Δείτε το βίντεο για το σεξ που κάνει θραύση στο διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα περισσότερα αγοράκια που είναι στην εφηβεία μαθαίνουν τα… «μυστικά» του σεξ μέσω της μύησης τους στον κόσμο των ερωτικών ταινιών.

Είναι γνωστό ότι εκτός από τη… χειρωνακτική εξάσκηση που κάνει το κάθε αγόρι σπίτι του, αυτό που βοηθάει τους έφηβους να αποκτήσουν το λεγόμενο «know how» σε θέματα σεξουαλικής φύσεως είναι τα λεγόμενα εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ σωστής ερωτικής συμπεριφοράς ή κατά κόσμον… τσόντες.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι ταινίες αυτές, που όλοι έχουμε δει κάποια στιγμή στη ζωή μας και μη το αρνηθεί κανείς γιατί θα είναι ψεύτης, στις περισσότερες των περιπτώσεων παρουσιάζουν εξωπραγματικά πράγματα. Και όχι, δεν αναφερόμαστε σε αυτό που φαντάζεστε ή μάλλον αναφερόμαστε ΚΑΙ σε αυτό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όσοι τις έχουν δει, κυρίως τα αγόρια δηλαδή αλλά και μερικά κορίτσια, να έχουν υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες. Τα αγόρια αγχώνονται τόσο για το μέγεθος όσο και για τη διάρκεια ενώ τα κορίτσια από την πλευρά τους πολλές φορές καταλήγουν να έχουν την απορία «τι;αυτό ήταν;».

Ένα βίντεο, λοιπόν, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και «σπάει» ταμεία εξηγεί με πολύ ευφάνταστο τρόπο τις διαφορές μεταξύ του πορνό και του πραγματικού σεξ.

Δείτε το βιντεάκι, αφήστε τις μεζούρες και τα χρονόμετρα και πιάστε την ουσία της… συνουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα