Δείτε τι λένε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Είναι μάταιο να προσπαθείτε να κρυφτείτε από εκείνον που πάντα σας διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο. Η καλύτερη επιλογή σας είναι να δείξετε όλα σας τα χαρτιά και να διεκδικήσετε μια σχέση ειλικρίνειας μαζί του. Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις. Η επιπολαιότητά σας μπορεί να αποτελέσει την αιτία να χάσετε μια πολύ σπουδαία ευκαιρία.

Ταύρος Αποφύγετε τις δεσμεύσεις, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, σήμερα. Δείτε τα πράγματα από απόσταση, και για μια φορά, σκεφτείτε το συμφέρον σας πιο πονηρά απ’ ό, τι συνήθως. Η Αφροδίτη ενισχύει τη διάθεση για φλερτ

και σας φέρνει πιο κοντά σε άτομα που είχατε ορκιστεί να μην ξαναπλησιάσετε.

Δίδυμος Η υπομονή είναι πολύτιμη αρετή, Δίδυμοι, και σήμερα πρέπει να την εξαντλήσετε. Μην αφήσετε το θυμό να σας καταλάβει, ειδικά όταν συναναστρέφεστε ανθρώπους νεότερης ηλικίας. Εντάσεις στη δουλειά, που όμως θα σας βοηθήσουν να καταστήσετε σαφέστερη τη γνώμη σας πάνω σε φλέγοντα ζητήματα. Μην ξεχνάτε την επιρροή που ασκείτε σε πρόσωπα εξουσίας.

Καρκίνος Τα προβλήματα λύνονται ένα- ένα, και όχι όλα μαζί, Καρκίνοι. Συγκεντρωθείτε στο πιο σημαντικό και θα δείτε πως σταδιακά θα βρείτε τους ρυθμούς σας. Ο Ερμής σας βοηθάει να βελτιώσετε τον προγραμματισμό και τις επιδόσεις σας, κυρίως στα επαγγελματικά. Αλλαγές σας περιμένουν στο σπίτι, όχι απαραίτητα άβολες. Αρχίζετε να συνηθίζετε.

Λέων Περιστοιχίζεστε από άτομα που ζητούν την καθοδήγησή σας. Μην υποτιμάτε τον εαυτό και τις ικανότητές σας, Λέοντες, έχετε τα φόντα να βοηθήσετε πολλούς, αρκεί να το θέλετε (και να το αξίζουν). Άνοδος στα ερωτικά σας. Ένα θέμα που προκάλεσε αρκετές θύελλες, επιτέλους επιλύεται και παύει να σας απασχολεί τόσο έντονα.

Παρθένος Μην αφήνετε τα εμπόδια να σας αποθαρρύνουν, Παρθένοι, σε όποια υπόθεση κι αν ανακύπτουν. Τα όπλα σας είναι ισχυρότατα σήμερα χάρη στον Δία, επομένως, ακόμα και οι αναπόφευκτες συγκρούσεις θα σας αναδείξουν νικητές. Ησυχία στα ερωτικά σας, την οποία-κακά τα ψέματα- χρειάζεστε όσο τίποτα άλλο, αυτό το διάστημα. Μην πέσετε με τα μούτρα σε νέες ιστορίες.

Ζυγός Ο ενθουσιασμός σας είναι το στοιχείο κλειδί για την επιτυχία των επαγγελματικών σας πλάνων, αλλά μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει σε σφάλματα, που διαφορετικά θα μπορούσατε να αποφύγετε. Κάντε μια προσπάθεια να κρατηθείτε στη γη. Θετικό το κλίμα στα ερωτικά σας. Κάτι που μαγειρεύατε καιρό, επιτέλους αρχίζει να ψήνεται.

Σκορπιός Καλύτερα να αφήσετε για άλλη μέρα τις αποκαλύψεις και τις μεγάλες δηλώσεις, γιατί ούτε οι γύρω σας έχουν τις αντοχές να τις αποδεχτούν, ούτε εσείς έχετε τα κατάλληλα μέσα να τις πραγματοποιήσετε σωστά. Προς το παρόν, υπομονή. Σε καλή τροχιά τα οικονομικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια αγορά για την οποία αδημονούσατε εδώ και καιρό.

Τοξότης Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση που δεν επιλέξατε και πρέπει να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τις αντιδράσεις των άλλων, Τοξότες. Τα συναισθήματα αλλάζουν και η ζωή προχωράει. Αλλαγές στα επαγγελματικά σας φέρνει ο Κρόνος, που απ’ ό, τι φαίνεται, είναι προς το συμφέρον σας. Αιγόκερως Αρκετά χαζολογήσατε από δω κι από κει, Αιγόκεροι. Ώρα να συγκεντρωθείτε σ’ αυτό που σας ενδιαφέρει πραγματικά, είτε πρόκειται για μια ερωτική σχέση, είτε για μια επαγγελματική ενασχόληση. Η συγκυρία ευνοεί, πάντως, τις νέες αρχές. Σε υψηλά επίπεδα η ενέργειά σας. Χρωστάτε σε κάποιον να του δείξετε πως δεν τον ξεχάσατε.

Υδροχόος Είναι πιθανό να αναζητείτε τον έρωτα σε ακατάλληλο σημείο, Υδροχόοι. Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να ανταποκριθούν σε κάθε μας ανάγκη. Διακρίνετε αυτό που θέλετε από εκείνο που νομίζετε ότι θέλετε. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας. Οι προτάσεις που σας γίνονται είναι αξιόλογες, αλλά μόνο μια μπορεί να σας φτάσει εκεί που θέλετε.

Ιχθύς Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα ερωτικά σας, Ιχθείς. Το αποτέλεσμα δεν θα σας δικαιώσει, σε καμία περίπτωση. Όποιος σας προσεγγίζει με ύπουλα κίνητρα, θα πρέπει να λάβει αντίστοιχη απάντηση. Οι ταραγμένες σχέσεις σας με έναν φίλο αποκαθίστανται και η αλήθεια αποκαλύπτεται όχι ακριβώς όπως την περιμένατε. Μάλλον πρέπει να ζητήσετε μια συγγνώμη.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα