκος

Καστανιάς (Πειραιάς), Κώστας Καράμπελας (Δυτικός Τομέας Αθηνών), Δημήτρης Κατσικάρης (Νήσων).

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κατσικάρης κατέχει ήδη τον θώκο του αντιπεριφερειάρχη και στην παρούσα θητεία. Ο Νίκος Καστανιάς είναι ναύαρχος εν αποστρατεία, ο δε Κώστας Καράμπελας είναι πρόεδρος του απερχόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου και κατοικεί στο Περιστέρι. Η υποψηφιότητά του εκτιμάται ότι θα οδηγήσει και την Ρένα Δούρου να ορίσει αντιπεριφερειάρχη από το Περιστέρι για να μπορέσει να ισορροπήσει τις όποιες διαρροές. σ αυτήν την περίπτωση οι εκτιμάται πως παίζουν για υποψήφιοι με την κ. Δούρου, ο γιατρός Κώστας Λαλένης κι ένα πρόσωπο από την οικογένεια της Ηρώς Ζερβάκη.

Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών ο Γιάννης Σγουρός δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Στέφανο Χρήστου και τον Κώστα Παπαντωνίου για τη στενή και ουσιαστική συνεργασία που είχαμε για την επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Πειραιάς και η Δυτική Αθήνα έχουν ανάγκη ανανέωσης. Για το λόγο αυτό επέλεξα για τη νέα περίοδο, δύο καταξιωμένους ανθρώπους, τον Νίκο Καστανιά και τον Κώστα Καράμπελα, που θα δώσουν νέα ώθηση στην προσπάθειά μας να επιλύσουμε τα συγκεκριμένα προβλήματα που υπάρχουν. Όλοι μαζί, και με το Δημήτρη Κατσικάρη, θα συνεχίσουμε μόνο με έργο για το παρόν και το μέλλον της Αττικής».

Γ. Σπ. Π

The post Δείτε τους τρεις αντιπεριφερειάρχες στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα