Δείτε την Μέρκελ να κουβαλάει τσουβάλια στα αντιπλημμυρικά έργα! (ΦΩΤΟ)

Τις περιοχές της Βαυαρίας και της ανατολικής Γερμανίας που έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές από τις σφοδρές πλημμύρες επισκέφθηκε η Ανγκελα Μέρκελ σε μία προσπάθεια να βελτιώσει και την εικόνα της εν όψει των εκλογών δείχνοντας πως είναι κοντά στους πολίτες. Βέβαια δεν επέλεξε και την καλύτερη ενδυμασία, αφού το έντονο κόκκινο σακάκι που αποφάσισε να βάλει προκάλεσε αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που θυμήθηκαν Γκέρχαρντ Σρέντερ το 2002, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές

όταν βελτίωσε την εικόνα του επισκεπτόμενος πληγέντες από καταστροφικές πλημμύρες και μάλιστα φορώντας γαλότσες για να μπορεί να μπει στο νερό.

Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφθηκε και η καγκελάριος της Γερμανίας Μέρκελ και βλέποντας πως τα τελευταία αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δεν της εξασφαλίζουν αυτοδυναμία, αποφάσισε να κατέβει στο δρόμο και να δει από κοντά τους πολίτες, μόνο που με κόκκινο σακάκι και κανονικά παπούτσια δεν είναι εύκολο να φτιάξει κανείς αναχώματα.

Η ίδια πάντως προσπάθησε αφού ο φακός την απαθανάτισε να κουβαλάει σακιά και να σφίγγει το χέρι των σωστικών συνεργείων και των συμπολιτών της που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα